- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Kızlar hamileyim 3 haftalık .beta değerim 301 çıktı.
Allah razı olsun inşallahCanım ya tebrik ederim. Maşallah sonucun çok iyi çıkmış çok şükür şimdi sağlıkla kucağına alacağın günleri bekleme zamanı
Canım yapıyormuş sağlık ocağı ama belli günleri oluyor sanırım kan testi için mesela sadece Çarşamba günü veriyorsun. Bir de idrardan yapıyorlarmış o da iki gün sonra falan çıkıyormuş galiba. Benim pek bileğim yok tecrübeli arkadaşlar birazdan bilgilendirir
Kızlar hamileyim 3 haftalık .beta değerim 301 çıktı.
Tebeikler canım.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin))).belirtilerin nelerdi testi ne zaman yapdın.paylaşırmısın bizimleKızlar hamileyim 3 haftalık .beta değerim 301 çıktı.
Adet günam yarın.çok aşırı sırtım ağrıyordu.hap alacaktım bi test yapayım dedi.3 tane yaptım hepsi pozitifti .Yaaa çok mutlu oldum kuzum yaa allah kucağına aldirsin. Adetin gecikmismiydi peki ne zaman yaptirdin
Allah razı olsun gülüm.adetim yarındı.yumurtam çok erken çatlamıştı .adetimin10.günande geçen hafta aciylik oldum kanda negatifti.bir haftada bu kadar artmış.yada yeni oluşuyordu sanırım.inşallah 2 gün sonra daha iyi öğreneceğizTebeikler canım.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin))).belirtilerin nelerdi testi ne zaman yapdın.paylaşırmısın bizimle
Adet günam yarın.çok aşırı sırtım ağrıyordu.hap alacaktım bi test yapayım dedi.3 tane yaptım hepsi pozitifti .
Normal miratech in testiydi.3 tane vardı elimde.hiç ummadığım anda oldu.bu ay bi rahatlık vardı.ve tadavimizi bırakmak zorunda kalmıştık.çünkü doktorum ameliyat olmuş bir ay yoktu.ara verince hamile kaldım.allahtan ümit kesilmez.hiç ummadığınız anda hamile kalıyorsunuz gerçektenNormal test
Normal test mi aldin yoksa erken gebelik testimi canim.
Normal miratech in testiydi.3 tane vardı elimde.hiç ummadığım anda oldu.bu ay bi rahatlık vardı.ve tadavimizi bırakmak zorunda kalmıştık.çünkü doktorum ameliyat olmuş bir ay yoktu.ara verince hamile kaldım.allahtan ümit kesilmez.hiç ummadığınız anda hamile kalıyorsunuz gerçekten
İnşallah gülüm rabbimin izni ile en yakın zamanda burdaki herkes gebe kalırAllah tamamını erdirsin tatlım ya inşallah bizlerde ummadığımız anda öğreniveririz
içini rahat tut tatlım birşey olmaz Allah doğ dedi mi doğar Allahta korur merak etmeAllah razı olsun inşallah.inşallah geç döllenmedir.geçen hafta acillik olduğumda yoktu ona istinaden bir sürü ilaç almıştım
İnşallah gülüm allah razı olsun.rabbim burdaki herkesi gebe olsun biran önce inşallahiçini rahat tut tatlım birşey olmaz Allah doğ dedi mi doğar Allahta korur merak etme
Bat yarın çok sırtım ağrıyordu test yaptım böyle çıktı.kızlar geçen hafta kanda baktordom yoktu ondan sonrada ilişki olmadı.kum djktüğüm için ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.napacam idrar testi sonucum bu.yardım lütfen.sizce kimyasalmı
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@d_d_m
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
Minanur18 14 mart
@Gzd92 15 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
Sarjli dis fircasi 18 mart
@Bikucukbalik 19 mart
@hng-ky 24 mart
@ftmclk 3 nisan
@Why name is 3 nisan
SerAy12 7 nisan
@Rapunzelk 8 nisan
@ayten_rafo 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
@Psikolazzz 11 nisan
@seray ay 12 nisan
Judy_K 13 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
izm3506 16 nisan
@MirAy92 17 nisan
@Gloke 17 nisan
TopraKahveBob 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@limelemon 19 nisan
@Alya_sura88 19 nisan
@gzdy 21 nisan
Tweety22 23 nisan
@umtlazeynep 24 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@berrak4444 26 nisan
@Yasmin42423 28 nisan
@vals_dancer 2 mayıs
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Kızlar çoğu kişiden duydum bunu. Ve gerçekten yaşayan tanidiklarim var başta kayinvalidem. Adete yakin hamile kaldıklarını söylüyorlar. Ama tıbben yumurtlama adetten 14 gün önce değil mi. Nasıl adet zamani hamile kalinabilirki. Geç yunurtlama olsa bile o kadar yakin olmaz bence.
Allah razı olsun gülüm.rabbimin izni ile inşallah sizlerde en yakın zamanda hamile kalırsınız.gerçekten geçen hafta kanımda yoktu bir haftada belli oldu.hala şoktayımHayirli olsun. Senin kum geciriyorum mayis 'a kaldi mesajini okuyunca kesin bu kiz hamile dedim biliyor musu :) icimden öyle gecti. Saglikla kucagina al. Anali babali büyüsün :) ♡
Bende ayni tepkiyi verdim. Hatta internette araştırdım gerçekten o zamanda hamile kalanlar varmışAllah Allah
Ben de simdi arastiracamBende ayni tepkiyi verdim. Hatta internette araştırdım gerçekten o zamanda hamile kalanlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?