Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahın izniyle bişey yoktur tek nedeni hamileliktir inşallah :)

Kızlar teşekkür ederim allah isteyen herkese versin inşallah yarın kan testi yaptıracağım kesinleştirmek için ama sanırım çift çizgiden sonra negatif çıkmaz değil mi kanda?

Canımlar benim batım 15 nisandı. 3 gün geçti sadece. Aslında ilk başta adet olacağımı düşünüyordum vücudumda olan etkilerden dolayı. Ama her ay adet dönemim geldiğinde her aynaya baktığımda kendimi çirkinleşmiş hissederdim,kilo almış zannederdim. Bu ay hiç böyle birşey hissetmedim hatta tam aksine kendimi güzel gördüm. İnanmayacaksınız ama ilk böyle hissetmemden şüphelendim :) kasık ağrısı 1 haftadır şiddetli var özellikle sağ tarafımda. Her an adetim gelecekmiş gibi bir ağrı ve hala devam ediyor. Şeffaf yapıda bi akıntım oldu. Bir de son 1 haftadır göğüs uçlarımda tuhaf bi genişlik oldu. Hatta göğüs uçlarım bu kadar büyük müydü? Diye düşündüm ama çok üstüne varmamıştım. Hassasiyet ve ağrıdan bahsetmiyorum bile.. yani standart bi adet ağrıları adet belirtileri kızlar.. tek fark hissiyat. 2 gün önce eşime ben adet olmiycam hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum dedim. Ve allah hayırlısını verdi. Tüm dualarınız dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden inşallah Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir. Size söylemek istediğim birşey de çok düşünmemeniz. Kafanıza taktıkça,vücudunuzu dinledikçe bazı şeyler ters gidiyor. Akışına bırakın. Siz yapmanız gerekeni yapın ve bekleyin. Bunu verecek olan netice de Allah. Bizim stres yapmamız panik yapmamız kuruntu yapmamız hiçbirşeyi değiştirmiyor. Aksine vücudumuzu yoruyoruz ve bi anne adayı için bile bu durum hamilelik ihtimalini düşürüyor.

Kizlar Bat yarin. Eger adet gormezsem normal test mi almam lazim erken gebelik testi mi ?
Ben vakti zamanında hem erken gebelik testi hem de ucuz testlerden almıştım. Erken gebelik testinde pozitifken normal ucuz testlerde negatifti. Aynı gün beşer dakika arayla yapmıştım. Bence erken gebelik testleri daha hassas. Ama bazı arkadaşlar tersini söylüyor. Benim yaşadığım bu inşallah çift çizgi görürsün

Kızlar acil yardım
Biraz açık yazıcam şimdiden herkesten özür diliyorum. Kabızlığım oldu demin. Tuvalette ıkıntım iki damla kan geldi. Adet kanı değildi. Çok korkuyorum. Şu an da kasık sancım var azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…