Bat a 5
Henuz kayda drger birsey yok canim...gogus bel kasik sizilari regl belirtisi ya ayrica ekstra bi durum yok bunlar hariciKonu itibarile 5 kalmış :) belirtin var mı?)
Henuz kayda drger birsey yok canim...gogus bel kasik sizilari regl belirtisi ya ayrica ekstra bi durum yok bunlar harici
Akinti oluyormus ama ne bilim .... degisiyor kisiye gore o da ! Bekleyecez canimBenim 3gün var hiçbir ağrım sızım yok çok garip :)
Varmı yokmu Die Die kafayı yiyicemYerlesme kanamasi gibi. Insallah bebis vardir.
Icini ferah tut. Allah korusun herkesi seni ve bebişi de.
Allah Allah ...biraz bekle belki cikar.
Benim adetime 3gün kaldı. Evlendiğimden beri her ay 10gün önceden her belirtiyi yaşayan ben, şu an hiçbi belirti yok :) tek belirtim kabızlık. O da bugün oldu. Yarını da bekliycem öbürgün test yapıcam inşaALLAH. Kopkoyu 2çizgi görmek istiyorummm
Bir kac gün bekle sonra kan testi yaptir benceVarmı yokmu Die Die kafayı yiyicem
Bu gün de Hiçbir belirti yok . Perşembe günü kan vermeyi düşünüyorum. Acaba hamile olsam bile evdeki testte negatif çıkması dogalmiBir kac gün bekle sonra kan testi yaptir bence
Akinti oluyormus ama ne bilim .... degisiyor kisiye gore o da ! Bekleyecez canim
O bendede var çamaşır değiştiriyorum her gün2gündür krem kıvamlı beyaz akıntım var belirti değildir diye takılmadım :)
Canımmm çok kötü oldum. Yazdıklarından güçlü bi kadın olduğun anlâşılıyor ama ben baya yıkıldım okuyunca. Şok oldum. Herşey yolundaydı nasıl oldu diyecanım Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömürler versin.
Aminn canım amin çok sağol
Üzülüp ağlasam geri gelmicek en iyisi çok düşünmemek oluyor yiyecek ekmeği yokmuş demekki böylesi hayırlısıymış
Su kabizligi yazdin ya icimd bir umut doldu. Senden de güzel haber gelir insallah. Ben bu aydan umutlu degilim. Yani tabi ki keeeeeske olsa. Ama Mayis a kaldi gibi. Ilk hamileligimdeki gicbir belirti yok. Bat a yaklasinca tirnaklarim da kiriliyor. Gebeligimde olmamisti. Hayirlisi olsun
O bendede var çamaşır değiştiriyorum her gün
Benim yok ancak peceteyle silersem geliyor biraz2gündür krem kıvamlı beyaz akıntım var belirti değildir diye takılmadım :)
B
Benim yok ancak peceteyle silersem geliyor biraz
Amin canımAllah ogluna sana bagislasin. Insallah bir bebegin daha olur saglikla
Amin canım
Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Biz eşimle bi süre bebek işini askıya aldık en azından kendimiz denemicez oğlum 2 yaşını doldursun emmeyi bıraksın o zaman inşallah tekrar tüp bebek denicez
Anladık ki biz normalle yolla çocuk yapmasını beceremiyoruz bu 3.düşüğüm oldu oğlum tüp bebek çok şükür onu sağlıcakla aldım kucağıma
Ben de demir eksikligi oldugu icin hep oluyor. Ama görümcem sadece hamileliklerinde öyle oluyormus.Kızlar yumurtlama zamani cok acikan tokken bile eli ayagi titreyen varmi bu ay bna oyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?