- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
İnşAllah güzel haberler alırsınKan testi sonucum çıkacak birazdan meraktan çatlamak üzereyim. Rabbim inşallah olmuştur ya
İnşallah canım insallahİnşAllah güzel haberler alırsın
Adetin geçmişmiydi?I
İnşallah canım insallah
Hayır geçmedi pazartesi kan testim 14 çıkmıştı ama doktor bi halt söylemedi bende dedim bi daha yaptirayimAdetin geçmişmiydi?
Canım 10 üzeri hamilelik bildiğim kadarıylaHayır geçmedi pazartesi kan testim 14 çıkmıştı ama doktor bi halt söylemedi bende dedim bi daha yaptirayim
Canım bende öyle biliorum da doktor niye bi halt soylemedi onu anlamadım. İnsan bi der demi gebesiniz falan diye.adet gününü bi bekle bakalım gecsin kontrol yaparız dedi.Canım 10 üzeri hamilelik bildiğim kadarıylac
Ne bilem ya.sonuç çıksın.inşAllah varsa başka doktora gidersinCanım bende öyle biliorum da doktor niye bi halt soylemedi onu anlamadım. İnsan bi der demi gebesiniz falan diye.adet gününü bi bekle bakalım gecsin kontrol yaparız dedi.
Insallah canım inşallahNe bilem ya.sonuç çıksın.inşAllah varsa başka doktora gidersin
Haber et canımInsallah canım inşallah
Sonuç ne oldu tüm gün baktım :)Kan testi sonucum çıkacak birazdan meraktan çatlamak üzereyim. Rabbim inşallah olmuştur ya
0.1 çıktı malesefSonuç ne oldu tüm gün baktım :)
arada ozellikle adetime yakin zamanlarda girip bakiyorum cnm sagolasin :)Hoş geldin canım bol şans sana derslerde. Arada gel yine de
Kimyasal gebelik mi peki ilaç falan mi kullandın hayırlısı0.1 çıktı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?