Bence bekle sonra hayal kirikligi oluyor hamilelik belirtileri varmi
Hayırlı akşamlar kızlar normal gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kanmı versem birde ben martın 10nunda adet oldum nisanın 10numu adet tarihim yoksa 14 ü mü kafam çok karıştı eyer 10nunu baz alırsak daha 1 gün gecikmiş olucak ne yapayım kararsız kaldım fikri olan yardımcı olabilir mi?
Insallah gönlüne göre olur. Ama gecikme varsa büyük bir ihtimal var demektirBiliyorum ama bazen stresten dolayı dehişe biliyor ben bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi
Insallah gönlüne göre olur. Ama gecikme varsa büyük bir ihtimal var demektir
Ya kızlar gögüs hassasiyeti şart mi
Moralim bozuldu adetime 4 gün var kasiklarim birkac gundur yanio avriyo alt karnim cok gergin patlayacak gibi ama meme hassasoyetim yok o olmayinca da olmuo sanirim 1 kez düsük oldugunda meme hassasiyetim gitmisti
Sanırim bu ay da yok
İnşallah vardir allah gonlune gore versinAyın 18 inde randevum var sol kasıgım çok agryr tuhaf koku alıyorum bel agrım var gögüslerim çok hasas ve yanma hissi var
Sen bi resmî at bakalım :)Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün giremedim telefon arızalandı açılmıyordu. Nasısınız?
Ben test yaptım dün sabah silik çıktı 2.çizgi ama sanırım test bozuk çünki 2.çizgi 1.den biraz ötede olur dimi aralarında yarım santim 1santim boşluk olur. Benim testimde 2.çizgi tam 1.nin yanında çıktı 2, 3 mm arası var.
Telefonum iyi çekmiyor fotoda gözükmeye bilir.
Bat yarın henüz adete dair hiçbir belirti yok sadece beyaz akıntım var
Sen bi resmî at bakalım :)
Evet olması gereken yerde değil ama belki test çizgisi kaymıştır insallah hamilesindir testi tekrarla CnmEki Görüntüle 2136028
Bu öyle bekleyince falan değil idrarı damlatır damlatmaz çıktı diğeriyle aynı anda. Ama bu kadar yakın olmamalı dimi? Göremiyor olabilirsin de :)
Aynen canım ya benimde hic belirti yok yarın benimde senden olumlu dönusler bekliyoruzGünaydın kızlar. Kusura bakmayın dün giremedim telefon arızalandı açılmıyordu. Nasısınız?
Ben test yaptım dün sabah silik çıktı 2.çizgi ama sanırım test bozuk çünki 2.çizgi 1.den biraz ötede olur dimi
aralarında yarım santim 1santim boşluk olur. Benim testimde 2.çizgi tam 1.nin yanında çıktı 2, 3 mm arası var.
Telefonum iyi çekmiyor fotoda gözükmeye bilir.
Bat yarın henüz adete dair hiçbir belirti yok sadece beyaz akıntım var
Aynen canım ya benimde hic belirti yok yarın benimde senden olumlu dönusler bekliyoruz) hadi bakalım insallah
Canım bu hansı markadı?Eki Görüntüle 2136028
Bu öyle bekleyince falan değil idrarı damlatır damlatmaz çıktı diğeriyle aynı anda. Ama bu kadar yakın olmamalı dimi? Göremiyor olabilirsin de :)
Eki Görüntüle 2136028
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?