Canım nasıl geliyordu leklenme şekli.benimde sabahdan beri lekelenmem var.detaylı anlatırmısınGerçekten heyecanlanmaya başladım...
lekelenme vardı yazmıştım, dün yani adetimin 2. Gününde 1.25 çıktı kan
Yarın sabah tekrar kan vereceğim
Ve kahverengi lekelenmem de bitti gibi
Yarın 4. Günü adetimin
Allah’ım inşallah hamileyimdir
bu arada idrar testim 2 gündür negatif çıkıyor...
Çok sevindim iyi olmana ben hala atlatamadimkorkularım var
Canım benim sadece peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke geliyor, onun haricinde çamaşırıma gelmiyor.Canım nasıl geliyordu leklenme şekli.benimde sabahdan beri lekelenmem var.detaylı anlatırmısın
Ahh ahh yaşadıklarımı bir bilsengerekiz evham yapiyorsun.
Canım benim sadece peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke geliyor, onun haricinde çamaşırıma gelmiyor.
Bugün 3. Gün, iyice azaldı hatta .. senin nasıl?
Ahh ahh yaşadıklarımı bir bilsenrabbim kimseye yaşatmasın Cnm :)
Kızlar bat ım 7 Nisan adete dair hiçbir belirti yok fakat idrar testlerimde negatif . Bana yok gibi geliyor olsaydı en azından silik çıkardı Die düşünüyorum
Canım beni listeden silebilirsin
Bugün kürtaj oldum bebeğin gelişimi durmuş kalp atımı yoktu böylesi nasipmiş napiim
Yox canım.yaptırmıycam.normal adrt kimi geldi.gelmeseydi eletiresiydim.benim bi sonraki bat 5 mayıs canımSerAy12 kız nece yeni adetim düzelmeye başladı. Geldi kırmızıların devamı? Kan testi yapmıycak mısın?
Yox canım.yaptırmıycam.normal adrt kimi geldi.gelmeseydi eletiresiydim.benim bi sonraki bat 5 mayıs canım
Canım inşAllah yaa.senden alalım güzel haberler))))Benim adetime 3gün kaldı. Evlendiğimden beri her ay 10gün önceden her belirtiyi yaşayan ben, şu an hiçbi belirti yok :) tek belirtim kabızlık. O da bugün oldu. Yarını da bekliycem öbürgün test yapıcam inşaALLAH. Kopkoyu 2çizgi görmek istiyorummm
İnsallahhhh Cnm amin :)Benim adetime 3gün kaldı. Evlendiğimden beri her ay 10gün önceden her belirtiyi yaşayan ben, şu an hiçbi belirti yok :) tek belirtim kabızlık. O da bugün oldu. Yarını da bekliycem öbürgün test yapıcam inşaALLAH. Kopkoyu 2çizgi görmek istiyorummm
Canım inşAllah yaa.senden alalım güzel haberler))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?