Yeqin adetti Nemişim. Düşük olanda ağrılı olur men bilen. Birde qanda pıhtılar küçük et parçası olur diyesen. Qanaxman necedi?Kızlar ıkınmadan sonra başladı acaba düşük yapıyor olabilir miyim?
Canım test falan yapmış miydinKızlar ıkınmadan sonra başladı acaba düşük yapıyor olabilir miyim?
Yeqin adetti Nemişim. Düşük olanda ağrılı olur men bilen. Birde qanda pıhtılar küçük et parçası olur diyesen. Qanaxman necedi?
Sağlık olsun canım şimdi nasip değilmiş bi daha ki aya artık sen yine adet oldun canım ben negatif olmasına rağmen hâlâ adet olmadım işin garibi ara ara kasiklarim ağrıyor kendimi adet olucak gibi hissetmiyorum bileYarın yapmayı düşünüyordum
Cnm normal değil doktora gitsene belki ilaç verecek bebisin daha kuvvetli tutunsun diye ben progestan kullanıyorum geç kalıp pişman olma
Sağlık olsun canım şimdi nasip değilmiş bi daha ki aya artık sen yine adet oldun canım ben negatif olmasına rağmen hâlâ adet olmadım işin garibi ara ara kasiklarim ağrıyor kendimi adet olucak gibi hissetmiyorum bile
Canım doktora git o zamanBelki de bebiş falan yoktur ben havalara girdim öyleama battan 6gün geçti benim bi kere 2 gün gecikmem oldu ama bu kadarı ilk kez oluyor
Canım sen en iyisi gidebilirsen bi doktora görün belki bi sorun vardır allah korusun hamileysen ya düşük yapıyorsanBen de hiç hissetmiyordum ne olduysa o ıkınmadan sonra oldu. Göğüs ucum sızlıyor şu an
Canım sen en iyisi gidebilirsen bi doktora görün belki bi sorun vardır allah korusun hamileysen ya düşük yapıyorsan
Tabiki anlasilir dr lar bilir belki baska bisey var dikkate alDoktorda anlaşılır mı düşük yaptığım?
Men 100 defe dedim. Get hekime day. Saxlama. Get hekime goster ozunu.Doktorda anlaşılır mı düşük yaptığım?
Men 100 defe dedim. Get hekime day. Saxlama. Get hekime goster ozunu.
Kızlar ıkınmadan sonra başladı acaba düşük yapıyor olabilir miyim?
Ben de hiç hissetmiyordum ne olduysa o ıkınmadan sonra oldu. Göğüs ucum sızlıyor şu an
Canim hayirlisi olsun. Benim bir gun bile gecikmem olmaz. Ama bir kere ayni boyle gecikmisti. Nefes darligi da vardi. Mevsimsel kesinlikle. Ama sen yine de dr gut icin rahatlasin. Ikinma ile bebek dusmez. Imkansiz oyle bir sey. Uzme kendini bu ay geciktin gelecek ay Allah in izni ile hic gelmez adet
Kararsızım gitsem jinekologa mı gideyim kan mı vereyim ultrasona mı gideyim diye. Kimyasal olabilir mi canım? Kimyasal geçirenlerin sonraki aylarda hamile kalma şansları yüksek oluyormuş
Olabilir canim. Kim bilir ne kadar kisi kimyal gebelik geciriyor, farkina varmiyor. Tibban gebelik sayilmiyor ama. Yani dusuk yaptin sayilmaz o zaman. Dokgora genel kontrol icin gidebilirsin. Bebek istiyorum dersin. O bilir neye bakacagina. Bak portalda yaziyordu bu ay turp al bol bol. Limon vs. Bahar aylari kesin buaralar hamile kalacaksin. Gonlunu ferah tut. Cok sukur sagligina canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?