Evet 6 gün geç canım..hayırlısı olsun.inşallah tez zamanda hepimiz pozittifi görürüzAdetin geçmşmiydi cnm üzülme vardır herşey de bi hayır ben kaç yıldır bekliyorum
Ay inşallah ya canım sağ olHamilelik var ama ya geç döllenme yada bekle Cnm dua et hayırlısı :)
Canım adet olana kadar negatif bile çıksa umudumuz var sonuçta bence yap sende yarın bir tane için rahatlasın ben mesela artık çok umutlanmıyorum kendimi testten sonra olmadıgına inandırdım inşallah fegl olmayızda hamişizdir 7Bgn normal test yaptm o negatif ti erken gebelik testide var normal testte negatif çıknca insanın yapası gelmiyor ama yaprsam etiketlerim tabiki inş ikmzdede vardır cnm
Canım geçmiş olsun Ben de senin gibi bir kaç ay önce bebeğimi düşürdüm Allah tekrar sağlıklı gebelik nasip etsinTesekür ederim allah razi olsun bende ayni seyleri kendime söylüyorum ama insan üzülüyor elimde degil insallah bir daha hamile kalirim ve sag selamet de dogum yaparim
Tmm cnm sabah ilk idrarla yapaym bakalım inş vardır inşCanım adet olana kadar negatif bile çıksa umudumuz var sonuçta bence yap sende yarın bir tane için rahatlasın ben mesela artık çok umutlanmıyorum kendimi testten sonra olmadıgına inandırdım inşallah fegl olmayızda hamişizdir 7
Bana kalırsa geç döllenme degerin 2 günde bir artacaktır ölçtür istersen şimdiden bol artışlı betalar diliyorumAdetime 1 gun kala göğüslerde değişiklikten dolayı kanda gebelik testi yaptırdım fakat 6.48 cıktı şu an 1 hafta günüm gecti göğüslerim çok sis idrar testleri pozitif çıkıyor 1 haftadır sizce gebelik var mi varsa değer niye çok düşük böyle olupta hamile olan var mi
İnşallah vardır canım güzel günler hatrınaTmm cnm sabah ilk idrarla yapaym bakalım inş vardır inş
Çok erken yapmışsın canımSelam kızlar benimde adetime 5 gün var dün 6 gün kala dayanamayıp test yaptm negatif çıktı erken yaptım tabi
Amin Allah razi olsun tatlim benim icin mi yazdin Rabbim tum isteyenlere nasip etsinMaşallah degerin çok güzel Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin
Çok erken yapmışsın canım
Sagolun Allah razı olsun sabah gideceğim inşallah bebeğim bu sefer benimledirBana kalırsa geç döllenme degerin 2 günde bir artacaktır ölçtür istersen şimdiden bol artışlı betalar diliyorum
Evet canım tekrar hayırlı olsunAmin Allah razi olsun tatlim benim icin mi yazdin Rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Valla al benden de o kadar .sana söylüyorum ama ben de netten 50 tane test aldım hergün yapıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorumAhh ahh işte bende farkındayım ama işte insan dayanamıyor canım
İnşallah canım dualarımız seninleSagolun Allah razı olsun sabah gideceğim inşallah bebeğim bu sefer benimledir
çok teşekkür ederim tatlım ALLAH razı olsunEvet canım tekrar hayırlı olsun
Amin tesekkur ederim rabbim insallah saglikli bir gebelik nasip edecel inaniyorumCanım geçmiş olsun Ben de senin gibi bir kaç ay önce bebeğimi düşürdüm Allah tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?