- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
Biliyordum :) :) :) Allah anali büyütsün
AminTşkrler canım.mende sizin bayramınız tebrik edirem.ruzi bereketli il olar inşAllah.bütün övlad hesretinde olanların qucağı bebişle dolsun inşAllah
Allah razı olsun canım ya :) Rabbim de sizlerin gönlüne versin inşallah.Biliyordum :) :) :) Allah anali büyütsün
Valla canım ben de 10martta çatlatma iğnesi vuruldum 11 gibi çatlar dedi kontrole çağırmadı 11 ve 13 .de ilişki oldu ondan sonra yapamadık o yüzden bu ay umudum çok az artık adet olup tekrar kontrolümü beklicem senin inşallah tutmuşturYa zaten doktorum bana dediki hani kendiliginden catlar bnde dedim hani nasi anlicaz kasik agrisi yapar dedi bnde ne zmn kasigim agridiysa ozmn iliskide bulundum ama 10unda cok siddetli agridi kivrandim resmen
Amin. Kac gün önce yapmistin testi ?Allah razı olsun canım ya :) Rabbim de sizlerin gönlüne versin inşallah.
Benim adetime 3 gun var erken gebelik testinde cikarmi sizce .?Amin. Kac gün önce yapmistin testi ?
Peki erken gebelik testinde cikarmi iki gun once yapmistim negatif cikmistiValla canım ben de 10martta çatlatma iğnesi vuruldum 11 gibi çatlar dedi kontrole çağırmadı 11 ve 13 .de ilişki oldu ondan sonra yapamadık o yüzden bu ay umudum çok az artık adet olup tekrar kontrolümü beklicem senin inşallah tutmuştur
Bence erken yapmışsın öyle 5-6 gün önce çıkanını ben pek duymadım sen şuan yapsan eger varsa çıkar gibime geliyorPeki erken gebelik testinde cikarmi iki gun once yapmistim negatif cikmistiartik tek ciizgi istemiyorum ya
Tebrikler canım.sağ salim kucağına al inşAllahAllah razı olsun canım ya :) Rabbim de sizlerin gönlüne versin inşallah.
Bilmiyorum ki. :/Benim adetime 3 gun var erken gebelik testinde cikarmi sizce .?
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah
Canım bende bekle adetini.boşuna üzüloyr insanBenim adetime 3 gun var erken gebelik testinde cikarmi sizce .?
Bence erken yapmışsın öyle 5-6 gün önce çıkanını ben pek duymadım sen şuan yapsan eger varsa çıkar gibime geliyor
Ben hergün gebelik testi yapıyorum ama normal olanında 5tl lik bata 3-4 gün kala erken gebelik testtinden yapıcam
Senle ben aynı durumdayız beklicez batımızı herhalukarda ben 2-3 gün kala erken gebelik testi yapıcam elimde çok olsa şimdi yapıcam ama bir tane varBen de normal olanindan dün yaptim. 6 gün kala negatif cikti. Ama olsam hissederdim sanki. Bilmiyorum yine de Bat a kadar nit umud diyor insan
Sizde ne pahalı ya testler))Bence erken yapmışsın öyle 5-6 gün önce çıkanını ben pek duymadım sen şuan yapsan eger varsa çıkar gibime geliyor
Ben hergün gebelik testi yapıyorum ama normal olanında 5tl lik bata 3-4 gün kala erken gebelik testtinden yapıcam
Senle ben aynı durumdayız beklicez batımızı herhalukarda ben 2-3 gün kala erken gebelik testi yapıcam elimde çok olsa şimdi yapıcam ama bir tane var
Sizde ne pahalı ya testler))
Cok sevindim canim insallah sagliklica kucagina alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?