Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın.benim bugun doktor kontrolum vardı.son gündü yumurtama bakıcakdı.doktor yok gitmiş.bizdede tatil p.tesi iş günü.şimdi p.tesi anlıya bilirmiyiz yumurtanın çatlayıb çatlamadığını?

Yeni gördüm mesaji önemli deil cnm.ben bile inanamadım 2.cizgiyi görünce insan o anda zaten başkasınında görmesi ve evet var demesi bile mutlu ediyor. Belki vardı düştü bilemedimki.bi gün hepimiz hayırlısıyla anne oluruz inşallah. Destegin icin cok sagol tekrar...

Kızlar ilk kan değerim 262ydi adet olmam gerekn tarihte 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptım 652 çıktı değerim sizce nasıl adetim 2 gün geçmesiyle

Aynı durumu bende yaşamıştım tekrar gittiğimde çatladığını anlayabilirmiyiz diye sorduğumda sıvı kalmamış çatlamış anlamanına geliyor dedi doktorum

Kızlar kafamda deli sorularla geldim yine.

Sat:14 şubat - Bat:14 mart

14 martta erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 17 martta doktora gittim ultrasonda kese görülmedi çünkü daha çok yeni gebelik dedi doktor kandan bakalım dedi ve beta 150 çıktı gebelik var dedi.

Şimdi hesaplamalarda 5 haftalık gebe görünüyorum fakat bu mümkün değil, 27-28 şubat ve 1 mart ilişki tarihi.Bu durumda en fazla 3 haftalık gebe olmam gerekir. Anlamadım.

Normal ultrasonda görünmesi için 3000 ve üzeri değer olması gerekir. Vajinal ultrasonda ise en az 500 ve uzeri 1 hafta sonra görünür. Hayırlı uğurlu olsun hepimizin bebisi inşallah

Dr lar som adet tarihini baz aldığı için 4 haftalık diyor aslında 2 yada 3 haftalik olms oluyor

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı göğüslerim dünden beri cok şişti ağırlaştı hiç olmamıştı böyle ya kızımda emzirirken böyle oluyordu sadece bebiş istiyoruz bizde artık ikinciyi böyle bir belirti yaşayıp hamile olan varmı acaba ya

1. 2 senedir istiyoruz olmuyor rabbim inş bu mübarek gün hürmetine isteyen herkese versin

Normal ultrasonda görünmesi için 3000 ve üzeri değer olması gerekir. Vajinal ultrasonda ise en az 500 ve uzeri 1 hafta sonra görünür. Hayırlı uğurlu olsun hepimizin bebisi inşallah

Amin , inşaallah.
Aslında anlamadığım gebelik 3 haftalık mı? 5 haftalık mı?

5 haftalık olması mümkün değil ilişki tarihi belli çünkü ve o zamandan bu zamana ancak 22 gün geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…