Ben bu ay eşim izin vermedi.dedi boş.şeyler onlar.şimdide ona takıldım))Evet canım yaptım her ilişkiden sonra :)) ve üstüne uyudum hep öyle hamile kaldım valla Allahın takdiri tabi ama ilk istediğim zamanlar hemen lavaboya giderdim o ay hamile kalmamıştım hatta
Ya canım Allahın takdiri nasip ne zamansa olur canını sıkma böyle şeyler için benceBen bu ay eşim izin vermedi.dedi boş.şeyler onlar.şimdide ona takıldım))
Evet canım haklısın))))Ya canım Allahın takdiri nasip ne zamansa olur canını sıkma böyle şeyler için bence
Merhaba kızlar benimde adetime son 4 gün bu ay sadece yarım saat lik bir damla şeklinde kanamam oldu adetim ayın 14 dünde ama ben nisan 8 de bir damla kan gördüm gögüs ucum agryr yanma var kasıklarım da agrı çok yorgun hissesiyorum sabahları sizde böyle oluyor mu
Erken gebelik testin var mi evde? Yapabilirsin
Insallah vardir.Erken gebelik testim yok evde alabilirim bugun
Insallah vardir.
AminAmAn inşallah cnm:) rabbim isteyen her kuluna nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bi de ovulasyon testini deneyelim dedim ve bu ay buna başladım dün itibariyle. Bugünkü sanki diğer çizgiden bi tık koyu gibi geldi. Sizce de öyle mi?
Iliskiden hemensonra ayaga kalkmamamiz lazim tuvalet ihtiyacimizi bile gormememiz gerekiyor hemen.ayaklar 6 dk felan havada daha sonra yatmak gerekiyo biraz daha etkili oluyor
Genel olarak yumurtlama 14. Gün kabul ediliyor aslına bakarsan bu kurala göre dediğin tarihlerde yaşanan ilişkiden hamile kalınmaması gerekir. Fakat bu 14 gün kuralı her kadın için geçerli değil. Bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyor.Hanımlar, adete 10, 7, 4 gün kala girilen ilişkide gebelik olabilir mi? Bu şekilde gebe olduğunu düşünen var mı?
Hmm anladım .teşekkürler.Genel olarak yumurtlama 14. Gün kabul ediliyor aslına bakarsan bu kurala göre dediğin tarihlerde yaşanan ilişkiden hamile kalınmaması gerekir. Fakat bu 14 gün kuralı her kadın için geçerli değil. Bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?