Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaALLAH çıkar. Sence bu hallerim bu belirtilerim bebek değilse ne olabilir?
Canım bir çok nedeni oluyo ama benim bi bilgim yok tabi ama ben nedense seni umutlandırmak istemiyorum hamilesin sen bence ve hcg hormonu bazen idrara geç gidiyo sende onun olabilecğini düşünüyorum nette de bakrsan adet geçtikten 2 hafta sonra net idrar testi yapın yazıyo

slm kızlar benim de adet günüm ama adet olur gibi olmadım bu ay akıntıyla gelen az miktarda kan ve kahverengi tarzında bişey kaza oldu bide o yüzden korkuyorum sizce neden olabilir

Canım umutlandır yaa salak salak şeyler düşünüp kendimi üzmekten iyidir. Hem ben eskiden ALLAHım nolur olsun diye yalvarırdım ama bu ay başından beri eğer hayırlısıysa olsun değilse olmasın iç üzülmem diyorum. Gerçekten üzülmem ama akıbetim belli olsa artık :))

slm kızlar benim de adet günüm ama adet olur gibi olmadım bu ay akıntıyla gelen az miktarda kan ve kahverengi tarzında bişey kaza oldu bide o yüzden korkuyorum sizce neden olabilir

Korkudan stresden olabilir. Devamı gelir belki bekle istersen biraz.

Hayır canım kan tahlilleri doktorun bilgisayarına gidiyor direk bize kağıt falan vermiyorlar

Sen yurtdışında mısın canım? Çünki türkiyede oluyo diye biliyorum burda bi çok arkadaş paylaştı değerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…