Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gunum var acaba smdi mi yapsam yoksa yarin mi yapsam (

Judy_K canım ben kan testi yaptım 262 çıktı yani hamileyim kesin İnşallah sağlıklı gebelik olur.

Ayyyy canım çoooook sevindim ne kadar güzel haber bu. İnşaALLAH sağlıklı olur canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalıksın?

Ayyyy canım çoooook sevindim ne kadar güzel haber bu. İnşaALLAH sağlıklı olur canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalıksın?
Ayy inşllah canım ya Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
3 haftalık sanırım

27,5tl erken gebelik testi ve ben testlere çok para verdik Diye düşünüyorum artık sabırla bekleyeceğim
4 gün kaldı sizlerin yaDıklarınızı okurken hafif ağrı hissediyorum psikolojik kesin
İnş bebişimiz bizledir ama bu ayda yoksa hemen Bat gelsin de yeniden çalışma zamanı gelsin

İnşallah canım senin kaçıncı ayındı? Bir de tedavi fln uygulanmadı di mi?
Biz eşimle çocuk istediğimiz zaman oldu ilk ayda ama kimyasal gebelik oldu ocaktaydı şubatta da istedik ama enfeksiyon sorunum çıktı ilaç kullandım soğan suyu da içtim ama 6 gün tek sonra içtim tam vaktinde adet oldum ve yum. günlerimi iyi değerlendirdim ve çok şükür oldu canım hiç tedavi olmadım ve ya ovulasyon testi de hiç kullanmadım

Allah senden de razı olsun inan hep dua ediyorum etmeye de devam edicem :) bekleyişiniz uzun sürmez inşallah Rabbimin izniyle.

Kuzum ben de su gögüsümden korkuyorum. Benim icin de dua eder misin? Allah anneleri yavrularina bagislasin ve sonra tabi ki bebis de nasip etsin

Çok sevindim adınıza canım, bizim 3. ayımız korunmadan, ama sadece bu ay iyi değerlendirdik yumurtlama günlerini, olmadı. Dr.a gitmiştim, önümüzdeki 3 günü iyi değerlendir 2 tane yumurtan var dedi, değerlendirdik ama sonuç negatif. Bu ay ovulasyon testi alıcam, yine olmazsa eşimle dr.a gidicez.

Anladım canım Rabbim inşallah tez vakitce sana o sevinci yaşatır sağlıklı bir şekilde.
Yani streste çok etkiliyor bence canım ben bu ay unuttum hatta hamileliği kafama takmadım sadece belirtiler beni acaba dedirtti

Bizim de 3. Ayimiz. Ilk ay adete 1 hafta kala karar verdim. Bu ay yumurtlama tarihi vs hesapladim. Ama o günü degerlendiremedim. Ertesi gününü de. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…