Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın stresten olmuyor, ben dün adet oldum, adete bir hafta kala hassas testlerden yaptırım negatifti, normalinden yaptım o da negatif, keşke yapmasaydım dedim üzüldüm ama direkt adet olduğumu görünce daha çok üzülüyorum, hassas testler güvenilir değil demiş kullananlar ama bilemiyorum canım, inşallah hamilesindir .

Canım sırf bu yüzden yumurtlama zamanlarını değerlendiremediğimiz oldu, misafir getirttiler, bizi başka yerlere götürttüler derken benim sinirlerim bozuluyor geriliyoruz eşimle, her şeye tamam diyorum sonra bir bakıyorum isteklerinin sonu gelmiyor, şu akrabaya gidelim şu düğüne gidelim, eşime yapışık gibiler sanki, etkileniyorum ben de, ondan sanırım bu kadar kafama taktım.

hayirlisi olsun. Calisiyor musn ?

Ya varya ordan ciktim bim e ugradim kizlar iceri bi girdim aktuel urunlerde hep bebek esyalai gelmisti acaba bu bi isaret mi hc aklimdan cikaramiyorm o kiyafetleri elime aldim sevdim resmen
Kıyamam yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni... çok yaşadım çünki bunları. Rüyalarıma girdi, karşıma çıktı çok üzüldüm. Kaç kez için için ağladım dua ederken... keşke Rabbim duysa sesimizi. Hayırlısıyla kavuştursa artık bizi

Ben de bugün smear sonucumu almak için hastaneye gittim, bir sürü hamile gördüm imrendim, sonra çıkışta hastanenin karşısında bir bebek mağazası vardı kıyafetten bebek arabasına her şey vardı içinde, içim gitti benim de En kısa zamanda kucaklarımız dolar inşallah

Insallah kuzum yarini bekliyorum 4 gozle o kadar cok dua ettim ki Allahim duami kabul etsin de yarin sonuc istedgim gbi ciksin insallah kmsenin kucagini bos birakmasin rabbim seninkinide insallah kuzum

Canım sende gitme.ben gitmiyırum mesela her kes soruyor ki yokmu yenş haber.o yüzden gitmiyırum

Canım sende gitme.ben gitmiyırum mesela her kes soruyor ki yokmu yenş haber.o yüzden gitmiyırum
Gitmeyim diyorum eşim gidelim diyor o yüzden arada kalıyorum canım, ben 6 aylık evliyim ama başladılar bile sormaya. Bugünlerde de hep bebek görmeye gittik, hepsi dua etti darısı en kısa zamanda sizin başınıza diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…