Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun gülüm.darısı isteyen herkesin başına.hiç ummarığımız anda oldu valla...
Cnm iste ne kadar uğraşsak boş aslında ağlasak isyan etsek rabbim kısmet ettiği zaman oluyor hamileliğin tadını çıkar stres yapma şakın hadi inss kalp atışını duyarsın insallah :)

Merhabalar herkese, adetimin 3. günü bugün.. 3 gündür kahverenli lekelenmem var sadece
dün gece kabızlık şikayetiyle acile gittim, kan testi aldılar, beta hcg 1.25 çıktı
şu an çok erken haftaya tekrar kan testi ver dediler
kafam çok karıştı
ilk gebeliğim olacağı için beta hcg konusunda da bilgim yok, dün gece netten araştırdım 5'in üzerinde olursa gebelikten bahsedilebilir yazıyor...
e yoksa neden bana böyle dediler?
yarın özele gideceğim ama siz ne düşünüyorsunuz? sizce durum nedir?

Canım benim de ilk yaptırdığım da 0,289 çıktı 1 hafta sonra gittim yaptım 34,86 olmuştu 1 hafta bekle birşey kullanma doktora git istersen ama bende durumlar böyle oldu

Canım benim de ilk yaptırdığım da 0,289 çıktı 1 hafta sonra gittim yaptım 34,86 olmuştu 1 hafta bekle birşey kullanma doktora git istersen ama bende durumlar böyle oldu
Öncelikle çoook teşekkür ederim cevabınız için... :) yüreğime su serptiniz
beni düşündüren ne biliyor musunuz? insanlar adet zamanından önce kan testi yaptırmış ama değerleri benimkinden çok fazla iken adetimin 2. gününde 1.25 olması beni umutsuzluğa itti biraz... ama asla bir şey kullanmayacağım tabiki de.

Rica ederim canım benimde ilk çok tecrübesizim elimden geldiğince bilgi aktardım sana..Benim adetim bir hafta geçmişti 0,289 çıktı birşey kullanma bazıları adet olmadım hemen söktürücü kullanıyor ondan dedim

Cnm iste ne kadar uğraşsak boş aslında ağlasak isyan etsek rabbim kısmet ettiği zaman oluyor hamileliğin tadını çıkar stres yapma şakın hadi inss kalp atışını duyarsın insallah :)
İnşallah gülüm şuan aslında 3 hafta 4 günlük.değerim dün 301 çıktı normalmi acaba.ve bir hafta önce betam sıfırdı

Doktor git on gün sonra gel dedi sana böyle dediler mi
Benim ilk gebeligimde adetten 10 gün sonra falan ilk randevumdu. O zamana kadar evde yaptigim testle durdum. Gittim kan falan alindi. Hersey yapildi. Sonra keseyi görünce doktor tebrik ederim dedi. Normal bence on gün sonra gel demesi. Daha cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…