Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah size bebisine ve sana. Bize de dua et olur mu :) :) :)
Allah razı olsun canım benim hep dua ediyorum sizler için :)
Ama benim de içimi kemiren kaç haftadır gidiyorum şuan 7 haftalık ama ultrasyonda hep geriden geliyo ve kalp atışı karından hiç duyulmuyo sadece vajinal muayenede duyuluyor inşallah gelişimi ilerler ya çok kafama takıyoum çünkü 5 6 haftada karından duyanlar var kalp atışını ve bebeği

Doktor bir sey demesiyse hic düsünme. Bence 7. hafta da erken.

Kızlar yarın kandil herkes bir birine dua etsin isim olarak hatta bana isimlerinizi yazın ben sabah namazında sizlerede dua edeyim kimin duası kabul olur bilinmez

Canımm çoook güzel bir fikir bu. Ben de yapcam. Benim adım Nermin. Sen de söyle adını

Kızlar yarın kandil herkes bir birine dua etsin isim olarak hatta bana isimlerinizi yazın ben sabah namazında sizlerede dua edeyim kimin duası kabul olur bilinmez
bana da dua eder misin cnm.İsmim Ayşe. Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla evlat evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…