Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
  1. 2 senedir istiyoruz olmuyor rabbim inş bu mübarek gün hürmetine isteyen herkese versin
Bence hamileliğin ilk belirtisi göğüsler diye düşünüyorum. Bir önceki hamileligimdede göğüslerim şişmişti. Şu an hamile olduğumu adet olmadan anladım göğüslerden dolayı damarlarım koyulaşıyor benim inşallah vardır canim

Kesinlikle benim ilk belirtim gögüs dolgunlaşması oldu gözle görülür şekilde, uçları iğne batar gibi acıması ve koyulaşması idi.
Şimdi hiç dokunamıyorum uçları iç tarafı her yeri felaket acıyor.
Birde damarlar çok belirginleşiyor.

Ay inş canım yaa işte ilk defa böyle oldu hep ağrır hafif ama suan resmen bana ağırlık yapıyorlar okadar şişti ve sertleşti inş bebiştendir dualarınızı bekliyorum

Ay inş canım yaa işte ilk defa böyle oldu hep ağrır hafif ama suan resmen bana ağırlık yapıyorlar okadar şişti ve sertleşti inş bebiştendir dualarınızı bekliyorum
Inşallah inşallah canım dualarım sizinle rabbim şu mubarek gecenin hürmetine nasip etsin en tez zamanda

Evet canm işte bekliycem aslında dün test yaptm 5 gün kala negatif di bide kenarları büyüdü şiş şiş duruyo ya iş güç yapamıyorum resmen kolum değdikçe acıyor

Evet canm işte bekliycem aslında dün test yaptm 5 gün kala negatif di bide kenarları büyüdü şiş şiş duruyo ya iş güç yapamıyorum resmen kolum değdikçe acıyor
Adet gününüze bir gün kala sabahki idrarla test yapin silikte olsa çıkıyor. Ki dusunun ben 6.48 değerle hamileliğimi öğrendim o halde bile testte cikti

Benim bugün biras belirti var ama hastalık vs. De olabilir merak ettigim benim gögüslerim geçen aylara göre küçüldü ve acayip yumuşak anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…