Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2tane test yaptım ikisi de negatif. Ara ara sol kasığımda yanma hissi oluyor ama adet gibi değil. Bide gece sabaha kadar içim sıkıldı uyuyamadım kalkıp hava aldım ama yine de iyi gelmedi.

Kızlar 2tane test yaptım ikisi de negatif. Ara ara sol kasığımda yanma hissi oluyor ama adet gibi değil. Bide gece sabaha kadar içim sıkıldı uyuyamadım kalkıp hava aldım ama yine de iyi gelmedi.

Günaydın canım çok düşünme sters e girme negatif oluşunu düşünme idrar keain sonuç degl ablam 1,5 aylık hamileydi idrar testinde çıkmadı bekle varsa rabbim kan testtinde gösteriri

Günaydın canım çok düşünme sters e girme negatif oluşunu düşünme idrar keain sonuç degl ablam 1,5 aylık hamileydi idrar testinde çıkmadı bekle varsa rabbim kan testtinde gösteriri

İnşaALLAH dediğin gibi olur canım ya

Bu arada memnun oldum Remziyeciğim

Icini niye sıkıyorsun. Bak benim gögüsümde kitle var. Doktor cok korkutmustu. Allah ondan da razi olsin. Muayene falan temiz cikti ama yine cagirdi. Biliyor musun mesele saglik olunca her sey önemini yitiriyor. Allah dermensiz dert vermesin. Benim icin saglik dilegin kizlar. Yine temiz ciksin . ... Bebek de dileyin. Siz de duamdasiniz. Insallah vardir ama yoksa da olacak elbet kuzum. Saglik olsun önce

Benim de 7-8ay önce 2göğsümde de vardı rahatsızlık verici şekilde. Küçük küçüktü ama. Hiçbişey yapmadım muayeneye de gitmedim sonra. Artık rahatsızlık da yok geçti sanıyorum kendiliğinden :)
İnşaALLAH seninki de temiz çıkar.
Hiçbir şekilde üzmiycem kendimi canım. Ben zaten dualarımda Rabbimden diledim eğer hayırlısıysa olsun değilse ille de olsun istemiyorum. Rabbimin takdiri

Yeterince pozitif deglsin cnm şunu her zaman bilin beyne iletiğiniz pozitf enerji vucudun fonksiyonllarını değiştirebilir insanlar ne hastalıgı yeniyor kan testi yaptır keain sonuç alırsın

İnşaALLAH adet olmam da pazartesi yaptırırım kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…