Benim belirti anlamında pek bişey Yok. Kasık batmam oldu iki günü sonra kesildi. Sırtım ve belim çok ağrıyor. Göğüslerim azıcık şiş ama acımıyor sadece bazen uçları acıyor. Onun dışında belirti Yok. Gün aşırı denedik ama bilmiyorum oldu mu olmadı
Aynen denk geldiKonumun ismi gibi senin de bata 5 gün kaldı :))) hoşgeldin tabiiki eklerim
cadikiz0201 sulu kanama derken? Normal adet mi oldun? Yoksa pembe mi rengi? Yoğun mu yoksa az mı? Bide batın ne zamandı?
Benim batım normlade 10 nisandı bir hafta gecikme oluyor genelde hep yaşadıgım bi durum ama bu ay ilk defa 3gün gecikmeden sonra oldum birer damla şeklinde pembe geliyor
Yaa ne güzeel ne mutlu sana canım. Benim de 2gün gecikti ama testler negatif senin belirtin var mıydı?
Rabbim inşaALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Test yap pembe damla şeklindeyse yerleşmedir inşaALLAH
Benim batım normlade 10 nisandı bir hafta gecikme oluyor genelde hep yaşadıgım bi durum ama bu ay ilk defa 3gün gecikmeden sonra oldum birer damla şeklinde pembe geliyor
Şuan evde yok yarın alırım bakalım 4.1 çıktı dün test yaptım doktor 1-5 arası gebelik dedi benimde 4.1 çıktı artık haber ederim size cnm güzel haber olur
Hadi insallah. Degerin 5 e cok yakin . Güzel haberlerini bekliyoruz canim
İnşallah cnm senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah temiz sonuçlarla gel
Amin Canım :) Rabbim en kısa zaman da sana da nasip eder inşallahBen mide bulantısın dan anladım canım kokular o kadar berbat geldiki yemek yapamadım onun üstüne de bir iki damla kahverengi akıntı geldi onada yerleşme kanaması diyorlarmış bide hiç halim yoktu kasıkta da aşırı sancı vardı öyle işte canım :)
Şuan evde yok yarın alırım bakalım 4.1 çıktı dün test yaptım doktor 1-5 arası gebelik dedi benimde 4.1 çıktı artık haber ederim size cnm güzel haber olur
Doktor demedi mi 2gün sonra bidaha yap diye? Artar belki?
O pzartesi gelmez artikPazartesi gel tekrar yapaşım dedi nasip artık
O pzartesi gelmez artikhakkinda hayirlisi inşallah vardir
Kızlar merhaba nasılsınız?ben evlenmeden önce sadece adet olurdum.ay bilme göğsüm şişerdim kasığım ağrırdı hiç biri olmazdı.sadece uyanordım bakardıö adet olmuşum.ama evlendikden sonra ne kadar ki çoçuğu kafama takdım hep belirti aradım.ve her bir belirtiyi yaşadım.hepde kendime hamileyim dedim.ve şimdi anladım ki iyce kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?