Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım ben hiç yaşamadım onu ama duydum yani hamile arkadaşlardan

15 aylık canım. İlk 6ay kadar korunduk. Boşuna korunmuşuz :)
Sen canım?
Dimi ya ben başından beri istiyordum valla eşim başta istemedi bizde 9 aylık evliyiz bizde 6 ay korunduk :)
Ben büyükleriden hep bunu duydum diyorlar işte bu zamanda kadınlar hep korun korun sonra ilerde olmuyo o yüzden hep tavsiye veriyorlar böyle bi hata yapmayın die cidden doğru ama

Aman uzun süreli misafir olmasınlar da
Hiç sanmam uzun sürmez daha vücut hamileliğine aşılmadığı için böyle tepkiler veriyo alışınca herşey yoluna girer dua edelim de ilerleyen zamanlarda lekelerimiz olmasın aman valla oldu mu kalıcı olanları da var benim bir arkadaşımda kaldı hamilelik lekeleri

Ben lekeye alıştım be canım benim bıyık bölgemde ağda lekesi kaldı kışın değil de yazın ortaya çıkıyor onla yaşamaya alıştım başka yerimde çıkarsa onla da yaşamaya alışırım herhalde hahahah

Bikucukbalik M mavimilena_ kızlar bide çok ilginç bişey paylaşıyım sizlerle. Hamileyken ciğer yerzeniz elinizi bi yere vurmadan hemen yıkayın. Eltim anlattı küçük kızının poposunda bi leke gördüm siyah. Ne bu dedim. Dedi ki eğer hamileyken ciğer yerseniz elinizi vucudunuzun neresine dokundursanız bebişin orada leke oluyomuş. Ben de denemek için parmağımı popoma dokundurdum. O da çıktı

Canım ben zaten ciğer sevmem tuzum kuru galiba

O değil de bu içimdeki gaz yoğunlaşması olayı ne olacak hiç bilmiyom ya bitki çaylarını da bıraktım içimde bi gaz bombası var gibi resmen

Hahaha çok garip ama çok hoşuma da gitti
Çiğer ömrü hayatımda hiç yemedim yemeyi düşünmüyorum da ama ben :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…