Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belirti anlamında pek bişey Yok. Kasık batmam oldu iki günü sonra kesildi. Sırtım ve belim çok ağrıyor. Göğüslerim azıcık şiş ama acımıyor sadece bazen uçları acıyor. Onun dışında belirti Yok. Gün aşırı denedik ama bilmiyorum oldu mu olmadı

Konumun ismi gibi senin de bata 5 gün kaldı :))) hoşgeldin tabiiki eklerim

cadikiz0201 sulu kanama derken? Normal adet mi oldun? Yoksa pembe mi rengi? Yoğun mu yoksa az mı? Bide batın ne zamandı?

Benim batım normlade 10 nisandı bir hafta gecikme oluyor genelde hep yaşadıgım bi durum ama bu ay ilk defa 3gün gecikmeden sonra oldum birer damla şeklinde pembe geliyor

Yaa ne güzeel ne mutlu sana canım. Benim de 2gün gecikti ama testler negatif senin belirtin var mıydı?
Rabbim inşaALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Amin Canım :) Rabbim en kısa zaman da sana da nasip eder inşallah Ben mide bulantısın dan anladım canım kokular o kadar berbat geldiki yemek yapamadım onun üstüne de bir iki damla kahverengi akıntı geldi onada yerleşme kanaması diyorlarmış bide hiç halim yoktu kasıkta da aşırı sancı vardı öyle işte canım :)

Kızlar 2saat önce ağrılarım başladı kasığımda sanki sıcaklık var batmalar oluyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor. Bide beyaz akıntım baya yoğun ıslağım. Ama gelen giden yok...

Benim batım normlade 10 nisandı bir hafta gecikme oluyor genelde hep yaşadıgım bi durum ama bu ay ilk defa 3gün gecikmeden sonra oldum birer damla şeklinde pembe geliyor

Şuan evde yok yarın alırım bakalım 4.1 çıktı dün test yaptım doktor 1-5 arası gebelik dedi benimde 4.1 çıktı artık haber ederim size cnm güzel haber olur

Hadi insallah. Degerin 5 e cok yakin . Güzel haberlerini bekliyoruz canim

Benim de 2gündür halsizliğim başladı canım. Arada sol sonra da sağ kasığıma sancılar giriyor. 2kez başım döndü bugün. Bide midem bulanıyor ara ara. Sıcak basıyor geceleri bide gün içinde bi kaç kez

Şuan evde yok yarın alırım bakalım 4.1 çıktı dün test yaptım doktor 1-5 arası gebelik dedi benimde 4.1 çıktı artık haber ederim size cnm güzel haber olur

Doktor demedi mi 2gün sonra bidaha yap diye? Artar belki?

Kızlar merhaba nasılsınız?ben evlenmeden önce sadece adet olurdum.ay bilme göğsüm şişerdim kasığım ağrırdı hiç biri olmazdı.sadece uyanordım bakardıö adet olmuşum.ama evlendikden sonra ne kadar ki çoçuğu kafama takdım hep belirti aradım.ve her bir belirtiyi yaşadım.hepde kendime hamileyim dedim.ve şimdi anladım ki iyce kafayı yedim

Ben evlenmeden önce kusma ve bulanti bile oluyordu sancidan. Onun icin belrtiden hic fatk edemem herhalde. Ama tirnaklarim cok kiriliyor bu ay da yok sanirim. Biraz önce test yaptim negativ tabi ki sadece hamilelik belirtisi olarak gögüslerdeki agri daha cok uclardaydi ilk hamileligimde. Yorgunluk da öyle bir yorgunluktu ki uyuyakaliyordum tv karsisinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…