Hayırlısı bakalımtebrik ederim canım
Kizlar bugun sabah kan testi vercem evet adetim gecmedi daha 1 gun var ama olsun meraktan deliriyorum insallah vardir yarin haber verecegim burda insallah mujdeli bir haber olurHayirsiyla insallah
Kizlar bugun sabah kan testi vercem evet adetim gecmedi daha 1 gun var ama olsun meraktan deliriyorum insallah vardir yarin haber verecegim burda insallah mujdeli bir haber olur
İcimde bi sıkıntı var sebepsizbeklemeye de başladım artık kızlar geri sayım başladı iğnenin 4 cu günü ama sanki bu ay da olmayacak gibi içim neden bu kadar sıkılıyor
Aslında bu ay düşünmüyorum sorun orda hem yoğunum hemde yorgun sıkıntım sebepsiz bilmiyorum ama içim aciyoElbet olacak . Cok düsündügün zaman tarihi kendin geriye atiyorsun. Olumsuzluklari at kafandan.
Ay canim ben de öyleydim. Hala var atamadim. Kaygi bozuklugu var bende de. Dua oku. Psikolojik kesinlikle.Aslında bu ay düşünmüyorum sorun orda hem yoğunum hemde yorgun sıkıntım sebepsiz bilmiyorum ama içim aciyoher yerden herkesten her an kötü haber duyacakmisim gibi geliyor
Nasıl geçecek buAy canim ben de öyleydim. Hala var atamadim. Kaygi bozuklugu var bende de. Dua oku. Psikolojik kesinlikle.
Gerçekten neden öyle demiş ki? Ne alaka yani? Hamile olursan bi kapak yaparsın o doktoraKizlar kanı verdim yarin ogleden sonra alacagim sonuclari doktora su bu belirtiler var demedim anlatmadm sadece polip aldirdim dedm doktorum bu ay olur dedi dedim hamile oldgumdan supheleniyorm kan testi yaptrmak istiyorm dedim yapalim da zannetmiyorm hamile oldgunuzu dedi neden oyle dedi anlayamadim hcbsey anlatmadm ki bunlardan baska moralimi sifira dusurdu
Amaci neydi de oyle dedi anlamadim hcbsey anlatmadan ben yuzume bakarak bence degildir nasil diyebliyor alnimda mi yaziyor acabaGerçekten neden öyle demiş ki? Ne alaka yani? Hamile olursan bi kapak yaparsın o doktora
Kizlar kanı verdim yarin ogleden sonra alacagim sonuclari doktora su bu belirtiler var demedim anlatmadm sadece polip aldirdim dedm doktorum bu ay olur dedi dedim hamile oldgumdan supheleniyorm kan testi yaptrmak istiyorm dedim yapalim da zannetmiyorm hamile oldgunuzu dedi neden oyle dedi anlayamadim hcbsey anlatmadm ki bunlardan baska moralimi sifira dusurdu
Tespih yap. Mesgul et kendini. Biraz dogaya cik. Sehir hayati adami böyle yapiyor biraz daNasıl geçecek bu
Canım hassas testmi aldın..Kizlar test aldim. Daha 5 gün var. Üstünde beklenen tarihte yapilmasi uygundur yaziyor. Öyle ahim sahim belirti de yok. Ama yapasim var testi fena halde
Bilmiyorum. Markettsn aldim.Canım hassas testmi aldın..
Benin günüm uç gün geçti..adete 2 gün kala test yaptım negatif..iki gün önce topluiğne başıkadar kahverengi leke geldi ahanda adet oluyorum dedim ama gelen giden bişi olmadı daha..ama adet sancılarım var.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?