Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bgn normal test yaptm o negatif ti erken gebelik testide var normal testte negatif çıknca insanın yapası gelmiyor ama yaprsam etiketlerim tabiki inş ikmzdede vardır cnm
Canım adet olana kadar negatif bile çıksa umudumuz var sonuçta bence yap sende yarın bir tane için rahatlasın ben mesela artık çok umutlanmıyorum kendimi testten sonra olmadıgına inandırdım inşallah fegl olmayızda hamişizdir 7

Selam kızlar benimde adetime 5 gün var dün 6 gün kala dayanamayıp test yaptm negatif çıktı erken yaptım tabi

Tesekür ederim allah razi olsun bende ayni seyleri kendime söylüyorum ama insan üzülüyor elimde degil insallah bir daha hamile kalirim ve sag selamet de dogum yaparim
Canım geçmiş olsun Ben de senin gibi bir kaç ay önce bebeğimi düşürdüm Allah tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin

Tmm cnm sabah ilk idrarla yapaym bakalım inş vardır inş

Bana kalırsa geç döllenme degerin 2 günde bir artacaktır ölçtür istersen şimdiden bol artışlı betalar diliyorum

Judy -K Cnm benim batim 29 mart birde çatlatma iğnesi yapıldım ya değiştirirsen sevinirim Cnm önemi Yok ama stresli heyecanlı birşey beklemek çok zor offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…