Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 1 gün kala hastaneye gitmem gerekti bugün yani.. dayanamadım b hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 24 bat tarihim yine kırmızı kart göreceğiz anlaşılan..

Kızlar merhaba bende 26 27 si gibi bat bekliyorum 1 hafta kala kan verdim ama sonuç negatif . Yunurtlamadan. Beri kasık ağrısı çekiyorum arada kayboluyp geri geliyo 1 haftadorda göğüslerim doluyomuş gibi sızı var . Bir oğlum var 4 yaşında kardeş istiyor . Bi ümit adeti bekliyorum belki erken yaptırmışımdır diye

Merhabalar, ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Daha önceden yine tüp bebek tedavisiyle bir gebeliğim oldu maalesef erken doğumla kaybettim. Yaşım 38. Şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum ve nisan ayında dondurulmuş embriyo transferim olacak. Nisan.ın 2si veya 3ü regl günüm. Pzt-salı da yumurtlama günümdü. 2 gündür mide bulantım ve sol yumurtalığımda ağırlık ve sızı oluyor. Bu kadar kısa sürede döllenme olmuş olabilir mi? Doğal yolla hamile kalamıyorum çünkü. Umutlanmak da istemiyorum açıkçası..

Kizlar bnm normalde bugun adet olmm gerekiyodu ama olmadim klomen kullandim catlatma ignesi olmadim doktorum yumurtaliklarin cok guzel olusmus 4 tne kndisi catlar dedi igne vurmadi ve bugun adet olmam gerekiyodu olmadim hic bi belirtim yok adet olmam icin bi kac gun once sadece cok hafif 1 2 dkkligina agri girdi ama gecti biraz once erken gebelik testi yaptim fkt negatif cikti sizce bisi varnidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…