- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Ya farklı oluyor yum. gününde ki akıntı sanki daha yoğun oluyor ve rengi daha şeffaf benim öyle oluyor ama zannetmiyorum senin yine yum. günün olsun inşallah vardır bişiler ya nedense içime seninle ilgili güzel şeyler doğdu :)Canım bu yumurtlama akıntısı gibi ama ben 1hafta önce yaşadım onu. Şu an yine var yumurtlama olamaz dimi 3gün var adete.
Ya farklı oluyor yum. gününde ki akıntı sanki daha yoğun oluyor ve rengi daha şeffaf benim öyle oluyor ama zannetmiyorum senin yine yum. günün olsun inşallah vardır bişiler ya nedense içime seninle ilgili güzel şeyler doğdu :)
İnşallah inşallah canım benimBunu söyleyen ikinci kişisin. O güzel içinizi seveyim sizininşaALLAH vardır.
Benim bazı aylar kaygan şeffaf oluyor akıntım. Bazı aylar da kopkoyu bembeyaz oluyor. Bu ay o koyu beyaz baya yoğun geldi. Şu an çok az oluyor ama var.
Sabah ele.deqiq olsun.gözel xeberlerinş eşidek))))Bunu söyleyen ikinci kişisin. O güzel içinizi seveyim sizininşaALLAH vardır.
Benim bazı aylar kaygan şeffaf oluyor akıntım. Bazı aylar da kopkoyu bembeyaz oluyor. Bu ay o koyu beyaz baya yoğun geldi. Şu an çok az oluyor ama var.
Canım men bunu 3 4 gün qabağ demişdim ki içimizden birinde nese var deye.eyer bu hissim doğru çıxsa gelen ayada özümü üçün hiss edirem))))Bunu söyleyen ikinci kişisin. O güzel içinizi seveyim sizininşaALLAH vardır.
İnşallah inşallah canım benim
Ben mesela şu beyaz akıntı var mı diye bende dikkat ederdim hamilelik belirtisi diye hamileliğimi öğrenemeden önce kaç gün az gördüm beyaz akıtntıyı sonradan hamileliğim ilerledimi yoğunlaştı :)
Canım men bunu 3 4 gün qabağ demişdim ki içimizden birinde nese var deye.eyer bu hissim doğru çıxsa gelen ayada özümü üçün hiss edirem))))
Canım valla bende kendime söz vermiştim adet geçince yapicam diye ama burda arkadaşlar yap deyince dayanamayıp adetime 4 gün varken akşam normal testlerden yaptım ilk başka bişey yoktu 2 dk içinde çok silik oldu 5 dk içinde de belli oldu çizgi silik bir şekilde ve adet günümde kan testi yaptım 262 çıkmıştı değerim Darısı inşallah senin başına :))Yaaaaa benim de öyle olur inşaALLAH :) sen kaç gün gecikmeden sonra test yaptın? Bide senin testinde koyumuydu ikinci çizgi?
Canım sen bu ilişkiden sonra kaldırdınmı ayakları havaya?Canım valla bende kendime söz vermiştim adet geçince yapicam diye ama burda arkadaşlar yap deyince dayanamayıp adetime 4 gün varken akşam normal testlerden yaptım ilk başka bişey yoktu 2 dk içinde çok silik oldu 5 dk içinde de belli oldu çizgi silik bir şekilde ve adet günümde kan testi yaptım 262 çıkmıştı değerim Darısı inşallah senin başına :))
Mende var))İnşaALLAH canım. Ne bilim mene o hiss gelmire nese. Dua eliyirem ama nese ele bilirem ki yoxdu heçne
AynenYa farklı oluyor yum. gününde ki akıntı sanki daha yoğun oluyor ve rengi daha şeffaf benim öyle oluyor ama zannetmiyorum senin yine yum. günün olsun inşallah vardır bişiler ya nedense içime seninle ilgili güzel şeyler doğdu :)
Canım men bunu 3 4 gün qabağ demişdim ki içimizden birinde nese var deye.eyer bu hissim doğru çıxsa gelen ayada özümü üçün hiss edirem))))
Allah Allah . Olsun hayirlisi olsun. Belki bu vitamin eksikligi engel olacaktiJudy_K hamile değilmişim 0,26 ya düşmüş hcg
D vitamini eksikliğim varmış doktorun yanına gireceğim şimdi
Amin inşAlkah canım)))Benim icin de hisset bu bir kac aya :) Saglik olsun insallah sira sira hamile kalalim :)
Canım ben bi keresinde wp qrubumuzda konuşuyoduk kızlarla.dedim arkadaşıma ilk sen evlenicen sora ben.o sıralar sevgili bile olmamışdık.düğün tarihi falan oldu sora benim düğünüm erken olucakdı.bazı nedenlerden dolayı 1 ay soraya kaldı.ve dediğim arkadaşımın ilk onun düğünü oldu sorada benim))))kızlar sordu nerden biliyon.hiss dedim işte.içime öyle doğdu.senin için daha bi şey hiss etmiyorumBenim icin de hisset bu bir kac aya :) Saglik olsun insallah sira sira hamile kalalim :)
Bende yazıyim de şuraya belki benim içinde hissedersinCanım ben bi keresinde wp qrubumuzda konuşuyoduk kızlarla.dedim arkadaşıma ilk sen evlenicen sora ben.o sıralar sevgili bile olmamışdık.düğün tarihi falan oldu sora benim düğünüm erken olucakdı.bazı nedenlerden dolayı 1 ay soraya kaldı.ve dediğim arkadaşımın ilk onun düğünü oldu sorada benim))))kızlar sordu nerden biliyon.hiss dedim işte.içime öyle doğdu.senin için daha bi şey hiss etmiyorum
İdrar yolu enfeksiyonum varmış, ilaç verdi bir deAllah Allah . Olsun hayirlisi olsun. Belki bu vitamin eksikligi engel olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?