- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Kaç aylık evlisiniz canımCanım ben adet günüme kaadar hiçbi şekilde düşünmedim adetim geçtikten sonra belirtilerim başladı ondan başladım her ay takardım bu ay takmadım
Oheeeeeeeekız sen üstüne mi görüyon yoksa napıyon!?
Kaç aylık evlisiniz canım
Naptığımı bi bilsem?deliriceum
Valla canım ben hiç yaşamadım onu ama duydum yani hamile arkadaşlardanM mavimilena_ canım bişi sorucam sana ya bende sivilceler çıktı ama şöyle çok küçük kabarcıklar halinde. Hani böyle irinli değil yani. Sanki alerji olmuş gibi oldu yüzüm minicik sivilcecikler var. Sende de olmuş muydu? Olduysa ne kadar sürdü kaç ay daha devam etti?
Dimi ya ben başından beri istiyordum valla eşim başta istemedi bizde 9 aylık evliyiz bizde 6 ay korunduk :)15 aylık canım. İlk 6ay kadar korunduk. Boşuna korunmuşuz :)
Sen canım?
Valla canım ben hiç yaşamadım onu ama duydum yani hamile arkadaşlardan
Neyse dur bakalım her an herşey olabilir gibime geliyor
Hiç sanmam uzun sürmez daha vücut hamileliğine aşılmadığı için böyle tepkiler veriyo alışınca herşey yoluna girerAman uzun süreli misafir olmasınlar da
Kız başka ablan da mı var?Ennn sevdiğim ablammm
Niye?Süreyyaya bakıp deliriyorumm
Hiç sanmam uzun sürmez daha vücut hamileliğine aşılmadığı için böyle tepkiler veriyo alışınca herşey yoluna girerdua edelim de ilerleyen zamanlarda lekelerimiz olmasın aman valla oldu mu kalıcı olanları da var benim bir arkadaşımda kaldı hamilelik lekeleri
Kız başka ablan da mı var?
Bikucukbalik M mavimilena_ kızlar bide çok ilginç bişey paylaşıyım sizlerle. Hamileyken ciğer yerzeniz elinizi bi yere vurmadan hemen yıkayın. Eltim anlattı küçük kızının poposunda bi leke gördüm siyah. Ne bu dedim. Dedi ki eğer hamileyken ciğer yerseniz elinizi vucudunuzun neresine dokundursanız bebişin orada leke oluyomuş. Ben de denemek için parmağımı popoma dokundurdum. O da çıktı
Yok laBaxmırsan istanbullu geline?
Hahaha çok garip ama çok hoşuma da gittiBikucukbalik M mavimilena_ kızlar bide çok ilginç bişey paylaşıyım sizlerle. Hamileyken ciğer yerzeniz elinizi bi yere vurmadan hemen yıkayın. Eltim anlattı küçük kızının poposunda bi leke gördüm siyah. Ne bu dedim. Dedi ki eğer hamileyken ciğer yerseniz elinizi vucudunuzun neresine dokundursanız bebişin orada leke oluyomuş. Ben de denemek için parmağımı popoma dokundurdum. O da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?