Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim cok zorladiysan eger kan gelmis olabilir korkma.. basur falan var miydi??? bide gebelik belirtisi olarak kabizlik var ya arkadas ondan sevindi sanirim

canim cok zorladiysan eger kan gelmis olabilir korkma.. basur falan var miydi??? bide gebelik belirtisi olarak kabizlik var ya arkadas ondan sevindi sanirim

Arkadaşla yakınız canım biliyor şaka yaptığımı :)
Basur yok. Canım korkacak bişey yok diyosun yani öyle mi? Eğer gebelik varsa bişey olmaz dimi?

Kan tekrarlanmadıysa sorun yoktur bence kabızlık zaten gebelik de çok oluyo

Arkadaşla yakınız canım biliyor şaka yaptığımı :)
Basur yok. Canım korkacak bişey yok diyosun yani öyle mi? Eğer gebelik varsa bişey olmaz dimi?

yok yok olmaz insAllah kötü düşünme.. bende maalesef basur oldugu icin gebeykende vardi bir sıkıntısı olmadi sukur..

Kan tekrarlanmadıysa sorun yoktur bence kabızlık zaten gebelik de çok oluyo

Ne zaman korkmalıyım? Yani ne zaman normal olmaz? hem çok da ıkınmadım. Sadece bugün hamur açtım baya 3saat hamurla oynadım bir ara sancı girdi kasığıma. Yorgunluktan dedim. Şimdi de bu

Ne zaman korkmalıyım? Yani ne zaman normal olmaz? hem çok da ıkınmadım. Sadece bugün hamur açtım baya 3saat hamurla oynadım bir ara sancı girdi kasığıma. Yorgunluktan dedim. Şimdi de bu
Cnm normal değil doktora gitsene belki ilaç verecek bebisin daha kuvvetli tutunsun diye ben progestan kullanıyorum geç kalıp pişman olma

Aynı şekilde tekrarlarsa iyi olmaz canm mesela benim de dün misafirlerim vardı ayaktaydım bütün gün akşama iç çamaşırımda leke gördüm hep yorgunluktan çok şükür tekrarlanmadı fazla yormamamız lazım kendimizi
Birde kan rengi gördün mü tam olarak nasıldı açık renk mi parlak kırmızı mıydı

Açık renkti canım pembeydi. Sildim ilk sildiğimde pürüssüzdü ardından bide sildim içinde bir tane susam tanesi büyüklüğünde pıhtı vardı ama damar değildi.

Cok sag ol canim. Bekliyeyim en iyisi

Açık renkti canım pembeydi. Sildim ilk sildiğimde pürüssüzdü ardından bide sildim içinde bir tane susam tanesi büyüklüğünde pıhtı vardı ama damar değildi.
Endişe etme sen dikkat et bakalım bir daha tekrarlarsa dikkate al

Kızlar 11gün gecikme sonucu dün yaptırdığım kan testi negatif çıktı. Hala adet olmadım yaptığım bi kaç araştırmaya göre 26 güne kadar kanda cikmayanlar olmuş geç döllenme diyolar. Acaba bendede mi böle bişey var.

Yaaa canım bebek mi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…