- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Allah razı olsun canım benim hep dua ediyorum sizler için :)Masallah size bebisine ve sana. Bize de dua et olur mu :) :) :)
Allah razı olsun canım benim hep dua ediyorum sizler için :)
Ama benim de içimi kemiren kaç haftadır gidiyorum şuan 7 haftalık ama ultrasyonda hep geriden geliyo ve kalp atışı karından hiç duyulmuyo sadece vajinal muayenede duyuluyor inşallah gelişimi ilerler ya çok kafama takıyoum çünkü 5 6 haftada karından duyanlar var kalp atışını ve bebeği
Sordum da normal dedi 1 aya duyarız net dedi sorun yok dedi inşallah öyledir canımDoktor bir sey demesiyse hic düsünme. Bence 7. hafta da erken.
Doktor öyle demisse öyledir. :)Sordum da normal dedi 1 aya duyarız net dedi sorun yok dedi inşallah öyledir canım
Inşallah canım sende ne var yok bize güzel haberler vericen mi :)Doktor öyle demisse öyledir. :)ki doktorlar garanticidir
Hadi bakalım inşallah silik çizgi de olsa görürüz :)Eşim test aldı inşaALLAH sabah yapıcam benim için dua edin
Inşallah canım sende ne var yok bize güzel haberler vericen mi :)
Merakla bekliyecem. Yarin da Kandil gecesi. Insallah güzel bir haber alirsin...Eşim test aldı inşaALLAH sabah yapıcam benim için dua edin
Inşallah ya Rabbim o sevinci sizlerede yaşatır kısa zamandaCooook isterim. Hep olan belirtiler. Farkli bir sey yok.
Amin.Inşallah ya Rabbim o sevinci sizlerede yaşatır kısa zamanda
Sağol canım Allah senden de razı olsunAmin.Allah razi olsun Esma kiz
Kızlar yarın kandil herkes bir birine dua etsin isim olarak hatta bana isimlerinizi yazın ben sabah namazında sizlerede dua edeyim kimin duası kabul olur bilinmez
Canım benim içinde çoçuk dilermisin ismim ayşenKızlar yarın kandil herkes bir birine dua etsin isim olarak hatta bana isimlerinizi yazın ben sabah namazında sizlerede dua edeyim kimin duası kabul olur bilinmez
Kızlar yarın kandil herkes bir birine dua etsin isim olarak hatta bana isimlerinizi yazın ben sabah namazında sizlerede dua edeyim kimin duası kabul olur bilinmez
Benim icin saglik diler misin ? Bir kac ay sonra muayenem var .
bana da dua eder misin cnm.İsmim Ayşe. Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla evlat evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı kandillerKızlar yarın kandil herkes bir birine dua etsin isim olarak hatta bana isimlerinizi yazın ben sabah namazında sizlerede dua edeyim kimin duası kabul olur bilinmez
Tabi ki inşallah rabbim gitiğin doktorda saglıklı hüzel huzurlu haberler almanı nasip eder cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?