Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama zamani cok acikan tokken bile eli ayagi titreyen varmi bu ay bna oyle oluyor

Canım yumurtlama değil de benim 2 gün önce öyle oldu ya. Ben normalde günde 1kere yemek yerim oda bazen 5de 6da olduğu zamanlar da oldu. Ama ilk kez 2gün önce sabah uyandığımdan beri elim ayağım titredi eşim markete gitti beklemek zorunda kaldım 2de yedik yemeyi ama yemeyi hazırlayana kadar ellerim zangır zangır titredi. Bide baya yedim o gün. Yavaş yiyen biriyim o kadar hızlı yedim ki sanki haftalardır açım :)

Canım umutkandırmak istemem ama bu akıntı genelde hamilelerde olur ve şuan bende de var beyaz akıntı kimyasal olan gençliğimde de olmuştu

Canım bu yumurtlama akıntısı gibi ama ben 1hafta önce yaşadım onu. Şu an yine var yumurtlama olamaz dimi 3gün var adete.

Ya kızlar ben ölmemek için yemek yiyen biriyim öğlen hiç yemek yemem ama son bikaç gündür yemek aklımdan çıkmıyor hatta şu an bile spagetti yapıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…