Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beni listeden silebilirsin
Bugün kürtaj oldum bebeğin gelişimi durmuş kalp atımı yoktu böylesi nasipmiş napiim
Cnm içim yandı mesajını okuyunca rabbim
Sabrını da verir insallah bu acıyı unutturacak hayırlı bir evlat nasip eder inss ayni acıları yeniden yaşadım sanki korkuyorum ayni seyleri yaşayacağım diye

Cnm içim yandı mesajını okuyunca rabbim
Sabrını da verir insallah bu acıyı unutturacak hayırlı bir evlat nasip eder inss ayni acıları yeniden yaşadım sanki korkuyorum ayni seyleri yaşayacağım diye

Ben iyiyim canım üzülme
Çok şükür benim bi evladım var zaten rabbim ona hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah
Ben o kadar üzülmedim olmuşla ölmüşe çare yok napayım kürtajı oldum hastahaneden çıkıp eşim ve oğlumla gezmelere bile gittik :)

Adetime 6 gün var
Sol kasiğama vuran ciddi bi agrim var ve sol bacagima vuruyor
Böyle karnim gergin patlayacak gibi
Ya aslinda cok erken biliyorum ama bi fikir almak istedim 2 ay önce bi düsüğüm olmustu bebek istemeye de yeni basladik sayilir

Çok gecmis olsun cnm
Allah her seyin hayirlisini verir İnşallah

Çok sevindim iyi olmana ben hala atlatamadim korkularım var

Merhaba adetime 5 gün var, 8 gün önce göğüs hassasiyeti ve büyümesi başladı. Dünden beri mavi damarların belli olduğunu görebiliyorum ve kaşınıyor. Bugüm yanaklarım kızardı ve yanmaya başladı.. böyle belirtiler yaşayan oldu mu? Onun haricinde bir belirtim yok. Ara ara adet olacakmışım gibi sızı girip gidiyor birkaç gündür sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…