Cnm iste ne kadar uğraşsak boş aslında ağlasak isyan etsek rabbim kısmet ettiği zaman oluyor hamileliğin tadını çıkar stres yapma şakın hadi inss kalp atışını duyarsın insallah :)Allah razı olsun gülüm.darısı isteyen herkesin başına.hiç ummarığımız anda oldu valla...
Doktor git on gün sonra gel dedi sana böyle dediler miSağol Cnm :)
etmezmiyim Cnm insallah görürsün :) sor tabiki :)
Canım benim de ilk yaptırdığım da 0,289 çıktı 1 hafta sonra gittim yaptım 34,86 olmuştu 1 hafta bekle birşey kullanma doktora git istersen ama bende durumlar böyle olduMerhabalar herkese, adetimin 3. günü bugün.. 3 gündür kahverenli lekelenmem var sadece
dün gece kabızlık şikayetiyle acile gittim, kan testi aldılar, beta hcg 1.25 çıktı
şu an çok erken haftaya tekrar kan testi ver dediler
kafam çok karıştı
ilk gebeliğim olacağı için beta hcg konusunda da bilgim yok, dün gece netten araştırdım 5'in üzerinde olursa gebelikten bahsedilebilir yazıyor...
e yoksa neden bana böyle dediler?
yarın özele gideceğim ama siz ne düşünüyorsunuz? sizce durum nedir?
Öncelikle çoook teşekkür ederim cevabınız için... :) yüreğime su serptinizCanım benim de ilk yaptırdığım da 0,289 çıktı 1 hafta sonra gittim yaptım 34,86 olmuştu 1 hafta bekle birşey kullanma doktora git istersen ama bende durumlar böyle oldu
Rica ederim canım benimde ilk çok tecrübesizim elimden geldiğince bilgi aktardım sana..Benim adetim bir hafta geçmişti 0,289 çıktı birşey kullanma bazıları adet olmadım hemen söktürücü kullanıyor ondan dedimÖncelikle çoook teşekkür ederim cevabınız için... :) yüreğime su serptiniz
beni düşündüren ne biliyor musunuz? insanlar adet zamanından önce kan testi yaptırmış ama değerleri benimkinden çok fazla iken adetimin 2. gününde 1.25 olması beni umutsuzluğa itti biraz... ama asla bir şey kullanmayacağım tabiki de.
İnşallah gülüm şuan aslında 3 hafta 4 günlük.değerim dün 301 çıktı normalmi acaba.ve bir hafta önce betam sıfırdıCnm iste ne kadar uğraşsak boş aslında ağlasak isyan etsek rabbim kısmet ettiği zaman oluyor hamileliğin tadını çıkar stres yapma şakın hadi inss kalp atışını duyarsın insallah :)
Hadi gözün aydın canım.rabbim kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallahBizde 5+5 günlük olmuşuz teyzeleri keseyi gördük çok şükür :)
Benim ilk gebeligimde adetten 10 gün sonra falan ilk randevumdu. O zamana kadar evde yaptigim testle durdum. Gittim kan falan alindi. Hersey yapildi. Sonra keseyi görünce doktor tebrik ederim dedi. Normal bence on gün sonra gel demesi. Daha cok erkenDoktor git on gün sonra gel dedi sana böyle dediler mi
Kuzum senin belirtin var mi? Benim daha on gün var.
34,86 48 saat sonra 123 olmuştu
Son günler zaman hic gecmiyor degil mi ? Ben simdiden basladim gün hesaplamayaArtmış işte canım bide 2gün sonra ver düzenli artıyor mu diye bak
Bir dahaaaaaAl kızal istermisin bitane de al yeter mi?
Teşekkürler canım yaBenim ilk gebeligimde adetten 10 gün sonra falan ilk randevumdu. O zamana kadar evde yaptigim testle durdum. Gittim kan falan alindi. Hersey yapildi. Sonra keseyi görünce doktor tebrik ederim dedi. Normal bence on gün sonra gel demesi. Daha cok erken
Düzenli canım mübarek kolarım mos mor olmuş kan versem nasıl vercem diye düşünüyorum damarlarımı hep patlattılarArtmış işte canım bide 2gün sonra ver düzenli artıyor mu diye bak
Evet 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi bu gün kese yi görünce :)Doktor git on gün sonra gel dedi sana böyle dediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?