Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kendini bilmiyor musun ? Her zaman nasilsa onu baz alacaksin

Ek : yani döngpn kac günde birse onu hesapla. 1 degil 2-3 gün bile gecmis olabilir

Ya kızlar gögüs hassasiyeti şart mi
Moralim bozuldu adetime 4 gün var kasiklarim birkac gundur yanio avriyo alt karnim cok gergin patlayacak gibi ama meme hassasoyetim yok o olmayinca da olmuo sanirim 1 kez düsük oldugunda meme hassasiyetim gitmisti
Sanırim bu ay da yok

Her gebelik farkli ama. En iyisi beklemek

Kızlar batım 7 nisandi 5gun gecikmem oldu. Dün kan verdim 0.200 beta hcg çıktı. Bu sabahta kahverengi akıntı geldi. Dedim tamam adet oluyorum. Ama daha sonra gelmedi ped koydum adet oluyorum Die bembeyaz kaldı çıkardım pedimi bende . Ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizce ne olabilir. Acil yardım.

Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün giremedim telefon arızalandı açılmıyordu. Nasısınız?
Ben test yaptım dün sabah silik çıktı 2.çizgi ama sanırım test bozuk çünki 2.çizgi 1.den biraz ötede olur dimi aralarında yarım santim 1santim boşluk olur. Benim testimde 2.çizgi tam 1.nin yanında çıktı 2, 3 mm arası var.
Telefonum iyi çekmiyor fotoda gözükmeye bilir.
Bat yarın henüz adete dair hiçbir belirti yok sadece beyaz akıntım var

Sen bi resmî at bakalım :)

Eki Görüntüle 2136028

Bu öyle bekleyince falan değil idrarı damlatır damlatmaz çıktı diğeriyle aynı anda. Ama bu kadar yakın olmamalı dimi? Göremiyor olabilirsin de :)
Evet olması gereken yerde değil ama belki test çizgisi kaymıştır insallah hamilesindir testi tekrarla Cnm

T nin yanında olur işte bu C ye kaçmış
Başka testim yok elimde. Yarın da adet olmazsam eşime test aldırcam :)

Aynen canım ya benimde hic belirti yok yarın benimde senden olumlu dönusler bekliyoruz ) hadi bakalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…