Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn. Allah sifa versin canim

Bende de var her iki göğüsümde. Mastopatiya diyorlar bizde. İyi huylu ama "içindeki sıvıyı iğneyle çekmemiz lazım" dedi doktor. Sol göğüsümdeki biraz büyük. Tedaviyle falan gitmezmiş

Bende de var her iki göğüsümde. Mastopatiya diyorlar bizde. İyi huylu ama "içindeki sıvıyı iğneyle çekmemiz lazım" dedi doktor. Sol göğüsümdeki biraz büyük. Tedaviyle falan gitmezmiş

Bana ne oldugunu söylemedi. Sadece sonucum 3 cikti. Sanrim kirec ve yag gibi seyler. Allah korktugumuzu vermesin. Benimki de solda. Baya büyük pinpon topu kadar var. Sagdaki kücük elle hissetmiyorum bile. Nerdesin sen ? Sen de mi yurtdisindasin ?

Kız Azerbaycanlıyım unuttun mu?)) Azerbaycandayım. Bende nohut kadar falanmış galiba. Bilmiyorum, ya da biraz daha büyük

Bi

de bu ovulasyon testi ne ise yariyor biriniz bna aciklarmisiniz inanin bilmiyorumm .
canım test idrardaki lh hormonunu ölçüyor. LH artınca test pozitif gösteriyo . pozitf gösterdktenn 24/36 saat içinde de yumurta salınımı gerçekleşiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…