Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tmam canim teşekkürler

Tebeikler canım.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin))).belirtilerin nelerdi testi ne zaman yapdın.paylaşırmısın bizimle
Allah razı olsun gülüm.adetim yarındı.yumurtam çok erken çatlamıştı .adetimin10.günande geçen hafta aciylik oldum kanda negatifti.bir haftada bu kadar artmış.yada yeni oluşuyordu sanırım.inşallah 2 gün sonra daha iyi öğreneceğiz

Normal test

Normal test mi aldin yoksa erken gebelik testimi canim.
Normal miratech in testiydi.3 tane vardı elimde.hiç ummadığım anda oldu.bu ay bi rahatlık vardı.ve tadavimizi bırakmak zorunda kalmıştık.çünkü doktorum ameliyat olmuş bir ay yoktu.ara verince hamile kaldım.allahtan ümit kesilmez.hiç ummadığınız anda hamile kalıyorsunuz gerçekten

Allah tamamını erdirsin tatlım ya inşallah bizlerde ummadığımız anda öğreniveririz

Hayirli olsun. Senin kum geciriyorum mayis 'a kaldi mesajini okuyunca kesin bu kiz hamile dedim biliyor musu :) icimden öyle gecti. Saglikla kucagina al. Anali babali büyüsün :) ♡

Kızlar çoğu kişiden duydum bunu. Ve gerçekten yaşayan tanidiklarim var başta kayinvalidem. Adete yakin hamile kaldıklarını söylüyorlar. Ama tıbben yumurtlama adetten 14 gün önce değil mi. Nasıl adet zamani hamile kalinabilirki. Geç yunurtlama olsa bile o kadar yakin olmaz bence.

Allah Allah

Hayirli olsun. Senin kum geciriyorum mayis 'a kaldi mesajini okuyunca kesin bu kiz hamile dedim biliyor musu :) icimden öyle gecti. Saglikla kucagina al. Anali babali büyüsün :) ♡
Allah razı olsun gülüm.rabbimin izni ile inşallah sizlerde en yakın zamanda hamile kalırsınız.gerçekten geçen hafta kanımda yoktu bir haftada belli oldu.hala şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…