Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasıl geliyordu leklenme şekli.benimde sabahdan beri lekelenmem var.detaylı anlatırmısın

Canım nasıl geliyordu leklenme şekli.benimde sabahdan beri lekelenmem var.detaylı anlatırmısın
Canım benim sadece peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke geliyor, onun haricinde çamaşırıma gelmiyor.
Bugün 3. Gün, iyice azaldı hatta .. senin nasıl?

Kızlar bat ım 7 Nisan adete dair hiçbir belirti yok fakat idrar testlerimde negatif . Bana yok gibi geliyor olsaydı en azından silik çıkardı Die düşünüyorum

Canım benim sadece peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke geliyor, onun haricinde çamaşırıma gelmiyor.
Bugün 3. Gün, iyice azaldı hatta .. senin nasıl?

Yerlesme kanamasi gibi. Insallah bebis vardir.

Ahh ahh yaşadıklarımı bir bilsen rabbim kimseye yaşatmasın Cnm :)

Icini ferah tut. Allah korusun herkesi seni ve bebişi de.

Kızlar bat ım 7 Nisan adete dair hiçbir belirti yok fakat idrar testlerimde negatif . Bana yok gibi geliyor olsaydı en azından silik çıkardı Die düşünüyorum

Allah Allah ...biraz bekle belki cikar.

Canım beni listeden silebilirsin
Bugün kürtaj oldum bebeğin gelişimi durmuş kalp atımı yoktu böylesi nasipmiş napiim

Canımmm çok kötü oldum. Yazdıklarından güçlü bi kadın olduğun anlâşılıyor ama ben baya yıkıldım okuyunca. Şok oldum. Herşey yolundaydı nasıl oldu diye canım Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömürler versin.

Biamu bence hamilesin canım. İdrarda çıkmaması normal değer çok düşük ondan. Geç döllenme herhalde. Yarın inşaALLAH bidaha kan testi yaptır inşaALLAH 2ye katlanır da artar

Benim adetime 3gün kaldı. Evlendiğimden beri her ay 10gün önceden her belirtiyi yaşayan ben, şu an hiçbi belirti yok :) tek belirtim kabızlık. O da bugün oldu. Yarını da bekliycem öbürgün test yapıcam inşaALLAH. Kopkoyu 2çizgi görmek istiyorummm

Canım inşAllah yaa.senden alalım güzel haberler))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…