Çıkar canım ama işte idrarda herkesin öyle çabuk çıkmayabiliyo O zaman mecbur bekliycez
Canım bir çok nedeni oluyo ama benim bi bilgim yok tabi ama ben nedense seni umutlandırmak istemiyorum hamilesin sen bence ve hcg hormonu bazen idrara geç gidiyo sende onun olabilecğini düşünüyorum nette de bakrsan adet geçtikten 2 hafta sonra net idrar testi yapın yazıyoİnşaALLAH çıkar. Sence bu hallerim bu belirtilerim bebek değilse ne olabilir?
Bilmiyorum ki canım yaaaO zaman başka birseyden dolayı olabilir canim geçikme
Bayanlar hastaneden çıktım şimdi hamile değilmişim yaa moralim çok bozuldu
Evet canım kan testi yaptırdım ne bileyim üzülüyor insan yaaKan testi mi yaptirdin canim. Bozma moralini rabbim hayirlisini versin üzülme sakın bir zamani vardır
Evet canım kan testi yaptırdım ne bileyim üzülüyor insan yaa
Normal test al bence diğerleri hep para tuzağı ben normal testte adetime 4 gün varken öğrendimKizlar Bat yarin. Eger adet gormezsem normal test mi almam lazim erken gebelik testi mi ?
Canım bir çok nedeni oluyo ama benim bi bilgim yok tabi ama ben nedense seni umutlandırmak istemiyorum hamilesin sen bence ve hcg hormonu bazen idrara geç gidiyo sende onun olabilecğini düşünüyorum nette de bakrsan adet geçtikten 2 hafta sonra net idrar testi yapın yazıyo
Bayanlar hastaneden çıktım şimdi hamile değilmişim yaa moralim çok bozuldu
Bilmiyorum canım sormadımPeki neden gecikmişsin?
slm kızlar benim de adet günüm ama adet olur gibi olmadım bu ay akıntıyla gelen az miktarda kan ve kahverengi tarzında bişey kaza oldu bide o yüzden korkuyorum sizce neden olabilir
Bilmiyorum canım sormadım
Negatif dedi canım doktor hanım degerim kaç diye sormadımKaç çıktı değerin?
Negatif dedi canım doktor hanım degerim kaç diye sormadım
Hayır canım kan tahlilleri doktorun bilgisayarına gidiyor direk bize kağıt falan vermiyorlarBi kağıt falan almadın mı canım? Vermeleri lazımdı
Hayır canım kan tahlilleri doktorun bilgisayarına gidiyor direk bize kağıt falan vermiyorlar
Hayır canım türkiye deyim değer yükselmedigi için söylememiştirSen yurtdışında mısın canım? Çünki türkiyede oluyo diye biliyorum burda bi çok arkadaş paylaştı değerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?