Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ikinci cizgiyi gordum ) belki de uretiminde bitisiginde yapilmistir t ve c cizgileri bence bir tane daha yapmalisin diyorum ) bu arada ikimizinde yarin cuma ya regl olmazsak cmt tavan yapcak merakımız direk acile gidip baktirmakta istemiyorum pzt. Nasil gelcek )
Judy_K

İnşaALLAH ikimiz de olmayız yarın. Öbür gün test yapıp pozitif sonuç alırız :)

Hayirlisi olsun. Oluruna birak Judy kiz . Olacak elbet cok düsünme . Testi tekrar yaparsin varsa cikar insallahhh

İnşaALLAH canım. Gögüs şişkinliği olmadan hamilelik olur mu? Benim göğüsler adetten önce hep şişerdi damar damar olurdu şu an bişey yok

Kızlar batım 7 nisandi 5gun gecikmem oldu. Dün kan verdim 0.200 beta hcg çıktı. Bu sabahta kahverengi akıntı geldi. Dedim tamam adet oluyorum. Ama daha sonra gelmedi ped koydum adet oluyorum Die bembeyaz kaldı çıkardım pedimi bende . Ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizce ne olabilir. Acil yardım.

Kızlar batım 7 nisandi 5gun gecikmem oldu. Dün kan verdim 0.200 beta hcg çıktı. Bu sabahta kahverengi akıntı geldi. Dedim tamam adet oluyorum. Ama daha sonra gelmedi ped koydum adet oluyorum Die bembeyaz kaldı çıkardım pedimi bende . Ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizce ne olabilir. Acil yardım.

kıızlar izleyin hamile kalmak için yumurta büyüyüp çatlaması için incirli havuçlu bi karışım

Canım bugün bidaha kan testi yaptır bence

Günaydın canım.iyim çok şükür sen nasılsım?

Iyi cok sükür. Bekliyorum iste .

Bence bekle kirmiziya dönmezse test yaptirirsin tekrar

Iyi cok sükür. Bekliyorum iste .

Bence bekle kirmiziya dönmezse test yaptirirsin tekrar
Hala aynı . Ne zaman test yapmalıyım. Normalde adetim çok yoğun geçer Hele ikinci günü kanamamdan dolayı hiç iş yapamam. Şimdi tahretlenirken çok çok az kahverengi geliyo .

Hala aynı . Ne zaman test yapmalıyım. Normalde adetim çok yoğun geçer Hele ikinci günü kanamamdan dolayı hiç iş yapamam. Şimdi tahretlenirken çok çok az kahverengi geliyo .

Yarın sabah yaparsın canım sabah idrarıyla. Şimdi de yapsan olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…