evet bu aralar çnkü beyaz bir akıntı oluyor ya şuan yaşıyorum inşallah değerlendiricem bu durumu bu ayda , 2 test sonucunda da hayal kırıklığı yaşamak çok kötüymüşYumurtlama tarihi hesapla canim. Belki de su aralardir
bat neydi acabaadet tarihimi ?
Dün geceden beri mide bulantım var. Bide baş dönmesi. Psikolojik belirtiler de başladı
Kızlar 5gün gecikmeden sonra 3 gündür çamur şeklinde lekelenmeler mevcut günlük pedimi bile doldurmuyor(ki adeti 8gün dolu dolu geçiren biriyim) iyice şüphelenmeye başladım sizce gebelik varmıdır. Bulunduğum insanlardan dolayı pazartesiden erken test yapamıcam.
Peki yerleşme kanaması çamur gibi mi olurTesti yaptirinca cikar. Yerlesme kanamasi en fazla 3 gün sürer yaziyordu nette. Yarina kadar bekle. Olmazsa bir bahane ile acile git
Peki yerleşme kanaması çamur gibi mi olur
Judy_K adet gerceklesmezse kan testi yaptirirsin. Ama iki sonu icin de hazirla kendini. Elbet olacak sttres yapma
Ben şimdiden hazırım canım sorun yok benim için. Rabbimin takdiri
Tabi yapılır canım zaten o testler 5 gün önceden gebelik varsa pozitif sonuç veriyormuşKizlar erken gebelik testi aksam yapilir mi?
Hadi inşallah rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürürKızlar şuan hastahanede kan verdim benim için dua edin olur mu güzel haber almak için bıraz rahatsızlandım
Niye neyin var ? Gecmis olsunKızlar şuan hastahanede kan verdim benim için dua edin olur mu güzel haber almak için bıraz rahatsızlandım
Hadi inşallah rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürür
Insallah bu hayirli gpnde hayirli haber alirsinKasıklarım çok agrı yaptı artık hastahaneye gwlmek zorunda kaldım cnm
Insallah bu hayirli gpnde hayirli haber alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?