Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 3 gun var bugun cok sıkı sancım oldu beklemedeyim hayırlısi hepimiz icin takmamak en iyisi düsununce zorlaşıyo

23 mart bnmde

Insallah kuzum yarini bekliyorum 4 gozle o kadar cok dua ettim ki Allahim duami kabul etsin de yarin sonuc istedgim gbi ciksin insallah kmsenin kucagini bos birakmasin rabbim seninkinide insallah kuzum
Hayırlısıyla isteyen herkes bebişine kavuşsun. AMİN

Kızlar ya başağrısı da gebelik belirtisi olabilir mi? Dün oruc tuttum ilk defa dayanamadim dunden beri agri kesici icmiyorum belki bebis vardir diye. Acaip basagrısı bu bi belirti olabilir mi lütfen biliyosaniz yardimci olur musun unuz

Benim cumartesi adet tarihim 24 ü bakalım bel ağrısı var karnım ağrıyor ara ara erken test aldım yapsam mı yapmasam mı ikilemdeyim
Benim e 25'i. Ben normal test aldim negatif cikti. Sancilarim da gecti. Aslinda 3 gün önce yapsan daha iyi olur ama beklemek zor anliyorum

Günaydın kızlar
Bu gün bayram. Yani bizde :) iki millet bir devlet olduğumuz için sizin de bayramınızı kutlamak istedim. Novruz bayramınız kutlu olsun. Bahar bayramı inşaALLAH bu bahar burdaki herkesin hamiş haberlerini alalım.

@aysh3n MirAy92 sizi ekskluziv tebrik eliyirem bayramınız mübarek

Biz de kutluyoruz. Kuru Meyve hoşafi yapti kv. Yakinda semenek de kayniyacak. Kutlu olsun canim hepimize. Orta Asya yeni yil ve bahar bayrami olatak kutluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…