Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir hamişimiz mi varmııııışşşş
Kızlar mesajları yeni okuyorum çok mutlu oldum Minanur18 canım tebrik ederimmm seni Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın sağlıkla al kucağına inşaALLAH

Canım keseyi görmeden hamilesin diyemem dedi doktor benim 123,4 değerim doktor 10 sonra gel dedi dış gebelik mi iç mi öğrenelim dedi içime bi kurt düştü Minanur18

Yok canım hiç düşmesin ben sağlıkciyim. Bütün hamilelere söylenen sözler bunlar herşeye hazırlıklı olun diye. Böyle olma ihtinalida var cunku. Biz acilde kan testi yaptiran bütün bayanlara aynı cümleyi kuruyoruz:)

Ben araştırma yapıyorum kimyasal gebelik boş gebelik psikolojim bozuldu değerim sanki yüksek gibi korktum 34,86 iki gün sonra 123,4 de yükseldi

Nasıl oluyo peki geç yumurtlama olayimi ne kadar geç olabilirki
Benim adetim 1 hafta geçmişti doktora gittim kan testi yaptım 0,289 çıktı doktor negatif dedi ama o sıra şeffaf beyaz akıntım vardı neyse aradan 1 hafta geçti sağlık ocağına gittim kan testi yaptım 34,86 çıktı doktor pozitif dedi ertesi gün doktora gittim 123,4 olmuştu 10 sonra gel dedi dış mı içmi öğreniriz dedi nasip kısmet bakalım

Yani ben iki kere yumurtladım o ay klomen kullandım ilk yumurtada birleşme olmadı memleketteydik sonradan oldu işte geldiğimde adetime 14 gün vardı

Yani ben iki kere yumurtladım o ay klomen kullandım ilk yumurtada birleşme olmadı memleketteydik sonradan oldu işte geldiğimde adetime 14 gün vardı

Ben ilk gebeligimde doktor testlere ragmen ultrasonla bakip keseyi görünce tebeik ederim hamilesiniz demisti. Yani size söyledigi olagan bir cümle sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…