Cnm değer kişiden kişiye gire değişiyor normal dir ama keseyi görebilmen icin en az 2 binlerde olmadı gerekiyor değerinin :)İnşallah gülüm şuan aslında 3 hafta 4 günlük.değerim dün 301 çıktı normalmi acaba.ve bir hafta önce betam sıfırdı
Baya belli çizgi bir tane daha dene bence test kandan önce evdeKızlar lekelenmem vardı.çizgi çıkmışdı ama resmde gözükmüyodu.yarın kan vericem
Kızlar lekelenmem vardı.çizgi çıkmışdı ama resmde gözükmüyodu.yarın kan vericem
Yok tatlım yaa 4gün var hiçbir belirti yok :) biraz seviniyorum bu duruma çünki her ay her belirtiyi yaşayıp sonra da adet oluyordum
Benimde bakalım son 4 beklemedeyim belirti yok zaten regl belirtimde olmaz hep olcagi gun anlarim hoop oluvermisim
Cok silik bir cizgi ben de görüyorumKızlar lekelenmem vardı.çizgi çıkmışdı ama resmde gözükmüyodu.yarın kan vericem
Insallah bu belirtisizlik en güzel haberimiz olurYok benim her ay 1hafta 10 gün önceden olur
Nisan canım24 Nisan mi ? Mayis mi ?
Yox canom 3 deneCan diyesen idrarı çox damlatmısan sapsarı olub ama çizgini men görürem. Qan testi eletdir inşaALLAH heyecanla sennen xeber gözdiyirem
Evet canım.inanmıyorum ki artık.inşAllah vardırCok silik bir cizgi ben de görüyorum
Yumurtlama günlerinde benzer belirtiler olur. Onun icin sordum. Insallah bu ay hepimiz hamilelik haberi veririzNisan canım
İnşallah hamilesinizdirKizlar merhaba.28 martta aşılama yaptirdim.bugun 13.gün dayanamayip test yaptim ikinci cizgi belli gibiydi silil bir sekilde.testi atmadim aradan 2-3 saat gecti tekrar baktim baya belirgin bir sekilde cikmis cizgi ne demek sizce bu yarin kanda vericem ama cok korkuyorum
İnşallah canımmm... tabi yerleşme kanaması olabilir ama neden idrarda çıkmıyor ki ?Insallah 8 aydir mucadele ediyorum psikolojik olarak cok yoruldum Rabbim.yuzumuze guler insallah.yerlesme kanamasi belki seninki olabilirmi
Dün gece acilde aldılar kanı, sonra telefonla sonucunu verdiler.1.25 kan tahlilin ciktiginda doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?