- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Benim de 7-8ay önce 2göğsümde de vardı rahatsızlık verici şekilde. Küçük küçüktü ama. Hiçbişey yapmadım muayeneye de gitmedim sonra. Artık rahatsızlık da yok geçti sanıyorum kendiliğinden :)
İnşaALLAH seninki de temiz çıkar.
Hiçbir şekilde üzmiycem kendimi canım. Ben zaten dualarımda Rabbimden diledim eğer hayırlısıysa olsun değilse ille de olsun istemiyorum. Rabbimin takdiri
14 ü canım
Cok az kalmis belirti var mi?
Kasık agrım var her zaman yatıgım yemeklwrin kokusu tuhaf gelmeye başladı birde 6 gün önce sabah bir damla kanamam oldu sonra hiç olmadı gögüs şişkinligi agrlılı ve yanma var bunlar gebelik belirtisi mi bilemem
benim de bat 18 nisan bekliyoruz bakalım, kaldı 5 gün
13 nisana kadar olanlar naptılar acaba
durumlar??
test yapmayı düşünüyor musun?[/QUOTE]Benim de 18 Nisan.
test yapmayı düşünüyor musun?[/QUOTE]Benim de 18 Nisan.
test yapmayı düşünüyor musun?
Haklisin ama iste sabirsizlikBence test icin iki gün bekle Cnm doğru sonuç icin
Sen ?[/QUOTE]test yapmayı düşünüyor musun?
ben gecikene kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum? biz üzülüyoruz en nihayetinde.. başlarda 2 defa denedim testi sonra bıraktım..[/QUOTE]
Dogru. Ne kadardir istiyorsun. Ben cok yorgunum. Hep adet belirtileri var bilmiyorum.
Bu ay insallah bebisler gelir. Benim arkadas da 8 aydir istiyorum demisti bana 9 . Ayda hamile kalmisti.
Insallah öyledir .
Benim de 18 Nisan.
sizin bat kaç acabaTest yayapma derim daha erken bende o tarihte doktor muayenem var inşallah o gün ikimizde güzel sonuçlarla geliriz cnm
Bilmezmiyim Cnm :))))Haklisin ama iste sabirsizlik
sizin belirtiler nasıldı ne zaman öğrendiniz? ilk mi? hayırla gelsinn inşallahBilmezmiyim Cnm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?