Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni degil canim. Testlerim temiz cikti ama kitle var. Tekrar kontrollum de var. Onun icin dua isterken önce hep saglik istiyorum. (Bir kücük cocugum var )sonra da bebis :)
Ay canım senin için dua edicem Allah sağlıklı hayat nasip etsin inşallah sana çocuklarını sana bağışlasın Rabbim

Bizim de 3. Ayimiz. Ilk ay adete 1 hafta kala karar verdim. Bu ay yumurtlama tarihi vs hesapladim. Ama o günü degerlendiremedim. Ertesi gününü de. Allah isteyen herkese nasip etsin.
yumurtlama hesaplamakla da pek olmuyo sanki, o dönem gün aşırı ilişki gerek, bir-iki gün ilişki yaşayıp bırakmakla da olmuyor. Bir de ovulasyon testini deneyelim dedik canım inşallah o hafta eşimin şehir dışı işi çıkmaz. Önümüzdeki ay ikimiz ve bekleyen herkesin göbişi dolsun inşallah
Ben bu ay ilk kez bu kadar umutlandım adete 10 gün kala belirtiler yaşadım ama psikolojikmiş demek ki. İnşallah sağlıkla al bebeğini kucağına canım benim.

rabbim sana da sağlıklı bebiş cversn kuzu

Ben bu ay ilk kez bu kadar umutlandım adete 10 gün kala belirtiler yaşadım ama psikolojikmiş demek ki. İnşallah sağlıkla al bebeğini kucağına canım benim. [/QUOTE]
Allah razı olsun inşllah sende nisanda olursun hamile canım

Ben de bu ay olmazsa ovulasyon testi alacam

Bi

de bu ovulasyon testi ne ise yariyor biriniz bna aciklarmisiniz inanin bilmiyorumm .

Biz kadinlarin yumurtlama dönemi oluyormus. Bu testler sayesinde sansimizin en yüksek oldugu günleri görüyoruz. Ben hic kullanmadim. Hatta öyle ki bu testlere güvenip korunma yöntemi olaraka kullananlar da var

Gogusunde ne var canım?
Kitle. Sonuclarim temiz cikti. Ama meme ucu icene cekiliyor. O azalmazsa hemen gel demisti. Azalirsa her 6 ayda kontrol. Cok cok sükür sonuclarim dedigim gibi. Azaldi da. Ama ben de bir korku kaldi. Hep dua isterken önce saglik istiyorum :) Allah tüm kücük cocuk annelerini yavrularina bagislasin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…