Sen ismini söylemedin ama
Kızlar 2tane test yaptım ikisi de negatif. Ara ara sol kasığımda yanma hissi oluyor ama adet gibi değil. Bide gece sabaha kadar içim sıkıldı uyuyamadım kalkıp hava aldım ama yine de iyi gelmedi.
Kızlar 2tane test yaptım ikisi de negatif. Ara ara sol kasığımda yanma hissi oluyor ama adet gibi değil. Bide gece sabaha kadar içim sıkıldı uyuyamadım kalkıp hava aldım ama yine de iyi gelmedi.
Günaydın canım çok düşünme sters e girme negatif oluşunu düşünme idrar keain sonuç degl ablam 1,5 aylık hamileydi idrar testinde çıkmadı bekle varsa rabbim kan testtinde gösteriri
Canım düşünmemeye çalış.sen adetini bekle.belki bi süpriz olur)))))Kızlar 2tane test yaptım ikisi de negatif. Ara ara sol kasığımda yanma hissi oluyor ama adet gibi değil. Bide gece sabaha kadar içim sıkıldı uyuyamadım kalkıp hava aldım ama yine de iyi gelmedi.
İnşaALLAH dediğin gibi olur canım ya
Bu arada memnun oldum Remziyeciğim
Günaydin kizlar . Var mi yeni gelismeler
Canim senin Bat ne zamandi ?Ben çok duygusallaştım en büyük gelişme bu olsa gerek dün gece hiç bişey yokken aglama başladım hayırlısı artık
Canım düşünmemeye çalış.sen adetini bekle.belki bi süpriz olur)))))
Bende canım memnun oldum beyne negatif enerji verme seni daha çok yorar pozitif düşün zaten rabbin senin için en dogru zamanı bilir sıkma canını
Pozitif düşünüyorum zaten ama negatif çıkıyo
Icini niye sıkıyorsun. Bak benim gögüsümde kitle var. Doktor cok korkutmustu. Allah ondan da razi olsin. Muayene falan temiz cikti ama yine cagirdi. Biliyor musun mesele saglik olunca her sey önemini yitiriyor. Allah dermensiz dert vermesin. Benim icin saglik dilegin kizlar. Yine temiz ciksin . ... Bebek de dileyin. Siz de duamdasiniz. Insallah vardir ama yoksa da olacak elbet kuzum. Saglik olsun önce
Yeterince pozitif deglsin cnm şunu her zaman bilin beyne iletiğiniz pozitf enerji vucudun fonksiyonllarını değiştirebilir insanlar ne hastalıgı yeniyor kan testi yaptır keain sonuç alırsın
İnşaALLAH adet olmam da pazartesi yaptırırım kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?