Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya zaten doktorum bana dediki hani kendiliginden catlar bnde dedim hani nasi anlicaz kasik agrisi yapar dedi bnde ne zmn kasigim agridiysa ozmn iliskide bulundum ama 10unda cok siddetli agridi kivrandim resmen
Valla canım ben de 10martta çatlatma iğnesi vuruldum 11 gibi çatlar dedi kontrole çağırmadı 11 ve 13 .de ilişki oldu ondan sonra yapamadık o yüzden bu ay umudum çok az artık adet olup tekrar kontrolümü beklicem senin inşallah tutmuştur

Peki erken gebelik testinde cikarmi iki gun once yapmistim negatif cikmisti artik tek ciizgi istemiyorum ya

Peki erken gebelik testinde cikarmi iki gun once yapmistim negatif cikmisti artik tek ciizgi istemiyorum ya
Bence erken yapmışsın öyle 5-6 gün önce çıkanını ben pek duymadım sen şuan yapsan eger varsa çıkar gibime geliyor
Ben hergün gebelik testi yapıyorum ama normal olanında 5tl lik bata 3-4 gün kala erken gebelik testtinden yapıcam

Ben de normal olanindan dün yaptim. 6 gün kala negatif cikti. Ama olsam hissederdim sanki. Bilmiyorum yine de Bat a kadar nit umud diyor insan

Ben de normal olanindan dün yaptim. 6 gün kala negatif cikti. Ama olsam hissederdim sanki. Bilmiyorum yine de Bat a kadar nit umud diyor insan
Senle ben aynı durumdayız beklicez batımızı herhalukarda ben 2-3 gün kala erken gebelik testi yapıcam elimde çok olsa şimdi yapıcam ama bir tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…