Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin

Canımmm çok üzüldüm en hayırlısını Rabbim bilir. Sen kendini böyle teselli et belki kalsaydı daha kötü şeyler olucaktı Rabbim bilir de. İnşaALLAH tez bir zamanda sağlıklı gebelik yaşarız hepimiz canım

Tesekür ederim allah razi olsun bende ayni seyleri kendime söylüyorum ama insan üzülüyor elimde degil insallah bir daha hamile kalirim ve sag selamet de dogum yaparim

Ben çatlatma iğnemi 8mart gece 12de yaptm cnm bat 23 mart erken gebelik testi yapsammı yarın acaba? Sizin sonuçlar ne durumda bu arada çatlatma iğnemin 11.günü bhcg baktırdım negatif di ama bi umut işte

Ben çatlatma iğnemi 8mart gece 12de yaptm cnm bat 23 mart erken gebelik testi yapsammı yarın acaba? Sizin sonuçlar ne durumda bu arada çatlatma iğnemin 11.günü bhcg baktırdım negatif di ama bi umut işte
Canım benim de 10 martta çatlatma iğnem oldu bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif sanırım bu ay ben de tutmadı inşallah hayırlısı ile sende vardır yap bence varsa çıkar zaten senin benden de önce vurulmuş iğnen çünkü

Canım bana yazdıysan hiç önemli değil istediğin zaman yazabilirsin yarın sabah yap bakalım test beni de ekle yaz inşallah sen hamilesindir
Bgn normal test yaptm o negatif ti erken gebelik testide var normal testte negatif çıknca insanın yapası gelmiyor ama yaprsam etiketlerim tabiki inş ikmzdede vardır cnm

8 aydır bekliyorum emin olamadım yarın doktoru görmeyi dört gözle bekliyorum inşallah vardır canım

Adetime 1 gun kala göğüslerde değişiklikten dolayı kanda gebelik testi yaptırdım fakat 6.48 cıktı şu an 1 hafta günüm gecti göğüslerim çok sis idrar testleri pozitif çıkıyor 1 haftadır sizce gebelik var mi varsa değer niye çok düşük böyle olupta hamile olan var mi

Hamilelik var ama ya geç döllenme yada bekle Cnm dua et hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…