- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Zaten sabahtan yapılıyo yarın sabah anca yaparım canım paylaşırım buradan da
hayır hiç bi belirti yok
İnşallah canım ya haftaya gidicem işte.Normal tabi kimisinde hic belirti olmuyor. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar merhaba dun kan verdim bugun kan sonucu alacaktim ogleden sonra sabah bi uyandim adet olmusum cok moralim bozuk elimi ayagimi herseyden cektim bu sefer cok umutluydum hc yasamadgim belirtiler yasamistm
Ovülasyon testi ne oluyor . Folik asi 3 aydi kullaniyorum . Zaten gecen ay da gun asiri yaptik surekli olmuyor hastaneye gdecegmCanim o belirtiler hormonlarin güzel calistigini gösterir. Bak ameliyatini oldun. Hormonlarin da güzel calisiyor. Bu ay yumurtlama tarihi hesapla. Ovulasyon testi de al. Bu bir iki aya hamile kalirsin . Folik asit al. ( ben de herkese sölyüyorum kendim almiyorum ) gün asiri denersiniz olur. Cok aceleciyiz... üzme kendini sagligin yerinde olsun bebis de olur
ben de hic yapmadim o testi. ama yumurtlama olan günü gösteriyor.Ovülasyon testi ne oluyor . Folik asi 3 aydi kullaniyorum . Zaten gecen ay da gun asiri yaptik surekli olmuyor hastaneye gdecegm
Eczanede vr miben de hic yapmadim o testi. ama yumurtlama olan günü gösteriyor.
kizlar gelsin sorarsin netten ucuza geliyormusEczanede vr mi
Canım eczane de var fakat çok pahalı ben N11 den 50 tanesini 46 liradan aldım eczanede 5 lisi 40 liraEczanede vr mi
Slm ben bu konuda bayagı araştırdım klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptıran bir çok kişi 5 öncesi kadar önce erken gebelik testtinde varsa gördüklerini söylüyor fakat olumsuz çıksada negatif düşünme geç döllenmeyse çıkmayabiliyormuş bu arada sen çatlatma iğneni ne zaman yapıldın ben 10 da vuruldum bat benim 25 mart bende 3 gün kala erkengebelik yapıcamMeraba konunuza dahil degilim ama bn klomen kullandim ve dr gittigimde drm bna 4 tane saglikli yumurtan olusmus catlatma ignesi vurmaya gerek yok catlamaya meyilli zaten demisti 31 martta test yap sonucu ne olursa gel kan testi yapalim demisti 31 mart bn adetimin bitiminden 2 gun snra suan adrtime 3 gun var acaba erken gebelik testinde cikarmi ? Lutfen bna yardimci olun
Pardon çatlatma iğnesi kullanmamışsın eger yumurtanın ne zaman çatladıgını bilsen senin için daha kolay olurduMeraba konunuza dahil degilim ama bn klomen kullandim ve dr gittigimde drm bna 4 tane saglikli yumurtan olusmus catlatma ignesi vurmaya gerek yok catlamaya meyilli zaten demisti 31 martta test yap sonucu ne olursa gel kan testi yapalim demisti 31 mart bn adetimin bitiminden 2 gun snra suan adrtime 3 gun var acaba erken gebelik testinde cikarmi ? Lutfen bna yardimci olun
Bn adet takvimi kullaniyorum ordaki hesaba gore 10 mart bnm yumurtlama gunum du ve biz 8inde 9unda 10unda 11inde ve 12sinde iliskiye girdik yumurtlama donemimde bi ara baya bi kasiklarim agrimisti normalde hic oyle olmuyodu ve yumurtlamadan snrada bi kac gun sabhlari cok agridi ama suan yok ve suan gogus uclarim cok kotu bi derecede sizliyo ve belim cok agriyo baska hic bi belirtim yokPardon çatlatma iğnesi kullanmamışsın eger yumurtanın ne zaman çatladıgını bilsen senin için daha kolay olurdu
Benimle aynıymış senin ben de 10 da çatlatma iğnesi vuruldum 11 de çatlamış olmalı 14 gün sonra adet olmam gerektiği için 25 bat oluyor yalnız yumurtlama günleri tlf daki programa benim hiç uymuyor benim adetten sonra hemen yumurtlama oluyor çünküBn adet takvimi kullaniyorum ordaki hesaba gore 10 mart bnm yumurtlama gunum du ve biz 8inde 9unda 10unda 11inde ve 12sinde iliskiye girdik yumurtlama donemimde bi ara baya bi kasiklarim agrimisti normalde hic oyle olmuyodu ve yumurtlamadan snrada bi kac gun sabhlari cok agridi ama suan yok ve suan gogus uclarim cok kotu bi derecede sizliyo ve belim cok agriyo baska hic bi belirtim yok
Ya zaten doktorum bana dediki hani kendiliginden catlar bnde dedim hani nasi anlicaz kasik agrisi yapar dedi bnde ne zmn kasigim agridiysa ozmn iliskide bulundum ama 10unda cok siddetli agridi kivrandim resmenBenimle aynıymış senin ben de 10 da çatlatma iğnesi vuruldum 11 de çatlamış olmalı 14 gün sonra adet olmam gerektiği için 25 bat oluyor yalnız yumurtlama günleri tlf daki programa benim hiç uymuyor benim adetten sonra hemen yumurtlama oluyor çünkü
Tşkrler canım.mende sizin bayramınız tebrik edirem.ruzi bereketli il olar inşAllah.bütün övlad hesretinde olanların qucağı bebişle dolsun inşAllah
AminnnnnnnTşkrler canım.mende sizin bayramınız tebrik edirem.ruzi bereketli il olar inşAllah.bütün övlad hesretinde olanların qucağı bebişle dolsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?