- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 35
3 gunum var acaba smdi mi yapsam yoksa yarin mi yapsamBence erken yapmışsın öyle 5-6 gün önce çıkanını ben pek duymadım sen şuan yapsan eger varsa çıkar gibime geliyor
Ben hergün gebelik testi yapıyorum ama normal olanında 5tl lik bata 3-4 gün kala erken gebelik testtinden yapıcam
Bekle bence sabirsiz davrandigimiz icin zorlasiyo3 gunum var acaba smdi mi yapsam yoksa yarin mi yapsam(
Uc gun bana 3 asir gibi geliyo nasi beklicem abla ya vallahi bilmiyorumm yaniCanım bende bekle adetini.boşuna üzüloyr insan
Ne kadardir istiyosun ki cocuk 3 asir miUc gun bana 3 asir gibi geliyo nasi beklicem abla ya vallahi bilmiyorumm yani
Offf yaNe kadardir istiyosun ki cocuk 3 asir mi
Ayy inşllah canım ya Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahAyyyy canım çoooook sevindim ne kadar güzel haber bu. İnşaALLAH sağlıklı olur canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Kaç haftalıksın?
Maşallah
Çok teşekkür ederimMaşallahgözün aydın, darısı başımıza
Allah razı oldun duaların çok kıymetli bizler içinÇok teşekkür ederim
Rabbim inşallah sizlerede sağlıklı gebelik nasip eder hep dua edicem sizler için
İnşallah canımÇok teşekkür ederim
Rabbim inşallah sizlerede sağlıklı gebelik nasip eder hep dua edicem sizler için
Allah senden de razı olsun inan hep dua ediyorum etmeye de devam edicem :) bekleyişiniz uzun sürmez inşallah Rabbimin izniyle.Allah razı oldun duaların çok kıymetli bizler için
Sağlıkla kucağınıza alın inş
Biz eşimle çocuk istediğimiz zaman oldu ilk ayda ama kimyasal gebelik oldu ocaktaydı şubatta da istedik ama enfeksiyon sorunum çıktı ilaç kullandım soğan suyu da içtim ama 6 gün tek sonra içtim tam vaktinde adet oldum ve yum. günlerimi iyi değerlendirdim ve çok şükür oldu canım hiç tedavi olmadım ve ya ovulasyon testi de hiç kullanmadımİnşallah canımsenin kaçıncı ayındı? Bir de tedavi fln uygulanmadı di mi?
Allah senden de razı olsun inan hep dua ediyorum etmeye de devam edicem :) bekleyişiniz uzun sürmez inşallah Rabbimin izniyle.
Çok sevindim adınıza canım, bizim 3. ayımız korunmadan, ama sadece bu ay iyi değerlendirdik yumurtlama günlerini, olmadı. Dr.a gitmiştim, önümüzdeki 3 günü iyi değerlendir 2 tane yumurtan var dedi, değerlendirdik ama sonuç negatif. Bu ay ovulasyon testi alıcam, yine olmazsa eşimle dr.a gidicez.Biz eşimle çocuk istediğimiz zaman oldu ilk ayda ama kimyasal gebelik oldu ocaktaydı şubatta da istedik ama enfeksiyon sorunum çıktı ilaç kullandım soğan suyu da içtim ama 6 gün tek sonra içtim tam vaktinde adet oldum ve yum. günlerimi iyi değerlendirdim ve çok şükür oldu canım hiç tedavi olmadım ve ya ovulasyon testi de hiç kullanmadım
Anladım canım Rabbim inşallah tez vakitce sana o sevinci yaşatır sağlıklı bir şekilde.Çok sevindim adınıza canım, bizim 3. ayımız korunmadan, ama sadece bu ay iyi değerlendirdik yumurtlama günlerini, olmadı. Dr.a gitmiştim, önümüzdeki 3 günü iyi değerlendir 2 tane yumurtan var dedi, değerlendirdik ama sonuç negatif. Bu ay ovulasyon testi alıcam, yine olmazsa eşimle dr.a gidicez.
Aa neden ki canım ne olduKuzum ben de su gögüsümden korkuyorum. Benim icin de dua eder misin? Allah anneleri yavrularina bagislasin ve sonra tabi ki bebis de nasip etsin
Çok sevindim adınıza canım, bizim 3. ayımız korunmadan, ama sadece bu ay iyi değerlendirdik yumurtlama günlerini, olmadı. Dr.a gitmiştim, önümüzdeki 3 günü iyi değerlendir 2 tane yumurtan var dedi, değerlendirdik ama sonuç negatif. Bu ay ovulasyon testi alıcam, yine olmazsa eşimle dr.a gidicez.
Yeni degil canim. Testlerim temiz cikti ama kitle var. Tekrar kontrollum de var. Onun icin dua isterken önce hep saglik istiyorum. (Bir kücük cocugum var )sonra da bebis :)Aa neden ki canım ne oldu
Amin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?