Kızlar acil yardım
Biraz açık yazıcam şimdiden herkesten özür diliyorum. Kabızlığım oldu demin. Tuvalette ıkıntım iki damla kan geldi. Adet kanı değildi. Çok korkuyorum. Şu an da kasık sancım var azcık
canim cok zorladiysan eger kan gelmis olabilir korkma.. basur falan var miydi??? bide gebelik belirtisi olarak kabizlik var ya arkadas ondan sevindi sanirim
Kan tekrarlanmadıysa sorun yoktur bence kabızlık zaten gebelik de çok oluyoKızlar acil yardım
Biraz açık yazıcam şimdiden herkesten özür diliyorum. Kabızlığım oldu demin. Tuvalette ıkıntım iki damla kan geldi. Adet kanı değildi. Çok korkuyorum. Şu an da kasık sancım var azcık
Arkadaşla yakınız canım biliyor şaka yaptığımı :)
Basur yok. Canım korkacak bişey yok diyosun yani öyle mi? Eğer gebelik varsa bişey olmaz dimi?
Yerleşme ola bilr diye şapdımKız deli ben korkuyom burda sen seviniyon nerden anladın bebiş geliyo diye
Kan tekrarlanmadıysa sorun yoktur bence kabızlık zaten gebelik de çok oluyo
Cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı uğurlu oldunnnnmmKızlarrr!!!
Yerleşme ola bilr diye şapdım
Cnm normal değil doktora gitsene belki ilaç verecek bebisin daha kuvvetli tutunsun diye ben progestan kullanıyorum geç kalıp pişman olmaNe zaman korkmalıyım? Yani ne zaman normal olmaz?hem çok da ıkınmadım. Sadece bugün hamur açtım baya 3saat hamurla oynadım bir ara sancı girdi kasığıma. Yorgunluktan dedim. Şimdi de bu
Aynı şekilde tekrarlarsa iyi olmaz canm mesela benim de dün misafirlerim vardı ayaktaydım bütün gün akşama iç çamaşırımda leke gördüm hep yorgunluktan çok şükür tekrarlanmadı fazla yormamamız lazım kendimiziNe zaman korkmalıyım? Yani ne zaman normal olmaz?hem çok da ıkınmadım. Sadece bugün hamur açtım baya 3saat hamurla oynadım bir ara sancı girdi kasığıma. Yorgunluktan dedim. Şimdi de bu
Aynı şekilde tekrarlarsa iyi olmaz canm mesela benim de dün misafirlerim vardı ayaktaydım bütün gün akşama iç çamaşırımda leke gördüm hep yorgunluktan çok şükür tekrarlanmadı fazla yormamamız lazım kendimizi
Birde kan rengi gördün mü tam olarak nasıldı açık renk mi parlak kırmızı mıydı
Ben vakti zamanında hem erken gebelik testi hem de ucuz testlerden almıştım. Erken gebelik testinde pozitifken normal ucuz testlerde negatifti. Aynı gün beşer dakika arayla yapmıştım. Bence erken gebelik testleri daha hassas. Ama bazı arkadaşlar tersini söylüyor. Benim yaşadığım bu inşallah çift çizgi görürsün
Endişe etme sen dikkat et bakalım bir daha tekrarlarsa dikkate alAçık renkti canım pembeydi. Sildim ilk sildiğimde pürüssüzdü ardından bide sildim içinde bir tane susam tanesi büyüklüğünde pıhtı vardı ama damar değildi.
Bekleyebiliyorsan en güzeli canım. Ben 7 gün kala başladım :) şimdi adetimin gelmesini bekliyorumCok sag ol canim. Bekliyeyim en iyisi
Cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı uğurlu oldunnnnmm
Bununla Geçmiş olsun inşallah devamı gelmez. Dikkat etAçık renkti canım pembeydi. Sildim ilk sildiğimde pürüssüzdü ardından bide sildim içinde bir tane susam tanesi büyüklüğünde pıhtı vardı ama damar değildi.
Bekleyebiliyorsan en güzeli canım. Ben 7 gün kala başladım :) şimdi adetimin gelmesini bekliyorum
Yaaa canım bebek mi geliyorKızlar acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?