- 15 Şubat 2018
- 59
- 32
- 3
- 37
Tabiki canım, inşallah ikimizde hamileyizdir[/QUOTE
Insallah canim insallah dua ediyorum surekli Rabbim insallah nasip eder
Canım beni listeden silebilirsin@Mervetolgali
S sky19
d_d_m
@lati lokum
@Esmakizz
kerem34gul
Anniş adaylarımız? Nasıl gidiyor hamişlik?
Canım beni listeden silebilirsin
Bugün kürtaj oldum bebeğin gelişimi durmuş kalp atımı yoktu böylesi nasipmiş napiim
Cnm içim yandı mesajını okuyunca rabbimCanım beni listeden silebilirsin
Bugün kürtaj oldum bebeğin gelişimi durmuş kalp atımı yoktu böylesi nasipmiş napiim
Allah sabir versin cok zor bisey benim basima gelmedi ama cok iyi anliyorum seni rabbim tez zamanda versin inşallah ikiz ikizCanım beni listeden silebilirsin
Allah tektar nasip etsin. Bunda da vardir bir hayirCanım beni listeden silebilirsin
Allaha hamd olsun tatlım güzel gidiyor benim@Mervetolgali
S sky19
d_d_m
@lati lokum
@Esmakizz
kerem34gul
Anniş adaylarımız? Nasıl gidiyor hamişlik?
Geçmiş olsun kuzum yaa. Kaç haftalikti ki
Cnm içim yandı mesajını okuyunca rabbim
Sabrını da verir insallah bu acıyı unutturacak hayırlı bir evlat nasip eder inss ayni acıları yeniden yaşadım sanki korkuyorum ayni seyleri yaşayacağım diye
Ben iyiyim canım üzülme
Çok şükür benim bi evladım var zaten rabbim ona hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah
Ben o kadar üzülmedim olmuşla ölmüşe çare yok napayım kürtajı oldum hastahaneden çıkıp eşim ve oğlumla gezmelere bile gittik :)
Allah sabir versin cok zor bisey benim basima gelmedi ama cok iyi anliyorum seni rabbim tez zamanda versin inşallah ikiz ikiz
Çok gecmis olsun cnm
Allah her seyin hayirlisini verir İnşallah
Çok sevindim iyi olmana ben hala atlatamadimBen iyiyim canım üzülme
Çok şükür benim bi evladım var zaten rabbim ona hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah
Ben o kadar üzülmedim olmuşla ölmüşe çare yok napayım kürtajı oldum hastahaneden çıkıp eşim ve oğlumla gezmelere bile gittik :)
Çok sevindim iyi olmana ben hala atlatamadimkorkularım var
Amin Cnm Allah razı olsun bu durumdan benim icin dua ediyorsun beni düşünüyorsun rabbim kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlada kavuşturur inss :)Sen içini ferah tut inşallah bişey olmaz bebeğine sağlıcakla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?