Kuzum sende bi şey var.hiss ediyom)))2gündür krem kıvamlı beyaz akıntım var belirti değildir diye takılmadım :)
Kızlar yumurtlama zamani cok acikan tokken bile eli ayagi titreyen varmi bu ay bna oyle oluyor
Kan testi verdim 4 gibi belli olacak, kahverengi akıntım da yok artık, inşallah vardır bebek canımBiamu bence hamilesin canım. İdrarda çıkmaması normal değer çok düşük ondan. Geç döllenme herhalde. Yarın inşaALLAH bidaha kan testi yaptır inşaALLAH 2ye katlanır da artar
Ben de demir eksikligi oldugu icin hep oluyor. Ama görümcem sadece hamileliklerinde öyle oluyormus.
Kuzum sende bi şey var.hiss ediyom)))
Kan testi verdim 4 gibi belli olacak, kahverengi akıntım da yok artık, inşallah vardır bebek canım
İstersen yap.içindek süphe gitsin)))Ay inşaALLAH kız. Dayanamıyorum yarın mı yapsam acaba testi? :)
İnşaALLAH canım sabırlı ol ve dua et. Bizi de haberdar edersin
Benim ne ağrım var ne de lekelenmem , bitti tamamen.Sabah idrarıyla yapıcam canım. Senin şu an belirtin var mı?
Benim ne ağrım var ne de lekelenmem , bitti tamamen.
Sanki hiç adet dönemim değil, dün yorgun hissediyorum epey bugün o da yokmutlaka yaz, merak ediyorum
Canım umutkandırmak istemem ama bu akıntı genelde hamilelerde olur ve şuan bende de var beyaz akıntı kimyasal olan gençliğimde de olmuştu2gündür krem kıvamlı beyaz akıntım var belirti değildir diye takılmadım :)
Aynen bu akıntı gebelikte oluyor bende de var judy yarın yaparsın tekrar şimdi de yapsana bi testCanım umutkandırmak istemem ama bu akıntı genelde hamilelerde olur ve şuan bende de var beyaz akıntı kimyasal olan gençliğimde de olmuştu
Canım umutkandırmak istemem ama bu akıntı genelde hamilelerde olur ve şuan bende de var beyaz akıntı kimyasal olan gençliğimde de olmuştu
Aynen bu akıntı gebelikte oluyor bende de var judy yarın yaparsın tekrar şimdi de yapsana bi test
Tekrar gidip alma imkanın yokmu CnmElimde sadece 1 test var iyi değerlendirmek için sabah idrarıyla yapıyım diyorum canım
Tekrar gidip alma imkanın yokmu Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?