Canım bu hansı markadı?
Günaydin kizlar . Nasilsiniz ?
nasıl olalım beklemedeyizGünaydin kizlar . Nasilsiniz ?
Ikinci cizgiyi gordum) belki de uretiminde bitisiginde yapilmistir t ve c cizgileri bence bir tane daha yapmalisin diyorum ) bu arada ikimizinde yarin cuma ya regl olmazsak cmt tavan yapcak merakımız direk acile gidip baktirmakta istemiyorum pzt. Nasil gelcek )
Judy_K
Günaydın canım hamd olsun sen nasılsın? Adete kaç gün kaldı var mı bi gelişme?
nasıl olalım beklemedeyiz) sende nasıl durumlar
Buların xetti mendede beledi c nin yanındadı.nese istehsalında sehv varOne-step
Buların xetti mendede beledi c nin yanındadı.nese istehsalında sehv var
Hee? Kocam 2dene almışdı 1-2hefte evvel elemişdim tertemiz çıxmışdı bişey yoktu silik bile. İndi bele çıxdı ona göre kafam karıştı
Hayirlisi olsun. Oluruna birak Judy kiz . Olacak elbet cok düsünme . Testi tekrar yaparsin varsa cikar insallahhh
İnşaALLAH canım. Gögüs şişkinliği olmadan hamilelik olur mu? Benim göğüsler adetten önce hep şişerdi damar damar olurdu şu an bişey yok
Günaydın canım.iyim çok şükür sen nasılsım?Günaydin kizlar . Nasilsiniz ?
Kızlar batım 7 nisandi 5gun gecikmem oldu. Dün kan verdim 0.200 beta hcg çıktı. Bu sabahta kahverengi akıntı geldi. Dedim tamam adet oluyorum. Ama daha sonra gelmedi ped koydum adet oluyorum Die bembeyaz kaldı çıkardım pedimi bende . Ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizce ne olabilir. Acil yardım.
Günaydın canım.iyim çok şükür sen nasılsım?
Kızlar batım 7 nisandi 5gun gecikmem oldu. Dün kan verdim 0.200 beta hcg çıktı. Bu sabahta kahverengi akıntı geldi. Dedim tamam adet oluyorum. Ama daha sonra gelmedi ped koydum adet oluyorum Die bembeyaz kaldı çıkardım pedimi bende . Ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizce ne olabilir. Acil yardım.
Hala aynı . Ne zaman test yapmalıyım. Normalde adetim çok yoğun geçer Hele ikinci günü kanamamdan dolayı hiç iş yapamam. Şimdi tahretlenirken çok çok az kahverengi geliyo .Iyi cok sükür. Bekliyorum iste .
Bence bekle kirmiziya dönmezse test yaptirirsin tekrar
Bugün ilk günse yarin da bekle sonra test yaparsin benceHala aynı . Ne zaman test yapmalıyım. Normalde adetim çok yoğun geçer Hele ikinci günü kanamamdan dolayı hiç iş yapamam. Şimdi tahretlenirken çok çok az kahverengi geliyo .
Hala aynı . Ne zaman test yapmalıyım. Normalde adetim çok yoğun geçer Hele ikinci günü kanamamdan dolayı hiç iş yapamam. Şimdi tahretlenirken çok çok az kahverengi geliyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?