Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O değil de bu içimdeki gaz yoğunlaşması olayı ne olacak hiç bilmiyom ya bitki çaylarını da bıraktım içimde bi gaz bombası var gibi resmen
Oho canım onu baya yaşıcan sen düşün 2 ay oldu hala bende bitmedi bıktım valla

Böyle diylerin başına genelde bişeycik olmazmış

Soylediklerin de çok haklısın tabi. Ama artık başkalarının çocuklarını sevmekten onlara özlemle bakmaktan o kadar yoruldum ki. Ne yaptıysam aklimdan çıkmıyor bir türlü. Her gittiğim yerde sorulan sorular, üzgün olmasamda insanların kendi kendine beni teselli etmeleri, başkalarının hamileliğinin benden saklanması, doğmamış çocuğuma beşik siparişleri beni o kadar yordu ki... her adet dönemi gizli gizli aglamalar... sanki herkes bunu basarabiliyor ve sadece ben anne olamiyorum gibi hissediyorum. Şu durumda tek destekcim eşim. İyi ki var. Ama o kadar yoruldum ki

Ya canım benim kiyamam sana ya Toplumda ki bu algı hicbir zaman geçmeyecek kadının kadına daha çok destek olması gerekirken bu yaptıklarını anca ahirette verirler hesabını.. en önemlisi eşinin yanında olması ve bu durumu anlayisla karşılaması eğer o bunu yapıyorsa diğer geriye kalan bütün etkenleri yok saymaya calis canim çünkü yapabilecegin tek şey insanların yaptığı bazı şeyleri görmezden gelmek söyledikleri şeyleri de duymazdan gelmek ..Allah inşallah senin de gönlüne göre verecek ama gonlunu ferah tut inancini ne olursa olsun kaybetme

Desteğin için çok teşekkür ederim bitanem. İnan eşim bana çok destekçi.
Özel olmazsa bişey sormak istiyorum keza konuyu tam anlamıyla takip etmedim baştan . Seninde mi uzun süre olmadi cocugun yada tedavi süreciyle mi hamile kaldın .
Cevabın için simdiden teşekkürler

Ben de sinir oluyorum ama allahtan fazla laf eden yok
İki sene dolsun etmeye başlarlar ama tedirginim

Canimben cevap vereyim. Ben de olmustu. . gozlerimin altinda yanaklarda... Cok kalmadi. Cok uzun sure kalsa hatirlardm. Gorumceme gostermistim hatta. O da dedi hamilelikten diye

Ben de sinir oluyorum ama allahtan fazla laf eden yok
İki sene dolsun etmeye başlarlar ama tedirginim

F Ftmylclk bosverin insanlari. Saglik olsun once. Iki gunluk dunyada sizi incitenlerin iki lafina goz yasi dokup uzlmeyin. Herseyi vakti var. Elbet olacak. Benim de cok baska bir muradim vard. Her gece ruyamda goruyordum. Ne emekler harcadim. Kariyerim icin. Sonra saglik ile ilgili ard arda yasadiklarim. Ne kadar bos oldugunu gosterdi bana. Tabi ki yine insan istesin cabalasin ama hele hele baskasinin kendisini uzmesine izin vermesin. Surda gurbette o kadar yalnizim ki. Saglik diliyorum sadece. Cunku cocuk olduktan sonra en zayif noktan oluyor cocuk. Oyle bir sey ki belki Allah bizi istediklerimiz icin hayirli bir sebepten bekletiyor. Yuzunuz. duanizla gulsun insAllah en yakin zamanda. 2

Canım ben 9 aylık evliyim hiç korunmadım evlendiğimden beri ama 2 kere denedik bebek yapmayı. Allaha şükür 2.sinde tuttu. Ama benim annem haplar sayesinde hamile kaldığı için benim de hep aklımın bir köşesinde acaba bana da (allah korusun) öyle olur mu diye düşündüm hep diken üstünde durdum. O yüzden vücuduma zarar vereceğini düşündüğüm ne bir doğum kontrol hapı soktum ne de korunmak amaçlı kullanılan başka birşey. Ama seni böyle gördükçe ister istemez bi kadın olarak benim de moralim bozuluyor çünkü empati kuruyorum sana moral vermek destek olmak zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi.. lütfen üzme sende kendini daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…