- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Gec yumurtlama olur mu olur. Kimisi iki defa yumurtluyor sanirimBende ayni tepkiyi verdim. Hatta internette araştırdım gerçekten o zamanda hamile kalanlar varmış
Gec yumurtlama olur mu olur. Kimisi iki defa yumurtluyor sanirim
Adetten 5 gün sonrami yapicaksin canim
İnşallah tatlım Allah razı olsun sende bir an önce sağ salim al bebisini bir an önceİnşallah gülüm allah razı olsun.rabbim burdaki herkesi gebe olsun biran önce inşallah
Olur canım ben yaşadımGec yumurtlama olur mu olur. Kimisi iki defa yumurtluyor sanirim
Canım keseyi görmeden hamilesin diyemem dedi doktor benim 123,4 değerim doktor 10 sonra gel dedi dış gebelik mi iç mi öğrenelim dedi içime bi kurt düştüYaaa çok mutlu oldum kuzum yaa allah kucağına aldirsin. Adetin gecikmismiydi peki ne zaman yaptirdin
Canım keseyi görmeden hamilesin diyemem dedi doktor benim 123,4 değerim doktor 10 sonra gel dedi dış gebelik mi iç mi öğrenelim dedi içime bi kurt düştüMinanur18
Nasıl oluyo peki geç yumurtlama olayimi ne kadar geç olabilirkiOlur canım ben yaşadım
İnşallah tatlım Allah razı olsun sende bir an önce sağ salim al bebisini bir an önce
Ben araştırma yapıyorum kimyasal gebelik boş gebelik psikolojim bozuldu değerim sanki yüksek gibi korktum 34,86 iki gün sonra 123,4 de yükseldiYok canım hiç düşmesin ben sağlıkciyim. Bütün hamilelere söylenen sözler bunlar herşeye hazırlıklı olun diye. Böyle olma ihtinalida var cunku. Biz acilde kan testi yaptiran bütün bayanlara aynı cümleyi kuruyoruz:)
Benim adetim 1 hafta geçmişti doktora gittim kan testi yaptım 0,289 çıktı doktor negatif dedi ama o sıra şeffaf beyaz akıntım vardı neyse aradan 1 hafta geçti sağlık ocağına gittim kan testi yaptım 34,86 çıktı doktor pozitif dedi ertesi gün doktora gittim 123,4 olmuştu 10 sonra gel dedi dış mı içmi öğreniriz dedi nasip kısmet bakalımNasıl oluyo peki geç yumurtlama olayimi ne kadar geç olabilirki
Yani ben iki kere yumurtladım o ay klomen kullandım ilk yumurtada birleşme olmadı memleketteydik sonradan oldu işte geldiğimde adetime 14 gün vardı
İşte bizim daha kesemiz oluşmamış araştırdığıma göre 3-4 haftalık olduğunda görünüyormuşBen ilk gebeligimde doktor testlere ragmen ultrasonla bakip keseyi görünce tebeik ederim hamilesiniz demisti. Yani size söyledigi olagan bir cümle sanirim.
Ben araştırma yapıyorum kimyasal gebelik boş gebelik psikolojim bozuldu değerim sanki yüksek gibi korktum 34,86 iki gün sonra 123,4 de yükseldi
İşte bizim daha kesemiz oluşmamış araştırdığıma göre 3-4 haftalık olduğunda görünüyormuş
Amin inşaAllah Allah istiyen herkese nasip etsinEdvard saglikla gelsin kuzucuk
Ayy Allah razı olsun canım ya içime su serptin yA çok teşekkür ederimKötü şeyler düşünme internette saçma sala .bilgiler var. Insallah yavrunu kucagina alcaksin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?