Hassas testler varmışya adete 5 gün kala çıkaran onlardanmı Acep dedim..onlar pahalıymış sanırımBilmiyorum. Markettsn aldim.üstünde beklenen tarihte yapilmasi uygundur yaziyor
Kesildi valla başka ziyaret eden olmadı..ama bugün adet sancıları çekiyorum canımKesildi mi lekelenme ???? Hadi insallah vallah umut verici belirtiler bunlar
Evet clear B... var . 9 Euro burda onlar. Benim aldigim 4 Euro idi. Market yakin ordan aldim. Adini da hic duymamistim. Bir de önümdeki kadin kasada elime bakti. Wow ok anladim gibi bir seyler söyleyip bir tebessüm attiHassas testler varmışya adete 5 gün kala çıkaran onlardanmı Acep dedim..onlar pahalıymış sanırım
Benim bat 1 gün geçtiğinde kanda negatif çıkmıştı
9-10 gün geç döllenme olmuş
Kesildi valla başka ziyaret eden olmadı..ama bugün adet sancıları çekiyorum canım
Kanmı versem dediğin gibi..bir saate çıkıyor sonuç..en azından var veya yok kesinleşir..öğlen gidiyim kan vermeye en iyisiNe güzel iste tekrar gelmemesi. Gidip bir kan testi yaptir bence. Bizim burda maalesef sevk olmadan hastaneye gidilmiyor. Ya aile dokturu ya kadin hastaliklari doktoru. Bir kac güne randevu verir. Orda test yapilsa da bir haftaya sonucu gelir. Bir sürü islem. Ama hastaneler de bos onun icin.
Canım belki kadının tebeasümü uğurlu gelir..hadi hayırlısııııEvet clear B... var . 9 Euro burda onlar. Benim aldigim 4 Euro idi. Market yakin ordan aldim. Adini da hic duymamistim. Bir de önümdeki kadin kasada elime bakti. Wow ok anladim gibi bir seyler söyleyip bir tebessüm atti
Canım seni üzmek istemem ama devamı gelir benceKesildi valla başka ziyaret eden olmadı..ama bugün adet sancıları çekiyorum canım
Kanmı versem dediğin gibi..bir saate çıkıyor sonuç..en azından var veya yok kesinleşir..öğlen gidiyim kan vermeye en iyisi
Canım seni üzmek istemem ama devamı gelir bence
İnşAllah canım.Simdi sen öyle deyince. Kan vdrmeye nötr git. Iki olasilik da mümkün sonucta. Hayirlisi olsun hepimiz icin kizlar
5 aylık evliyim. Zaten 5 aydır da istiyoruz bebek :)) evet kabul ediyorum aceleciyim biraz:)
İnşallah en kısa sürede kavuşuruz canım bebişlerimizeKuzum uzulme insallah bidahakins benimde yarin adet gunum insallah olmam o kadar istiyorm ki Allahm dualarimi kabul etsin insallah
2 ay öncesi benim de öyle olmuştu canım bir de düğünümde öyle oldu, stresten sanırım, 3 gün bile sürmedi düğünümde.Senin yine iyi. Benim adet kafayı yedi. Dün bitti dedim ya. Bugün öğlen bi ıslaklık hissettim baktım bi kaç damla kan. Sonrası yok tabi. Gene gitti
Stresten de mi olmuyor acaba, aile apt.yız mutlu değilim ben ordaÜzme kendini. Gün asiri deneyin olur. Güzel beslen stres yapma
Stresten de mi olmuyor acaba, aile apt.yız mutlu değilim ben ordaTamam kimse rahatsız etmiyor ama ben rahat hissetmiyorum, mahremimiz yokmuş gibi geliyor. Bugün bir arkadaşım söyledi, 10 yıldan sonra olmuş çocukları, hem de 2 yıl arayla 2 tane, o sıralar aile apt.daydık kafamız rahat değildi dedi, hamile kalamadığı zamanlarda yani. Tatile çıkmak da iyi fikir diyorlar ama çalışıyoruz, yaza kadar da beklemek istemiyorum.
Canım neden böyle düşünyorsun ki.arkadaşın öyle yaşadı diye sende yaşamak mecbureyyetindemisin.böyle şeyleri kafana takma.ben kayınvaldemlegille yaşıyorum.benim mahremim yok demek diğil ki bu.sen böyle şeyleri kafana takarsan asıl sanqa problem olur.Stresten de mi olmuyor acaba, aile apt.yız mutlu değilim ben ordaTamam kimse rahatsız etmiyor ama ben rahat hissetmiyorum, mahremimiz yokmuş gibi geliyor. Bugün bir arkadaşım söyledi, 10 yıldan sonra olmuş çocukları, hem de 2 yıl arayla 2 tane, o sıralar aile apt.daydık kafamız rahat değildi dedi, hamile kalamadığı zamanlarda yani. Tatile çıkmak da iyi fikir diyorlar ama çalışıyoruz, yaza kadar da beklemek istemiyorum.
Benimki ilk ay degil ki ben 13 aydir cocuk yapiyorum hala olmadi kendisine de soyledim bunuCünkü herkesin ki hemen ilk ay olmuyor. O yüzdeye vurup öyle demistir. Hayirlisi olsun. Sonuc pozitifse zaten cok iyi tersi olursa üzülme diye olasilik söylemis
İnşallah inşallah Rabbim hepimize nasip etsin en kısa süredeCanım niye aceleci olsun ki geç evlenenler hemen çocuk olsun isterler. İnşaALLAH hemencik de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?