aminnRabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallahhhh[/QUOT
AminnRabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallahhhh
Aminn. Allah sifa versin canimKitle. Sonuclarim temiz cikti. Ama meme ucu icene cekiliyor. O azalmazsa hemen gel demisti. Azalirsa her 6 ayda kontrol. Cok cok sükür sonuclarim dedigim gibi. Azaldi da. Ama ben de bir korku kaldi. Hep dua isterken önce saglik istiyorum :) Allah tüm kücük cocuk annelerini yavrularina bagislasin .
Sag ol canim.Aminn. Allah sifa versin canim
Bende de var her iki göğüsümde. Mastopatiya diyorlar bizde. İyi huylu ama "içindeki sıvıyı iğneyle çekmemiz lazım" dedi doktor. Sol göğüsümdeki biraz büyük. Tedaviyle falan gitmezmişKitle. Sonuclarim temiz cikti. Ama meme ucu icene cekiliyor. O azalmazsa hemen gel demisti. Azalirsa her 6 ayda kontrol. Cok cok sükür sonuclarim dedigim gibi. Azaldi da. Ama ben de bir korku kaldi. Hep dua isterken önce saglik istiyorum :) Allah tüm kücük cocuk annelerini yavrularina bagislasin .
Bende de var her iki göğüsümde. Mastopatiya diyorlar bizde. İyi huylu ama "içindeki sıvıyı iğneyle çekmemiz lazım" dedi doktor. Sol göğüsümdeki biraz büyük. Tedaviyle falan gitmezmiş
Edecem canimKizlar ögleden sonra doktor kontrolum var pihti seklinde kanamali bir gebeligim var oncede yazmistim bu 3 aylarda dua edin insallah hayirli haberler veriyim morale cok ihtiyacim var
Tesekur ederim canim hep kendime hem tüm hamilelere dua ediyorum umarim hayirli sonuclar alirimEdecem canim
Kız Azerbaycanlıyım unuttun mu?)) Azerbaycandayım. Bende nohut kadar falanmış galiba. Bilmiyorum, ya da biraz daha büyükBana ne oldugunu söylemedi. Sadece sonucum 3 cikti. Sanrim kirec ve yag gibi seyler. Allah korktugumuzu vermesin. Benimki de solda. Baya büyük pinpon topu kadar var. Sagdaki kücük elle hissetmiyorum bile. Nerdesin sen ? Sen de mi yurtdisindasin ?
canım test idrardaki lh hormonunu ölçüyor. LH artınca test pozitif gösteriyo . pozitf gösterdktenn 24/36 saat içinde de yumurta salınımı gerçekleşiyor :)Bi
de bu ovulasyon testi ne ise yariyor biriniz bna aciklarmisiniz inanin bilmiyorumm .
Benımde aynı bugun olmam gerekıyor ama suan olmadım akıntım azaldıBenim sadece sarı akıntım var
İlk kez bu kadar fazla olduda ondan şüphelendim
Ama yine de çok heycanla beklemiyorumm
Hayırlısı yaradandan
Allahım ıns tekrardan nasıp edecektır cnmKizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin
Amin insallah canimAllahım ıns tekrardan nasıp edecektır cnm
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm.inşAllah yine olucakdırKizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin
Kizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin
Tesekkur edrim insallahçok geçmiş olsun bir daha olur inşallahh
Çok büyük geçmiş olsun allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın istediğin zamanda hayırlı evladın olsun inşKizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?