Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K hamile değilmişim 0,26 ya düşmüş hcg
D vitamini eksikliğim varmış doktorun yanına gireceğim şimdi

Canım eğer hiçbişey yoksa 1,29 çıkmazdı değerin sıfır çıkardı. Demekki bişeyler düzgün gitmemiş değerin düşmüş hamilelik oluşmamış. Doktorun söylediklerini benimle de paylaşırsan sevinirim canım. Üzülme geçmiş olsun

Kızlar evde deterjanla yapılan testler güvenilir mi? Yapanlar oldu mu hiç? Sağ kasığımda sızıltı başladı. Tuttum kendimi testi yapmadım ama deterjan testi yaptım. Baya köpürdü bira gibi. Yaklaşık 1santim kadar köpük oluştu ve kabarcıklar çıkmaya başladı.
4-5ay önce yaptım deterjan testi bu kadar köpürmemişti

Bende yapmışdım köpürmüşdü.sonuç bildiğin gibi.olara güven olmaz.sen bekle sabah testin qaranti

Bide hamilelikte vajina ağrır mı Hamiş kızlar? Şiddetli değil de tarif edemiyorum. Benim adetten bi kaç dakika önce böyle vajina ağrım olur.
Ne güzel belirtisizdim ya nerden çıktı bunlar

Deterjani denemedim ama seker testi yapmistim bide onu dene nete yazarsan cikar seker testi diye ama bire bir olmustu denemini tavsiye ederim

Deterjani denemedim ama seker testi yapmistim bide onu dene nete yazarsan cikar seker testi diye ama bire bir olmustu denemini tavsiye ederim

Şeker var limon var biliyorum onları ama ne bileyim onlar nimet sonuçta yapmak istemedim. Deterjanla ondan denedim.

Güvenme onlara. Ben yapnistim nasil köpürmüstü bira gibi. Ama yanlis cikti.
Bide hamilelikte vajina ağrır mı Hamiş kızlar? Şiddetli değil de tarif edemiyorum. Benim adetten bi kaç dakika önce böyle vajina ağrım olur.
Ne güzel belirtisizdim ya nerden çıktı bunlar

Ben de adetten önce olur bazen

Nasil 1.29 cikmazdi
Kızlar 5 in alti negatiftir 0 ile 1.2nin farki yoktur

Nasil 1.29 cikmazdi
Kızlar 5 in alti negatiftir 0 ile 1.2nin farki yoktur

Pozitif olduğunu iddia etmiyorum zaten canım, sadece beden hamileliğe hazırlanmış ama bişeyler ters gitmiş ki başarısız olmuş ben onu diyorum. Tabi bu benim mantıksal yorumum yoksa tıbbi bilgim yok

C

Canım sen bu ilişkiden sonra kaldırdınmı ayakları havaya?
Evet canım yaptım her ilişkiden sonra :)) ve üstüne uyudum hep öyle hamile kaldım valla Allahın takdiri tabi ama ilk istediğim zamanlar hemen lavaboya giderdim o ay hamile kalmamıştım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…