Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Su kabizligi yazdin ya icimd bir umut doldu. Senden de güzel haber gelir insallah. Ben bu aydan umutlu degilim. Yani tabi ki keeeeeske olsa. Ama Mayis a kaldi gibi. Ilk hamileligimdeki gicbir belirti yok. Bat a yaklasinca tirnaklarim da kiriliyor. Gebeligimde olmamisti. Hayirlisi olsun

Aminn canım amin çok sağol
Üzülüp ağlasam geri gelmicek en iyisi çok düşünmemek oluyor yiyecek ekmeği yokmuş demekki böylesi hayırlısıymış

Canım gebelik kadından kadına değiştiyi gibi kadının kendi gebeliklerinde de değişiyor. Benim kv anlatırdı 1. Ve 2. Gebelikleri hiçbir belirtisiz ağrısız sızısız geçmiş 3. Gebelikte hiçbişey yiyemiyormuş kusmaktan

B

Benim yok ancak peceteyle silersem geliyor biraz

Ben tesadüfen akıntıdan hemen sonra tuvalete gitsem rengini kıvamını öyle görüyorum. Eyer biraz geç gitsem kalıp kuruyor sararıyor anlayamıyosun kıvamını rengini

Allah ogluna sana bagislasin. Insallah bir bebegin daha olur saglikla
Amin canım
Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Biz eşimle bi süre bebek işini askıya aldık en azından kendimiz denemicez oğlum 2 yaşını doldursun emmeyi bıraksın o zaman inşallah tekrar tüp bebek denicez
Anladık ki biz normalle yolla çocuk yapmasını beceremiyoruz bu 3.düşüğüm oldu oğlum tüp bebek çok şükür onu sağlıcakla aldım kucağıma

Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…