Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik geç oluşmuş ise hemen çıkmaya biliyor yerlwşme kanaması olsa dahi ben de öyle oldu dün akşam test yaptım negatif çıktı ama sol taragımda ki kasık agrılarım gögüs hasasiyetim halen devam ediyor beklemek en iyisi bence

Kızlar yine ben:)) şimdi bu ovulasyon testlerine göre yumurtam çatlamış görünüyor mu? Bu arada dün geceyi değerlendirdik

Eklentiler

• A183C708-A1F3-487B-A9DB-FFB1A2FDD0A6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar adet gibi ağrılarım başladı demin. Tamam olucam sandım. Tuvalete koştum beyaz akıntım baya yoğun ve su kıvamında içinde sadece 2-3parça küçük beyaz katı parçacıklar var. Ayrıntı verdiğimçin herkesten özür diliyorum ama kafayı yiycem hiç böyle olmamıştım. İnternette kayboldum araştırmaktan 100de 70hamilelik diyo geri kalanı adet belirtisi diyo

Adet geçti ise test yapın bence

Bat yarin degil mi ?

Esma sen Bat' tan önce test yapmistin degil mi ? Kac gün önceydi ?
Canım ben batden 4 gün önce yaptım test ve hiç belirti yoktu öyle bariz bir belirti ama çok hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu 4. gün bende test yaptım silik çıktı

Canım valla ümitlendirmek istemem ama dediğin aynısını bende yaşadım akıntı şeklini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…