Cnm yok maalesef tek çizgiSonucu yaz mutlaka :)inş vardır
Yokmuş cnm haber vereym dedimİnşallah vardır canım güzel günler hatrına
Adetiniz geçmiş miydiYokmuş cnm haber vereym dedim
kıyamam kuzummmmmm rabbim tekrar nasip etsin inşallah su kandil gününün hürmetineKizlarben bebegimi düsürdum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin
Bugün ki beta hcg 495 cıktı kizlarrBana kalırsa geç döllenme degerin 2 günde bir artacaktır ölçtür istersen şimdiden bol artışlı betalar diliyorum
Anladım canım bekle bakalım bata kadar hayırlısı diyelimYokmuş cnm haber vereym dedim
Ayy çok kuzum çok güzel hayırlı artışlarBugün ki beta hcg 495 cıktı kizlarr
Amiiin çok sağol canım allah razı olsun hepinizdenA
Ayy çok kuzum çok güzel hayırlı artışlar
Yeni gördüm mesaji önemli deil cnm.ben bile inanamadım 2.cizgiyi görünce insan o anda zaten başkasınında görmesi ve evet var demesi bile mutlu ediyor. Belki vardı düştü bilemedimki.bi gün hepimiz hayırlısıyla anne oluruz inşallah. Destegin icin cok sagol tekrar...Testin markası ile alakalı olabilir canım bende ondan çok daha silik bi çizgi çıkmıştı kan değerim 9 du o yüzden bnde seni umutlandırdım özür dilerim inşallah önümüzdeki ay kıpkırmızısından 2 çizgi olur :)
Amin allah razi olsun rabbim tüm istiyenlere. Evlat nasip etsin tüm dualariniz kabul olsun insallahkıyamam kuzummmmmm rabbim tekrar nasip etsin inşallah su kandil gününün hürmetine
Yok yarın adet günüm normalde ama erkenden gebelik testinden yaptm tek çizgi çıktıAdetiniz geçmiş miydi
Aynı durumu bende yaşamıştım tekrar gittiğimde çatladığını anlayabilirmiyiz diye sorduğumda sıvı kalmamış çatlamış anlamanına geliyor dedi doktorumKızlar günaydın.benim bugun doktor kontrolum vardı.son gündü yumurtama bakıcakdı.doktor yok gitmiş.bizdede tatil p.tesi iş günü.şimdi p.tesi anlıya bilirmiyiz yumurtanın çatlayıb çatlamadığını?
Normal ultrasonda görünmesi için 3000 ve üzeri değer olması gerekir. Vajinal ultrasonda ise en az 500 ve uzeri 1 hafta sonra görünür. Hayırlı uğurlu olsun hepimizin bebisi inşallahKızlar kafamda deli sorularla geldim yine.
Sat:14 şubat - Bat:14 mart
14 martta erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 17 martta doktora gittim ultrasonda kese görülmedi çünkü daha çok yeni gebelik dedi doktor kandan bakalım dedi ve beta 150 çıktı gebelik var dedi.
Şimdi hesaplamalarda 5 haftalık gebe görünüyorum fakat bu mümkün değil, 27-28 şubat ve 1 mart ilişki tarihi.Bu durumda en fazla 3 haftalık gebe olmam gerekir. Anlamadım.
Dr lar som adet tarihini baz aldığı için 4 haftalık diyor aslında 2 yada 3 haftalik olms oluyorKızlar kafamda deli sorularla geldim yine.
Sat:14 şubat - Bat:14 mart
14 martta erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 17 martta doktora gittim ultrasonda kese görülmedi çünkü daha çok yeni gebelik dedi doktor kandan bakalım dedi ve beta 150 çıktı gebelik var dedi.
Şimdi hesaplamalarda 5 haftalık gebe görünüyorum fakat bu mümkün değil, 27-28 şubat ve 1 mart ilişki tarihi.Bu durumda en fazla 3 haftalık gebe olmam gerekir. Anlamadım.
Normal ultrasonda görünmesi için 3000 ve üzeri değer olması gerekir. Vajinal ultrasonda ise en az 500 ve uzeri 1 hafta sonra görünür. Hayırlı uğurlu olsun hepimizin bebisi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?