Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan dayanamıyor işte geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama adet oldum herşey psikolojik yani. İnşallah güzel haberlerini alırız o zaman canım
Cok sag ol canim. Seninki ne kadarlik simdi? Önce saglik versin Rabbim sonra bebek hepimize

Benim bat bugündü pazatesi gideceğim doktora. Adet geçmeden ciddiye almıyorlar çünkü. 4 haftalık filandır herhalde. Rabbim her isteyene yaşatsın bu Sevinci.

Benim de adet sancim var ayaga kalkinca oluyor.
Hcg 8 çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesin canım. Ama öyle değişik hamile testlerine gerek yok her insanın bünyesi farklı Örneğin kisti, iltihabı olan birininde bu hareketler sonrası ağrısı olabilir. Lütfen yanlış anlamayın dediğimi başkaları umitlenmesin Die diyorum. Benimde 2yıldır çocuğum olmuyor.

Tabi ki de haklısın olabilir de olmayabilir de herkesin nasibi bekliyor önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak

Aynen öyle canım. Benimde adetim 5 gün geçti. 3gündür de lekelenmeler mevcut çok ümitliyim bu hayırlı kandil gecesinde bana dua edin
Test yapmadın mı canım ? İnşallah hayırlısıyla senin de güzel haberlerini duyarız. Şu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızı geri çevirme

Canım böyle düşünme lütfen. Bak yargılamıyorum ne yaşadığını ne hissettiğini senden iyi kimse bilemez. Ama geçen Kurani Kerimdr okudum. ALLAHtan ümidini kaybedersen müşriklerden olursun diye. Böyle bir ayetdi sanki. Canım sakın ümidini yitirme ALLAH da senden ümidini kesmesin. Üzüle bilirsin ağlaya bilirsin ama böyle düşünmen beni çok üzdü yapma lütfen
Rabbim yardımcın olsun...

Hoşgeldin çok enteresan ve güzel bilgilerle topiğimize :) dediğini ben de yapıcağım birazdan. Bakalım ne olacak. Sancı ne boyutta giriyor? Şiddetli mi? Eğer öyleyse eşim işten geldikten sonra deniyim :)

Günaydıııınnn benim tatttlış arkadaşlarımmm
Bat 3.gün bugün... Henüz regl olmadım olacak gibi de belirtilerim yok
Arada kasığıma minnoş bir sancı giriyor. Bide göbek deliğimin sağ tarafı arada zonkluyor. Hiç bu kadar gecikmem olmamıştı inşaALLAH bebiştendir

Tez zamanda kavusursun muradina insallah. Ben test yapmadim zaten. Bahsettigim sanci adet sancisi. Yakin oldugu icin tarih. Ayaga kalkinca sanci daha belirgin uzaninca geciyor" demek istedim. 4 ay once falan tarama yaptirmistim. Doktor bir sey demedi. Adetten once hep olur bende bu sancilar. Kist oldugunu dusunmuyorum. Yani yoktur insallah.

<3

Kızlaaar. 2gündür geçmek bilmeyen nefes darlığım var hatta geçen gün de dediğim gibi gece nefes darlığıyla uyandım. Ben deliksiz uyurum hep. 2gecedir uyuyamıyorum. Gece uyuyamadığımdan demin bira uyuyayım dedim ama yok. Nefesim daralıyor şöyle derinden ooof demek istersin ya öyle bişey.
Sakın kendi kendimin düşünüp içimi daralttım demeyin çünki dualarımda da içten Rabbime dua ettim ki eğer hayırlısıysa olsun değilse olmasın iki duruma da hazırım ruhen.
Ama bu nefes darlığı geçmiyor. Ne yapsam?

Hoşgeldin çok enteresan ve güzel bilgilerle topiğimize :) dediğini ben de yapıcağım birazdan. Bakalım ne olacak. Sancı ne boyutta giriyor? Şiddetli mi? Eğer öyleyse eşim işten geldikten sonra deniyim :)

Hoşbulduk :) ben de bu bilgiyi başka topikte öğrendim sabırsız biriyim o yüzden her mesajı okudum neredeyse. Yok canım o kadar büyük bi sancı değil adet sancısı gibi benim sol kasığıma sancı girmişti. Eğer sancı filan girmezse de takma kafana her insanın bünyesi farklı olabilir. İnşallah sen de bize güzel haberler verirsin

Çarpıntın var mı ?

Ben de adet zamanlari olur. Kan degerleri veya yükselen hormonlardan olabilir. Bana oluyor. Papatya cayi ic canim iyi geliyor

Merhaba kızlar dün gece acile gitim bthgc 4.1 çıkmıştı bugün de sulu şeklinde kanamam oldu böyle deger çıkıp adeten olan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…