Yarin Bat degil mi ? Cok yakin bir sonuc hamilelige . Allah im yüzünü güldürsün.Şuan kan sonucu 4.1 çıktı doktor tekrardan test istedi 1 saat sonra tekrardan test vercem kızlar
Yarin Bat degil mi ? Cok yakin bir sonuc hamilelige . Allah im yüzünü güldürsün.
Geçen aydı galiba buraya yazdığım da neden olmuyor diye bu ay bu siteye bile girmedim kızlar o kadar umursamadım ki hiç aklıma bile getirmedim adetim 4 gün gecikti bana kalsa yine test yapmazdım herhalde enfeksiyon için iğne verdi doktor ondan gecikmiştir dedim testi yaptım çift çizgi inanamadım bi test daha yaptım aynı sonuç hala inanamıyorumRabbim bu kandil gecesi isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin hayirli olsun. Hamilesin canim benim ve ailem icin saglik diler misin duanda. Öpüyorum cok saglikla gelsin bebis :)
Kızlar aşırı kasık agrisi bel ağrısı ve baygınlık hissi yaşıyorum kollarım bazen hiç tutmuyor bile az önce hcg yaptırdım <5 çıkmış adetim 24 ünde erken mi yaptırdım sizce tahlili kasık ağrılarım için doktor hiçbir şey demiyor erken mi sizce gebelik için
Kan içinde erken o haldeBilmiyorum ama erken gibi
Kızlar merhaba ben 1 yıldır evliyim
40 veya 41 günde bir adet oluyorum . Hamile kalmak istiyorum ama adet düzensizliğinden olmuyor.
Doktor olmadan doğal yolla nasıl adetimi düzene koyabilirim.
Calistigim için iş yerinden izin vermiyorlar
Kızlar merhaba ben 1 yıldır evliyim
40 veya 41 günde bir adet oluyorum . Hamile kalmak istiyorum ama adet düzensizliğinden olmuyor.
Doktor olmadan doğal yolla nasıl adetimi düzene koyabilirim.
Calistigim için iş yerinden izin vermiyorlar
Kan içinde erken o halde
Geçen aydı galiba buraya yazdığım da neden olmuyor diye bu ay bu siteye bile girmedim kızlar o kadar umursamadım ki hiç aklıma bile getirmedim adetim 4 gün gecikti bana kalsa yine test yapmazdım herhalde enfeksiyon için iğne verdi doktor ondan gecikmiştir dedim testi yaptım çift çizgi inanamadım bi test daha yaptım aynı sonuç hala inanamıyorumRabbim bu kandil gecesi isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yine bir regl gecikmesi ve yine bor hüsran.. Ben asla anne olamayacağım sanırım.o kadar yoruldum ki.. 3 negatif tüp bebek ve kalitesiz yumurtalar.. Allah bana sabir versin.. Rabbim kimseye aratmasın. Çocukları bu kadar severken çocuksuz olmak.. Ve bilsem sevdiğim insanin baba olmasına engel olacağımı bilsem,asla evlenmezdim... Rabbim yardim et. Miraç gününün hurmetine..
TopraKahveBob canım erken gebelik testi yapacağına kan tahlili yap daha iyi bence forumda okudum pek güvenilir değilmiş
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar bugün hepiniz için dua edeceğim. Bat ı beklerken stres yapmayın kesinlikle. Hamilelik belirtisi aramayın çünkü adetle hemen hemen aynı belirtiler oluyor. Ben forumdan bi arkadaşın söylediği şeyi yaptım demişti ki sırt üstü uzanıp elleri baş yukarı birleştirip ayakları da düz şekilde uzanıp gerileceksin o sırada yada kalktıktan sonra kasıklarına sancı girerse hamilesin denektir. Bende tuttu hakikatten Ağrı girdi. Adetten 3 gün önce beta hcg 8.3 çıktı sonra idrara baktım onda da 2. Çizgi silikti. Bugün de bat günüm adet sancısı gibi aynı. Pazartesi dr a gideceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?