- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
ameliyattan sonraki ilk ay ama.Benimki ilk ay degil ki ben 13 aydir cocuk yapiyorum hala olmadi kendisine de soyledim bunu
Haklısın stresten olmuyor, ben dün adet oldum, adete bir hafta kala hassas testlerden yaptırım negatifti, normalinden yaptım o da negatif, keşke yapmasaydım dedim üzüldüm ama direkt adet olduğumu görünce daha çok üzülüyorum, hassas testler güvenilir değil demiş kullananlar ama bilemiyorum canım, inşallah hamilesindir .ne güzrl kira ödemiyorsunuz. bos ver sen vakti gelince ayri ev de olur. pervasiz olmak lazim biraz. ben test yaptim Bat 25 'inde. negatif cikti. bir iki güne hasas testlerden mi alsam diyorum. hemen olsun dedigimiz icin olmuyor. stresten olmuyor bence
Canım sırf bu yüzden yumurtlama zamanlarını değerlendiremediğimiz oldu, misafir getirttiler, bizi başka yerlere götürttüler derken benim sinirlerim bozuluyor geriliyoruz eşimle, her şeye tamam diyorum sonra bir bakıyorum isteklerinin sonu gelmiyor, şu akrabaya gidelim şu düğüne gidelim, eşime yapışık gibiler sanki, etkileniyorum ben de, ondan sanırım bu kadar kafama taktım.Canım neden böyle düşünyorsun ki.arkadaşın öyle yaşadı diye sende yaşamak mecbureyyetindemisin.böyle şeyleri kafana takma.ben kayınvaldemlegille yaşıyorum.benim mahremim yok demek diğil ki bu.sen böyle şeyleri kafana takarsan asıl sanqa problem olur.
hayirlisi olsun. Calisiyor musn ?Haklısın stresten olmuyor, ben dün adet oldum, adete bir hafta kala hassas testlerden yaptırım negatifti, normalinden yaptım o da negatif, keşke yapmasaydım dedim üzüldüm ama direkt adet olduğumu görünce daha çok üzülüyorum, hassas testler güvenilir değil demiş kullananlar ama bilemiyorum canım, inşallah hamilesindir .
Kıyamam yaaYa varya ordan ciktim bim e ugradim kizlar iceri bi girdim aktuel urunlerde hep bebek esyalai gelmisti acaba bu bi isaret mi hc aklimdan cikaramiyorm o kiyafetleri elime aldim sevdim resmen
Evet canımhayirlisi olsun. Calisiyor musn ?
Ben de bugün smear sonucumu almak için hastaneye gittim, bir sürü hamile gördüm imrendim, sonra çıkışta hastanenin karşısında bir bebek mağazası vardı kıyafetten bebek arabasına her şey vardı içinde, içim gitti benim deKıyamam yaao kadar iyi anlıyorum ki seni... çok yaşadım çünki bunları. Rüyalarıma girdi, karşıma çıktı çok üzüldüm. Kaç kez için için ağladım dua ederken... keşke Rabbim duysa sesimizi. Hayırlısıyla kavuştursa artık bizi
Insallah kuzum yarini bekliyorum 4 gozle o kadar cok dua ettim ki Allahim duami kabul etsin de yarin sonuc istedgim gbi ciksin insallah kmsenin kucagini bos birakmasin rabbim seninkinide insallah kuzumKıyamam yaao kadar iyi anlıyorum ki seni... çok yaşadım çünki bunları. Rüyalarıma girdi, karşıma çıktı çok üzüldüm. Kaç kez için için ağladım dua ederken... keşke Rabbim duysa sesimizi. Hayırlısıyla kavuştursa artık bizi
Hc yasamadgim icin neyin nasil olmasi gerektgini blmiyorm canm cevaplayamiyorm sorunu o yuzdnKızlar bi el atın bana da.bugün hiç testi sonucu 14 çıktı sizce sevinmeli miyim acaba daha erken mi
Canım sende gitme.ben gitmiyırum mesela her kes soruyor ki yokmu yenş haber.o yüzden gitmiyırumCanım sırf bu yüzden yumurtlama zamanlarını değerlendiremediğimiz oldu, misafir getirttiler, bizi başka yerlere götürttüler derken benim sinirlerim bozuluyor geriliyoruz eşimle, her şeye tamam diyorum sonra bir bakıyorum isteklerinin sonu gelmiyor, şu akrabaya gidelim şu düğüne gidelim, eşime yapışık gibiler sanki, etkileniyorum ben de, ondan sanırım bu kadar kafama taktım.
Gitmeyim diyorum eşim gidelim diyor o yüzden arada kalıyorum canım, ben 6 aylık evliyim ama başladılar bile sormaya. Bugünlerde de hep bebek görmeye gittik, hepsi dua etti darısı en kısa zamanda sizin başınıza diye.Canım sende gitme.ben gitmiyırum mesela her kes soruyor ki yokmu yenş haber.o yüzden gitmiyırum
5 ve üzeri hamile sayılıyor diye biliyorum canım inşallah hamilesindirKızlar bi el atın bana da.bugün hiç testi sonucu 14 çıktı sizce sevinmeli miyim acaba daha erken mi
İnşallah canım ama erken gebelik testinde çıkmadı kafamı karıştıran o oldu5 ve üzeri hamile sayılıyor diye biliyorum canım inşallah hamilesindir
O testler pek güvenilir değil diyorlar ama bilmiyorum, ben de yapmıştım negatifti, normal test yaptım o da negatif, tam günümde adet oldum.İnşallah canım ama erken gebelik testinde çıkmadı kafamı karıştıran o oldu
Hayırlısı canım ya aman bekledikce gelmiyor sanirim.O testler pek güvenilir değil diyorlar ama bilmiyorum, ben de yapmıştım negatifti, normal test yaptım o da negatif, tam günümde adet oldum.
Evet canım
10 ve uzeri hamilelik var demek insallah hamilesindir canim bence pozitifMerhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?