Canım bat in ne zaman?Benim kasık ve bel ağrılarım var. Nedenini bilmiyorum bi dahaki batıma kadar bekliycem. Adet olduğumdan beri belim ve kasığımda midemde ağrılar var. Geçmek bilmiyor.
Canım bat in ne zaman?
Geçen ay aynısı bana oldu, bu ay test fln almicam, kafama da takmicam, bu sefer de böyle olsun bakalım. Üzülme canım sen de, çevremde kimle konuşsam artık ümidimi kestiğim an oldu diyor.Bende adetime 5 gün kala yine test yaptim negatif her zamanki gibi... Halbuki bütün gebelik belirtilerini de yaşıyorum yine hüsrannn((
Ay canım nasıl da bilinçaltına kazınmış keseyi gördük fln, inşallah gerçek olur rüyanNedenini çok merak ediyorum
Canım benim sat-ım 14 marttı bat-ım 13 nisan. Sattan beri regl ağrısı gibi ağrılarım baş bel kasık bacak ağrılarım var. Şiddetli değil ama var yani. Geçmiyor. Bu sabah da çok acaip bi rüya gördüm. Yatıyorum bi yerde. Neresi olduğunu bilmiyorum. Etrafımda annem babam ablam falan var. Ben kıpırdayamıyorum. Ayılınca bebeğim nasıl diye soruyorum etrafımdakilere. Annem diyor ki merak etme biz demin doktor çağırdık ultrason yaptırdık keseyi gördük bebeğin sağlıklı.
Rabbim hayırlara vesile etsin
Geçen ay aynısı bana oldu, bu ay test fln almicam, kafama da takmicam, bu sefer de böyle olsun bakalım. Üzülme canım sen de, çevremde kimle konuşsam artık ümidimi kestiğim an oldu diyor.
Ay canım nasıl da bilinçaltına kazınmış keseyi gördük fln, inşallah gerçek olur rüyan
Kist ağrı yapıyormuş canım ama doktora görünmeden bilemezsin. İnşallah yoktur bi şey.Kafayı yiycez bu gidişle
Şaka bi yana ben adet oldum diye kestim ümidi. Ama sancılar peşimi bırakmıyor. İçten içe korkuyorum acaba kist mi var bu onun belirtileri mi diye ama kocama bişey söylemiyorum bin tane derdi var bide bununla uğraşmasın. 13 nisanı bekliycem. Adet olursam ve sancılarım devam ederse doktora gidicem yok adet olmazsam test yapıcam inşaALLAH
Evet canım çıkarBenim adetim iki gun gecikti bu gun ikinci gunum test yapsam cikarmi ?
Canım bende öyle yapdım.adet takibi proqramınıda sildim.gelicek aykı adetimide tam bilmiyorum.bırakdım artık.olursa olur.sadece dua ediyorumGeçen ay aynısı bana oldu, bu ay test fln almicam, kafama da takmicam, bu sefer de böyle olsun bakalım. Üzülme canım sen de, çevremde kimle konuşsam artık ümidimi kestiğim an oldu diyor.
İki gun once yaptim cikmamisti bugun kesin cikar diyosunuz 6ani demi bide bisi sorucam eger gec dollenme olduysa adet olurmuyumm pekiEvet canım çıkar
Hayır canım çıkmaz o zaman.genelde adetin 3 gün gecikme süresi olur yani 3 gün bekle .eyer geç döllenmede olursa adet olmassın benceVe gec dollenme oluncada cikmaz demi testte
Ay ne bilim heycan yaptim smdiHayır canım çıkmaz o zaman.genelde adetin 3 gün gecikme süresi olur yani 3 gün bekle .eyer geç döllenmede olursa adet olmassın bence
Kist ağrı yapıyormuş canım ama doktora görünmeden bilemezsin. İnşallah yoktur bi şey.
Hiç duymadım canım kasık ağrısı yapıyormuş teyzem ameliyat oldu o yüzden, çok ağrı yapıyordu dedi.Kist baş ağrısı yapıyor mu canım? Bilgin var mı?
Hayırdır inşallah:) ama daha çok var bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum. Ahh işte biz ve psikolojilerimiz :) umut vermek istemiyorum ama yazdığını okuyunca içimden bi ses var bişeyler sende dedi :* benim annemin 4 yıl çocuğu olmamış sonra rüyasında bi doktora gidiyo doktorda ona bi ilaç veriyo o da rüyasında içiyor ve o ay bana hamile olduğunu öğreniyor:)Nedenini çok merak ediyorum
Canım benim sat-ım 14 marttı bat-ım 13 nisan. Sattan beri regl ağrısı gibi ağrılarım baş bel kasık bacak ağrılarım var. Şiddetli değil ama var yani. Geçmiyor. Bu sabah da çok acaip bi rüya gördüm. Yatıyorum bi yerde. Neresi olduğunu bilmiyorum. Etrafımda annem babam ablam falan var. Ben kıpırdayamıyorum. Ayılınca bebeğim nasıl diye soruyorum etrafımdakilere. Annem diyor ki merak etme biz demin doktor çağırdık ultrason yaptırdık keseyi gördük bebeğin sağlıklı.
Rabbim hayırlara vesile etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?