İnsan dayanamıyor işte geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama adet oldum herşey psikolojik yani. İnşallah güzel haberlerini alırız o zaman canımBenim de adet sancim var ayaga kalkinca oluyor.
Cok sag ol canim. Seninki ne kadarlik simdi? Önce saglik versin Rabbim sonra bebek hepimizeİnsan dayanamıyor işte geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama adet oldum herşey psikolojik yani. İnşallah güzel haberlerini alırız o zaman canım
Hcg 8 çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesin canım. Ama öyle değişik hamile testlerine gerek yok her insanın bünyesi farklı Örneğin kisti, iltihabı olan birininde bu hareketler sonrası ağrısı olabilir. Lütfen yanlış anlamayın dediğimi başkaları umitlenmesin Die diyorum. Benimde 2yıldır çocuğum olmuyor.Benim de adet sancim var ayaga kalkinca oluyor.
Hcg 8 çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesin canım. Ama öyle değişik hamile testlerine gerek yok her insanın bünyesi farklı Örneğin kisti, iltihabı olan birininde bu hareketler sonrası ağrısı olabilir. Lütfen yanlış anlamayın dediğimi başkaları umitlenmesin Die diyorum. Benimde 2yıldır çocuğum olmuyor.
Hcg 8 çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesin canım. Ama öyle değişik hamile testlerine gerek yok her insanın bünyesi farklı Örneğin kisti, iltihabı olan birininde bu hareketler sonrası ağrısı olabilir. Lütfen yanlış anlamayın dediğimi başkaları umitlenmesin Die diyorum. Benimde 2yıldır çocuğum olmuyor.
Aynen öyle canım. Benimde adetim 5 gün geçti. 3gündür de lekelenmeler mevcut çok ümitliyim bu hayırlı kandil gecesinde bana dua edinTabi ki de haklısın olabilir de olmayabilir de herkesin nasibi bekliyor önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak
Test yapmadın mı canım ? İnşallah hayırlısıyla senin de güzel haberlerini duyarız. Şu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızı geri çevirmeAynen öyle canım. Benimde adetim 5 gün geçti. 3gündür de lekelenmeler mevcut çok ümitliyim bu hayırlı kandil gecesinde bana dua edin
Amin inşallah inşallah çok saolun duanız için teşekkür ederim.Test yapmadın mı canım ? İnşallah hayırlısıyla senin de güzel haberlerini duyarız. Şu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızı geri çevirme
Yine bir regl gecikmesi ve yine bor hüsran.. Ben asla anne olamayacağım sanırım.o kadar yoruldum ki.. 3 negatif tüp bebek ve kalitesiz yumurtalar.. Allah bana sabir versin.. Rabbim kimseye aratmasın. Çocukları bu kadar severken çocuksuz olmak.. Ve bilsem sevdiğim insanin baba olmasına engel olacağımı bilsem,asla evlenmezdim... Rabbim yardim et. Miraç gününün hurmetine..
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar bugün hepiniz için dua edeceğim. Bat ı beklerken stres yapmayın kesinlikle. Hamilelik belirtisi aramayın çünkü adetle hemen hemen aynı belirtiler oluyor. Ben forumdan bi arkadaşın söylediği şeyi yaptım demişti ki sırt üstü uzanıp elleri baş yukarı birleştirip ayakları da düz şekilde uzanıp gerileceksin o sırada yada kalktıktan sonra kasıklarına sancı girerse hamilesin denektir. Bende tuttu hakikatten Ağrı girdi. Adetten 3 gün önce beta hcg 8.3 çıktı sonra idrara baktım onda da 2. Çizgi silikti. Bugün de bat günüm adet sancısı gibi aynı. Pazartesi dr a gideceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
<3Günaydıııınnn benim tatttlış arkadaşlarımmm
Bat 3.gün bugün... Henüz regl olmadım olacak gibi de belirtilerim yok
Arada kasığıma minnoş bir sancı giriyor. Bide göbek deliğimin sağ tarafı arada zonkluyor. Hiç bu kadar gecikmem olmamıştı inşaALLAH bebiştendir
Hoşgeldin çok enteresan ve güzel bilgilerle topiğimize :) dediğini ben de yapıcağım birazdan. Bakalım ne olacak. Sancı ne boyutta giriyor? Şiddetli mi? Eğer öyleyse eşim işten geldikten sonra deniyim :)
Kızlaaar. 2gündür geçmek bilmeyen nefes darlığım var hatta geçen gün de dediğim gibi gece nefes darlığıyla uyandım. Ben deliksiz uyurum hep. 2gecedir uyuyamıyorum. Gece uyuyamadığımdan demin bira uyuyayım dedim ama yok. Nefesim daralıyor şöyle derinden ooof demek istersin ya öyle bişey.
Sakın kendi kendimin düşünüp içimi daralttım demeyin çünki dualarımda da içten Rabbime dua ettim ki eğer hayırlısıysa olsun değilse olmasın iki duruma da hazırım ruhen.
Ama bu nefes darlığı geçmiyor. Ne yapsam?
Kızlaaar. 2gündür geçmek bilmeyen nefes darlığım var hatta geçen gün de dediğim gibi gece nefes darlığıyla uyandım. Ben deliksiz uyurum hep. 2gecedir uyuyamıyorum. Gece uyuyamadığımdan demin bira uyuyayım dedim ama yok. Nefesim daralıyor şöyle derinden ooof demek istersin ya öyle bişey.
Sakın kendi kendimin düşünüp içimi daralttım demeyin çünki dualarımda da içten Rabbime dua ettim ki eğer hayırlısıysa olsun değilse olmasın iki duruma da hazırım ruhen.
Ama bu nefes darlığı geçmiyor. Ne yapsam?
Çarpıntın var mı ?
Ben de adet zamanlari olur. Kan degerleri veya yükselen hormonlardan olabilir. Bana oluyor. Papatya cayi ic canim iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?