- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Test yayapma derim daha erken bende o tarihte doktor muayenem var inşallah o gün ikimizde güzel sonuçlarla geliriz cnm
Bilmezmiyim Cnm :))))
Adetine kaç gün var canımKizlar yarin test yapsam mi ben de ? Ne dersiniz ?
sizin bat kaç acaba
inşallah hayırlı sonuçlar olsun..
yaptın mı test falan yapmadıysan düşünüyor musun bişiy yapmayı
Adetine kaç gün var canım
Ya bence yap testi yarın eğer sonuç çıkmasa bile bazı kadınlarda idrarda geç çıkıyo burda bir arkadşın kan değeri yüksekti kaç defa idrar testi yaprı hep negatif çıkıyordu
neymiş o kuzumKizlar sizce gözbebekleri teorisi dogru mu? Ben de ilkinde olmustu
yaptın mı test falan yapmadıysan düşünüyor musun bişiy yapmayı
neymiş o kuzum
O nasil oluyor ? Canin sag olsun sen bebisini kucagina aldiginda hepsi geride kalacak. Stres yapma. Foto atsanaKızlar sabah yaptığım testlerin ikisinde de çizgi belirmiş ama beyaz çizgi. 2. çizginin yeri belirmiş sadece
Resim atsana canım bakalımKızlar sabah yaptığım testlerin ikisinde de çizgi belirmiş ama beyaz çizgi. 2. çizginin yeri belirmiş sadece
Resim atsana canım bakalım
O nasil oluyor ? Canin sag olsun sen bebisini kucagina aldiginda hepsi geride kalacak. Stres yapma. Foto atsana
bende gelebilir miyim
bat neydi acabaHoşgeldin aramıza canım... Bat ne zaman? Kaç gün kaldı? Var mı bişeyler?
Beklenen Adet Tarihibat neydi acabaadet tarihimi ?
29 nisan tarihim, 2 aydır denedik sonuçlandıramadık bakalım bu adet tarihim ile 3. ay denememiz olucak , bir umut bekliyorum , bu arada çikolata kistim var malesefBeklenen Adet Tarihi
Yumurtlama tarihi hesapla canim. Belki de su aralardir29 nisan tarihim, 2 aydır denedik sonuçlandıramadık bakalım bu adet tarihim ile 3. ay denememiz olucak , bir umut bekliyorum , bu arada çikolata kistim var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?