Kizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin
Tesekür ederim allah razi olsun bende ayni seyleri kendime söylüyorum ama insan üzülüyor elimde degil insallah bir daha hamile kalirim ve sag selamet de dogum yaparimCanımmm çok üzüldümen hayırlısını Rabbim bilir. Sen kendini böyle teselli et belki kalsaydı daha kötü şeyler olucaktı Rabbim bilir de. İnşaALLAH tez bir zamanda sağlıklı gebelik yaşarız hepimiz canım
Insallah rabbim hayirlisini versin.Çok büyük geçmiş olsun allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın istediğin zamanda hayırlı evladın olsun inş
Ben çatlatma iğnemi 8mart gece 12de yaptm cnm bat 23 mart erken gebelik testi yapsammı yarın acaba? Sizin sonuçlar ne durumda bu arada çatlatma iğnemin 11.günü bhcg baktırdım negatif di ama bi umut işteSlm ben bu konuda bayagı araştırdım klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptıran bir çok kişi 5 öncesi kadar önce erken gebelik testtinde varsa gördüklerini söylüyor fakat olumsuz çıksada negatif düşünme geç döllenmeyse çıkmayabiliyormuş bu arada sen çatlatma iğneni ne zaman yapıldın ben 10 da vuruldum bat benim 25 mart bende 3 gün kala erkengebelik yapıcam
Cnm ben isme bakmadan hep sana yazıyorum ya k.bkma :)Ben çatlatma iğnemi 8mart gece 12de yaptm cnm bat 23 mart erken gebelik testi yapsammı yarın acaba? Sizin sonuçlar ne durumda bu arada çatlatma iğnemin 11.günü bhcg baktırdım negatif di ama bi umut işte
Canım benim de 10 martta çatlatma iğnem oldu bugün erken gebelik testi yaptım ama negatifBen çatlatma iğnemi 8mart gece 12de yaptm cnm bat 23 mart erken gebelik testi yapsammı yarın acaba? Sizin sonuçlar ne durumda bu arada çatlatma iğnemin 11.günü bhcg baktırdım negatif di ama bi umut işte
Canım bana yazdıysan hiç önemli değil istediğin zaman yazabilirsin yarın sabah yap bakalım test beni de ekle yaz inşallah sen hamilesindirCnm ben isme bakmadan hep sana yazıyorum ya k.bkma :)
Bgn normal test yaptm o negatif ti erken gebelik testide var normal testte negatif çıknca insanın yapası gelmiyor ama yaprsam etiketlerim tabiki inş ikmzdede vardır cnmCanım bana yazdıysan hiç önemli değil istediğin zaman yazabilirsin yarın sabah yap bakalım test beni de ekle yaz inşallah sen hamilesindir
Arkadasim tabiki var hayırlı olsun hemde nerdeyse 1 buçuk aylıkbeta hcg 10000 çıkmış hamilelik var mı doktor ameliyatta oldugu için sonucunu gösteremedim anlayanlar var mı ?
Tabiki var :)beta hcg 10000 çıkmış hamilelik var mı doktor ameliyatta oldugu için sonucunu gösteremedim anlayanlar var mı ?
Sonucu yaz mutlaka :)inş vardırKızlar adetim 6 gün geçti kan testi yaptırmaya gidiyorum dua edin sanırım bir saate çıkar sonuç
emin olamıyorum ya o kadar alışmışım ki hep negatif görmeye inanamıyorum bir türlü inşallah vardır canımTabiki var :)
Hamilelik var ama ya geç döllenme yada bekle Cnm dua et hayırlısı :)Adetime 1 gun kala göğüslerde değişiklikten dolayı kanda gebelik testi yaptırdım fakat 6.48 cıktı şu an 1 hafta günüm gecti göğüslerim çok sis idrar testleri pozitif çıkıyor 1 haftadır sizce gebelik var mi varsa değer niye çok düşük böyle olupta hamile olan var mi
Maalesef canım negatif..1.20 çıktıSonucu yaz mutlaka :)inş vardır
Adetin geçmşmiydi cnm üzülme vardır herşey de bi hayır ben kaç yıldır bekliyorumMaalesef canım negatif..1.20 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?