Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlat arkadaşlar. Nasılsınız? Niye sessiz burası? Kimsecikler yok

Benim kasık ve bel ağrılarım var. Nedenini bilmiyorum bi dahaki batıma kadar bekliycem. Adet olduğumdan beri belim ve kasığımda midemde ağrılar var. Geçmek bilmiyor.

Nedenini çok merak ediyorum
Canım bat in ne zaman?

Canım benim sat-ım 14 marttı bat-ım 13 nisan. Sattan beri regl ağrısı gibi ağrılarım baş bel kasık bacak ağrılarım var. Şiddetli değil ama var yani. Geçmiyor. Bu sabah da çok acaip bi rüya gördüm. Yatıyorum bi yerde. Neresi olduğunu bilmiyorum. Etrafımda annem babam ablam falan var. Ben kıpırdayamıyorum. Ayılınca bebeğim nasıl diye soruyorum etrafımdakilere. Annem diyor ki merak etme biz demin doktor çağırdık ultrason yaptırdık keseyi gördük bebeğin sağlıklı.

Rabbim hayırlara vesile etsin

Bende adetime 5 gün kala yine test yaptim negatif her zamanki gibi... Halbuki bütün gebelik belirtilerini de yaşıyorum yine hüsrannn ((
Geçen ay aynısı bana oldu, bu ay test fln almicam, kafama da takmicam, bu sefer de böyle olsun bakalım. Üzülme canım sen de, çevremde kimle konuşsam artık ümidimi kestiğim an oldu diyor.
Ay canım nasıl da bilinçaltına kazınmış keseyi gördük fln, inşallah gerçek olur rüyan

Kafayı yiycez bu gidişle
Şaka bi yana ben adet oldum diye kestim ümidi. Ama sancılar peşimi bırakmıyor. İçten içe korkuyorum acaba kist mi var bu onun belirtileri mi diye ama kocama bişey söylemiyorum bin tane derdi var bide bununla uğraşmasın. 13 nisanı bekliycem. Adet olursam ve sancılarım devam ederse doktora gidicem yok adet olmazsam test yapıcam inşaALLAH

Kist ağrı yapıyormuş canım ama doktora görünmeden bilemezsin. İnşallah yoktur bi şey.

Geçen ay aynısı bana oldu, bu ay test fln almicam, kafama da takmicam, bu sefer de böyle olsun bakalım. Üzülme canım sen de, çevremde kimle konuşsam artık ümidimi kestiğim an oldu diyor.
Canım bende öyle yapdım.adet takibi proqramınıda sildim.gelicek aykı adetimide tam bilmiyorum.bırakdım artık.olursa olur.sadece dua ediyorum

Hayırdır inşallah:) ama daha çok var bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum. Ahh işte biz ve psikolojilerimiz :) umut vermek istemiyorum ama yazdığını okuyunca içimden bi ses var bişeyler sende dedi :* benim annemin 4 yıl çocuğu olmamış sonra rüyasında bi doktora gidiyo doktorda ona bi ilaç veriyo o da rüyasında içiyor ve o ay bana hamile olduğunu öğreniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…