Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İcimde bi sıkıntı var sebepsiz beklemeye de başladım artık kızlar geri sayım başladı iğnenin 4 cu günü ama sanki bu ay da olmayacak gibi içim neden bu kadar sıkılıyor

İcimde bi sıkıntı var sebepsiz beklemeye de başladım artık kızlar geri sayım başladı iğnenin 4 cu günü ama sanki bu ay da olmayacak gibi içim neden bu kadar sıkılıyor

Elbet olacak . Cok düsündügün zaman tarihi kendin geriye atiyorsun. Olumsuzluklari at kafandan.

Aslında bu ay düşünmüyorum sorun orda hem yoğunum hemde yorgun sıkıntım sebepsiz bilmiyorum ama içim aciyo her yerden herkesten her an kötü haber duyacakmisim gibi geliyor
Ay canim ben de öyleydim. Hala var atamadim. Kaygi bozuklugu var bende de. Dua oku. Psikolojik kesinlikle.

Kizlar kanı verdim yarin ogleden sonra alacagim sonuclari doktora su bu belirtiler var demedim anlatmadm sadece polip aldirdim dedm doktorum bu ay olur dedi dedim hamile oldgumdan supheleniyorm kan testi yaptrmak istiyorm dedim yapalim da zannetmiyorm hamile oldgunuzu dedi neden oyle dedi anlayamadim hcbsey anlatmadm ki bunlardan baska moralimi sifira dusurdu

Gerçekten neden öyle demiş ki? Ne alaka yani? Hamile olursan bi kapak yaparsın o doktora

Cünkü herkesin ki hemen ilk ay olmuyor. O yüzdeye vurup öyle demistir. Hayirlisi olsun. Sonuc pozitifse zaten cok iyi tersi olursa üzülme diye olasilik söylemis

Kizlar test aldim. Daha 5 gün var. Üstünde beklenen tarihte yapilmasi uygundur yaziyor. Öyle ahim sahim belirti de yok. Ama yapasim var testi fena halde

Benin günüm uç gün geçti..adete 2 gün kala test yaptım negatif..iki gün önce topluiğne başıkadar kahverengi leke geldi ahanda adet oluyorum dedim ama gelen giden bişi olmadı daha..ama adet sancılarım var.:)

Son düzenleme:

Kesildi mi lekelenme ???? Hadi insallah vallah umut verici belirtiler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…