Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hassas testler varmışya adete 5 gün kala çıkaran onlardanmı Acep dedim..onlar pahalıymış sanırım
Evet clear B... var . 9 Euro burda onlar. Benim aldigim 4 Euro idi. Market yakin ordan aldim. Adini da hic duymamistim. Bir de önümdeki kadin kasada elime bakti. Wow ok anladim gibi bir seyler söyleyip bir tebessüm atti

Kesildi valla başka ziyaret eden olmadı..ama bugün adet sancıları çekiyorum canım

Ne güzel iste tekrar gelmemesi. Gidip bir kan testi yaptir bence. Bizim burda maalesef sevk olmadan hastaneye gidilmiyor. Ya aile dokturu ya kadin hastaliklari doktoru. Bir kac güne randevu verir. Orda test yapilsa da bir haftaya sonucu gelir. Bir sürü islem. Ama hastaneler de bos onun icin.

Kanmı versem dediğin gibi..bir saate çıkıyor sonuç..en azından var veya yok kesinleşir..öğlen gidiyim kan vermeye en iyisi

Pregnafix diye bir sey aldim.Bunlar da iyimis ama mavi olunu hasas testmis. Ama bir cok kadin pembesinin de iyi oldugunu yazmis. Benimki pembe olani. Keske arastirip alsaydim. Neyse artik.

Senin yine iyi. Benim adet kafayı yedi. Dün bitti dedim ya. Bugün öğlen bi ıslaklık hissettim baktım bi kaç damla kan. Sonrası yok tabi. Gene gitti
2 ay öncesi benim de öyle olmuştu canım bir de düğünümde öyle oldu, stresten sanırım, 3 gün bile sürmedi düğünümde.

Üzme kendini. Gün asiri deneyin olur. Güzel beslen stres yapma
Stresten de mi olmuyor acaba, aile apt.yız mutlu değilim ben orda Tamam kimse rahatsız etmiyor ama ben rahat hissetmiyorum, mahremimiz yokmuş gibi geliyor. Bugün bir arkadaşım söyledi, 10 yıldan sonra olmuş çocukları, hem de 2 yıl arayla 2 tane, o sıralar aile apt.daydık kafamız rahat değildi dedi, hamile kalamadığı zamanlarda yani. Tatile çıkmak da iyi fikir diyorlar ama çalışıyoruz, yaza kadar da beklemek istemiyorum.

ne güzrl kira ödemiyorsunuz. bos ver sen vakti gelince ayri ev de olur. pervasiz olmak lazim biraz. ben test yaptim Bat 25 'inde. negatif cikti. bir iki güne hasas testlerden mi alsam diyorum. hemen olsun dedigimiz icin olmuyor. stresten olmuyor bence

Canım neden böyle düşünyorsun ki.arkadaşın öyle yaşadı diye sende yaşamak mecbureyyetindemisin.böyle şeyleri kafana takma.ben kayınvaldemlegille yaşıyorum.benim mahremim yok demek diğil ki bu.sen böyle şeyleri kafana takarsan asıl sanqa problem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…