Ben netten araştırdım öyle yazıyor tecrübesizim bilmiyorum yaniBen burdaki hamile arkadaşlarımdam hep 6.hafta keseyi gördüklerini duydum canım.
Ben netten araştırdım öyle yazıyor tecrübesizim bilmiyorum yani
Ben soğan kürünü yaptım artı klomen kullanıp gebe kaldım[/QUO
Soğan kuru nasil oluyo canim. Gerçekten kolaylastiriyomu hamileligi ne etkisi var ki
Anladım canım teşekkür ederimÇünkü bebeğin 6. Hafta kesesi oluşur. Bu hep aynıdır. Doktor keseyi görmeden bisey diyemez.
Ben netten araştırdım öyle yazıyor tecrübesizim bilmiyorum yani
Saol canım ya bilmiyordum kesenin öyle geç göründüğünüBen de burda hamile arkadaşlarıma kesryi gördün mü diye sorduğumda yok daha görmedim 6.haftada görülüyor yani. Demem oki görmesen bile üzme kendini hatta 6.haftada göremeyip sonra görenler de var. Geç döllenme olabiliyor
Saol canım ya bilmiyordum kesenin öyle geç göründüğünü
Kuzum senin belirtin var mi? Benim daha on gün var.Canım senin şimdi kan testi sonucu ne? Ben okuyamadım oraları
34,86 48 saat sonra 123 olmuştuCanım senin şimdi kan testi sonucu ne? Ben okuyamadım oraları
Adet günüm24 u bugün sağ kaşığımda aşırı batma var daha önce sol kasigimdaydi mide bulantısı halsizlik oluyordu a hissediyorum kendimı devamlı türk kahvesinden tiksinmistim şimdi düzeldi ama test yaptım negatif sizce erken mi gördüm belirileri
Cnm hayırlı olsun çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder insallah :)Normal miratech in testiydi.3 tane vardı elimde.hiç ummadığım anda oldu.bu ay bi rahatlık vardı.ve tadavimizi bırakmak zorunda kalmıştık.çünkü doktorum ameliyat olmuş bir ay yoktu.ara verince hamile kaldım.allahtan ümit kesilmez.hiç ummadığınız anda hamile kalıyorsunuz gerçekten
Bizde 5+5 günlük olmuşuz teyzeleri keseyi gördük çok şükür :)
Dua et bana da canım bende gelecek hafta görürüm İnşaAllah ya birşey sorcamBizde 5+5 günlük olmuşuz teyzeleri keseyi gördük çok şükür :)
Sağol Cnm :)Gözünüz aydin :)
etmezmiyim Cnm insallah görürsün :) sor tabiki :)Dua et bana da canım bende gelecek hafta görürüm İnşaAllah ya birşey sorcam
Allah razı olsun gülüm.darısı isteyen herkesin başına.hiç ummarığımız anda oldu valla...Cnm hayırlı olsun çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?