- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Oho canım onu baya yaşıcan sen düşün 2 ay oldu hala bende bitmedi bıktım vallaO değil de bu içimdeki gaz yoğunlaşması olayı ne olacak hiç bilmiyom ya bitki çaylarını da bıraktım içimde bi gaz bombası var gibi resmen
Böyle diylerin başına genelde bişeycik olmazmışBen lekeye alıştım be canım benim bıyık bölgemde ağda lekesi kaldı kışın değil de yazın ortaya çıkıyor onla yaşamaya alıştım başka yerimde çıkarsa onla da yaşamaya alışırım herhalde hahahah
Judy_K sen neeceb bu vaxt burdasan ee? Sennen cıxmıyan iş
Oho canım onu baya yaşıcan sen düşün 2 ay oldu hala bende bitmedi bıktım valla
Tuvaletten duyulacak diye yapamıyorum da daha hiç ses duyurmadımnolcak bilmem böyle ahhahahha çok büyük sıkıntı
Hahaha alemsin yaTuvaletten duyulacak diye yapamıyorum da daha hiç ses duyurmadımnolcak bilmem böyle ahhahahha çok büyük sıkıntı
İçinde kalıp dert olucağına bırak gitsin yaa
Soylediklerin de çok haklısın tabi. Ama artık başkalarının çocuklarını sevmekten onlara özlemle bakmaktan o kadar yoruldum ki. Ne yaptıysam aklimdan çıkmıyor bir türlü. Her gittiğim yerde sorulan sorular, üzgün olmasamda insanların kendi kendine beni teselli etmeleri, başkalarının hamileliğinin benden saklanması, doğmamış çocuğuma beşik siparişleri beni o kadar yordu ki... her adet dönemi gizli gizli aglamalar... sanki herkes bunu basarabiliyor ve sadece ben anne olamiyorum gibi hissediyorum. Şu durumda tek destekcim eşim. İyi ki var. Ama o kadar yoruldum kiCanım söyleme böyle şeyler üzme kendini bak vardır Allahın bir bildiği.. bırak düşünme artık böyle şeyleri kendini depresif moda sokma. Yapman gerekeni yapmaya devam et umut,inanç şu hayattaki en güzel şeylerdir.. sen inancını kaybedersen umudunu kaybedersen ne önemi kalır ki bunca şeyin..
Soylediklerin de çok haklısın tabi. Ama artık başkalarının çocuklarını sevmekten onlara özlemle bakmaktan o kadar yoruldum ki. Ne yaptıysam aklimdan çıkmıyor bir türlü. Her gittiğim yerde sorulan sorular, üzgün olmasamda insanların kendi kendine beni teselli etmeleri, başkalarının hamileliğinin benden saklanması, doğmamış çocuğuma beşik siparişleri beni o kadar yordu ki... her adet dönemi gizli gizli aglamalar... sanki herkes bunu basarabiliyor ve sadece ben anne olamiyorum gibi hissediyorum. Şu durumda tek destekcim eşim. İyi ki var. Ama o kadar yoruldum ki
Desteğin için çok teşekkür ederim bitanem. İnan eşim bana çok destekçi.Ya canım benim kiyamam sana yaToplumda ki bu algı hicbir zaman geçmeyecek kadının kadına daha çok destek olması gerekirken bu yaptıklarını anca ahirette verirler hesabını.. en önemlisi eşinin yanında olması ve bu durumu anlayisla karşılaması eğer o bunu yapıyorsa diğer geriye kalan bütün etkenleri yok saymaya calis canim çünkü yapabilecegin tek şey insanların yaptığı bazı şeyleri görmezden gelmek söyledikleri şeyleri de duymazdan gelmek ..Allah inşallah senin de gönlüne göre verecek ama gonlunu ferah tut inancini ne olursa olsun kaybetme
Ben de sinir oluyorum ama allahtan fazla laf eden yokSoylediklerin de çok haklısın tabi. Ama artık başkalarının çocuklarını sevmekten onlara özlemle bakmaktan o kadar yoruldum ki. Ne yaptıysam aklimdan çıkmıyor bir türlü. Her gittiğim yerde sorulan sorular, üzgün olmasamda insanların kendi kendine beni teselli etmeleri, başkalarının hamileliğinin benden saklanması, doğmamış çocuğuma beşik siparişleri beni o kadar yordu ki... her adet dönemi gizli gizli aglamalar... sanki herkes bunu basarabiliyor ve sadece ben anne olamiyorum gibi hissediyorum. Şu durumda tek destekcim eşim. İyi ki var. Ama o kadar yoruldum ki
×M mavimilena_ canım bişi sorucam sana ya bende sivilceler çıktı ama şöyle çok küçük kabarcıklar halinde. Hani böyle irinli değil yani. Sanki alerji olmuş gibi oldu yüzüm minicik sivilcecikler var. Sende de olmuş muydu? Olduysa ne kadar sürdü kaç ay daha devam etti?
İyi geceler kızlar
Yarın yepyeni gün
Yeni umutlar
Herşey gönlünüzce ve hayırlısıyla olsun
Çok da ş... yapmamak lazım
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Yarın yepyeni gün
Yeni umutlar
Herşey gönlünüzce ve hayırlısıyla olsun
Çok da ş... yapmamak lazım
Ben de sinir oluyorum ama allahtan fazla laf eden yok
İki sene dolsun etmeye başlarlar ama tedirginim
Desteğin için çok teşekkür ederim bitanem. İnan eşim bana çok destekçi.
Özel olmazsa bişey sormak istiyorum keza konuyu tam anlamıyla takip etmedim baştan . Seninde mi uzun süre olmadi cocugun yada tedavi süreciyle mi hamile kaldın .
Cevabın için simdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?