23 mart bnmdeBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@d_d_m
@lati lokum
@Megatron20
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@cennetyarim 15 şubat
@gzdy 3 mart
@vals_dancer 6 mart
@Vayneymis 12 mart
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Minanur18 14 mart
@Gzd92 15 mart
MirAy92 17 mart
@ddenizyildizii 17 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@pembehayaller06 19 mart
@Bikucukbalik 19 mart
@Esmakizz 20 mart
@hng-ky 24 mart
@Alya_sura88 24 mart
@Gloke 25 mart
TopraKahveBob 25 mart
@kerem34gul 2 nisan
@Blueangel34 2 nisan
@ftmclk 3 nisan
@aysh3n 7 nisan
Judy_K 13 nisan
limelemon 19 nisan
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Var mı hiç belirti canımBat 22-23benim de
Ben de bugün smear sonucumu almak için hastaneye gittim, bir sürü hamile gördüm imrendim, sonra çıkışta hastanenin karşısında bir bebek mağazası vardı kıyafetten bebek arabasına her şey vardı içinde, içim gitti benim deEn kısa zamanda kucaklarımız dolar inşallah
Hayırlısıyla isteyen herkes bebişine kavuşsun. AMİNInsallah kuzum yarini bekliyorum 4 gozle o kadar cok dua ettim ki Allahim duami kabul etsin de yarin sonuc istedgim gbi ciksin insallah kmsenin kucagini bos birakmasin rabbim seninkinide insallah kuzum
22 mart benimkiVar mı hiç belirti canım
AminnHayırlısıyla isteyen herkes bebişine kavuşsun. AMİN
Arada sancı gibi geliyor,göbek çevresinde bıçak saplanma gibi,midem bazen bulanıyor ama bunu hamileliğe yormuyorum.Var mı hiç belirti canım
Senin ne zamandı canım.Sen de var mı bir şey?Var mı hiç belirti canım
Ay inşallah canım ya.10 ve uzeri hamilelik var demek insallah hamilesindir canim bence pozitif
Benim cumartesi adet tarihim 24 ü bakalım bel ağrısı var karnım ağrıyor ara ara erken test aldım yapsam mı yapmasam mı ikilemdeyimSenin ne zamandı canım.Sen de var mı bir şey?
Benim e 25'i. Ben normal test aldim negatif cikti. Sancilarim da gecti. Aslinda 3 gün önce yapsan daha iyi olur ama beklemek zor anliyorumBenim cumartesi adet tarihim 24 ü bakalım bel ağrısı var karnım ağrıyor ara ara erken test aldım yapsam mı yapmasam mı ikilemdeyim
En iyisi test fln yapmamak adete kadar beklemek, umutlanmamak.Hayırlısı canım ya aman bekledikce gelmiyor sanirim.
Aynen yok beklicem haftaya kadar bakalım hcg 14 çıkınca bi sevindim ama düşük bi değer beklerim bakalım az daha.En iyisi test fln yapmamak adete kadar beklemek, umutlanmamak.
Insallah artar degerin. Peki belirti var mi ?Aynen yok beklicem haftaya kadar bakalım hcg 14 çıkınca bi sevindim ama düşük bi değer beklerim bakalım az daha.
hayır hiç bi belirti yokInsallah artar degerin. Peki belirti var mi ?
Zaten sabahtan yapılıyo yarın sabah anca yaparım canım paylaşırım buradan daBenim e 25'i. Ben normal test aldim negatif cikti. Sancilarim da gecti. Aslinda 3 gün önce yapsan daha iyi olur ama beklemek zor anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?