Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde adetime son 4 gün bu ay sadece yarım saat lik bir damla şeklinde kanamam oldu adetim ayın 14 dünde ama ben nisan 8 de bir damla kan gördüm gögüs ucum agryr yanma var kasıklarım da agrı çok yorgun hissesiyorum sabahları sizde böyle oluyor mu

Erken gebelik testin var mi evde? Yapabilirsin

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bi de ovulasyon testini deneyelim dedim ve bu ay buna başladım dün itibariyle. Bugünkü sanki diğer çizgiden bi tık koyu gibi geldi. Sizce de öyle mi?

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 43
Iliskiden hemensonra ayaga kalkmamamiz lazim tuvalet ihtiyacimizi bile gormememiz gerekiyor hemen.ayaklar 6 dk felan havada daha sonra yatmak gerekiyo biraz daha etkili oluyor

Spermler cok hareketli sivi atildiktan sonra hemen hizli bir sekilde serviksten yukari gidiyorlar
Ayağa kalkmama yatma bacaklari kaldirma olaylari fark etmiyor yani takmayin hemen kalktim diye

Hanımlar, adete 10, 7, 4 gün kala girilen ilişkide gebelik olabilir mi? Bu şekilde gebe olduğunu düşünen var mı?
Genel olarak yumurtlama 14. Gün kabul ediliyor aslına bakarsan bu kurala göre dediğin tarihlerde yaşanan ilişkiden hamile kalınmaması gerekir. Fakat bu 14 gün kuralı her kadın için geçerli değil. Bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyor.

Hayırlı akşamlar kızlar normal gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kanmı versem birde ben martın 10nunda adet oldum nisanın 10numu adet tarihim yoksa 14 ü mü kafam çok karıştı eyer 10nunu baz alırsak daha 1 gün gecikmiş olucak ne yapayım kararsız kaldım fikri olan yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…