Dr lar som adet tarihini baz aldığı için 4 haftalık diyor aslında 2 yada 3 haftalik olms oluyor
Bence hamileliğin ilk belirtisi göğüsler diye düşünüyorum. Bir önceki hamileligimdede göğüslerim şişmişti. Şu an hamile olduğumu adet olmadan anladım göğüslerden dolayı damarlarım koyulaşıyor benim inşallah vardır canim
- 2 senedir istiyoruz olmuyor rabbim inş bu mübarek gün hürmetine isteyen herkese versin
Kızlar benim adetime 4 gün kaldı göğüslerim dünden beri cok şişti ağırlaştı hiç olmamıştı böyle ya kızımda emzirirken böyle oluyordu sadece bebiş istiyoruz bizde artık ikinciyi böyle bir belirti yaşayıp hamile olan varmı acaba ya
Bence hamileliğin ilk belirtisi göğüsler diye düşünüyorum. Bir önceki hamileligimdede göğüslerim şişmişti. Şu an hamile olduğumu adet olmadan anladım göğüslerden dolayı damarlarım koyulaşıyor benim inşallah vardır canim
Inşallah inşallah canım dualarım sizinle rabbim şu mubarek gecenin hürmetine nasip etsin en tez zamandaAy inş canım yaa işte ilk defa böyle oldu hep ağrır hafif ama suan resmen bana ağırlık yapıyorlar okadar şişti ve sertleşti inş bebiştendir dualarınızı bekliyorum
Kesinlikle benim ilk belirtim gögüs dolgunlaşması oldu gözle görülür şekilde, uçları iğne batar gibi acıması ve koyulaşması idi.
Şimdi hiç dokunamıyorum uçları iç tarafı her yeri felaket acıyor.
Birde damarlar çok belirginleşiyor.
Adet gününüze bir gün kala sabahki idrarla test yapin silikte olsa çıkıyor. Ki dusunun ben 6.48 değerle hamileliğimi öğrendim o halde bile testte ciktiEvet canm işte bekliycem aslında dün test yaptm 5 gün kala negatif di bide kenarları büyüdü şiş şiş duruyo ya iş güç yapamıyorum resmen kolum değdikçe acıyor
Inşallah inşallah canım dualarım sizinle rabbim şu mubarek gecenin hürmetine nasip etsin en tez zamanda
Amiiin cümlemize inşallah canımSaol canım ya rabbim size de bian önce kucağınıza almanızı nasip etsin inş sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun
Ups pardon yaKız Azerbaycanlıyım unuttun mu?)) Azerbaycandayım. Bende nohut kadar falanmış galiba. Bilmiyorum, ya da biraz daha büyük
Hayirlisi ile tekrar hamile kal canim. Allah bu sayfadaki ve KK deki bütün kadinlarin gönlüne göre versin.Tesekkur edrim insallah
Kizlar Kandiliniz Mübarek olsun. Dualarda bulusalim
AminSeninde canım rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin ne isteği varsa nasip etsin
Amin canim rabbim evlat isteyenlerin evini evlat la senlendirsin insallahHayirlisi ile tekrar hamile kal canim. Allah bu sayfadaki ve KK deki bütün kadinlarin gönlüne göre versin.
Saol canısıUps pardon yab . Sonuclarimiz iyi olsun da. Xayirli Kandiller dilirem balam Allah önce saglik ve huzur ve de bebis versin.
Tşkrler canımAynı durumu bende yaşamıştım tekrar gittiğimde çatladığını anlayabilirmiyiz diye sorduğumda sıvı kalmamış çatlamış anlamanına geliyor dedi doktorum
Amiiin çok sağol canım allah razı olsun hepinizden
Benim bugün biras belirti var ama hastalık vs. De olabilir merak ettigim benim gögüslerim geçen aylara göre küçüldü ve acayip yumuşak anlamadım gittiKesinlikle benim ilk belirtim gögüs dolgunlaşması oldu gözle görülür şekilde, uçları iğne batar gibi acıması ve koyulaşması idi.
Şimdi hiç dokunamıyorum uçları iç tarafı her yeri felaket acıyor.
Birde damarlar çok belirginleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?