- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Jiiiiiiiii
Ayyyy Çan’larım BenimJiiiiii
İnşallah canım yaa deniyecem bende istiyorum aklımdan çıkarmayı takmamayı.Evet takmadığın ay olucak
Uzatan biziz
Bu sefer kendimi motive etmek içim söylemiyorum
İçim ferah
Ve hiç kormuyorum regl olmaktan
Kafamda bitirdim
Sen de takma
Takmadan sene sonuna doğru gittiğimizde bu sözümü hatırla
Inanin hic kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama onlar çok acimasiz. Bizi düşünmek bu kadar mi zor. Bizi yalandan teselli etmeye çalışmalar, olur olur tıp gelişti tüp bebek var diyenler. Sirf yanlış anlaşılmasın diye bir hamilenin yaninda göz yasi dokmuyorum. Acaba kıskanıyor mu demesinlar diye. Gerçi sevinince de bir hüzünle bakiyorlar ama neyse. Onlar bize degil, biz onlara anlayış gostericez galiba :]Kalbimden geçen ve başıma gelen herşeyi özetlemişsiniz
Kızlar selamlar ben de arada sırada buraya bakabiliyorum eger kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum bat 23 nisan bu ovulasyon testim acaba anlayan arkadaşlar bakabilir mi?Eki Görüntüle 2139298
Valla canım ben ev temizliğimi yeni bitirdim yarın kuran var çok yorgunum yarın da erken kalkmam lazım nasıl kalkacam bilemiyorumBence herkes çalışmada
Canım ben ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 14 gün sonra adet olunuyor normalde ama benim bugün 16.günüm yarından sonra 23 nisan normalde de bat günümdü ben en son 27 martta adet olmuştumCanım ben ovulasyon testini hiç denemedim maalesef bi bilgim yokama çift çizgi yumurtlama gününü gösteriyorsa adetin nasıl 23 ü olsun ki
O zaman normalde senin 2 gün önce adet olman gerekiyordu çatlatma iğnesine göre ama 2 gün gecikmişCanım ben ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 14 gün sonra adet olunuyor normalde ama benim bugün 16.günüm yarından sonra 23 nisan normalde de bat günümdü ben en son 27 martta adet olmuştum
Valla canım ben ev temizliğimi yeni bitirdim yarın kuran var çok yorgunum yarın da erken kalkmam lazım nasıl kalkacam bilemiyorum
Evet canım hadi dedim ben normal batıma göre bekleyeyim diye 23 nisanı düşünüyordum inşallah bebiştir benim için du et canım senin duan kabul olurO zaman normalde senin 2 gün önce adet olman gerekiyordu çatlatma iğnesine göre ama 2 gün gecikmiş
Canım benim belirtilerimde senin gibi aynısı hatta benim de bat 23 nisan ben de 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti bugün ovulasyon testi yaptım aşagıdaki gibi çıktı ve bazı topiklerde sordum hamileliğini ilk bu testlerle öğrenenler olmuş daha sonra yaptıkları gebelik testleri pozitif olmuş senin de daha erken inşallah vardır ikimizde deKızlar ben yeni katıldım da aranıza 9 aydir evliyim bende de esimde de bi sorun yok benimde bat 25 nisan yumurtlama gününden önce sarı akıntıları geldi ara ara sonra yumurtlama günümde yumurta akıntısı şeklinde geldi 1 haftadie da sol kasigimdan ayaklarına vuran bir agri var benim de oyle goguslerimde çok sis ve bi yandan da gazın var ve iftara çok sık çıkıyorum dayanamadım bugün akşam üzeri test yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmaliyim
Canım benim belirtilerimde senin gibi aynısı hatta benim de bat 23 nisan ben de 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti bugün ovulasyon testi yaptım aşagıdaki gibi çıktı ve bazı topiklerde sordum hamileliğini ilk bu testlerle öğrenenler olmuş daha sonra yaptıkları gebelik testleri pozitif olmuş senin de daha erken inşallah vardır ikimizde de
Aynen tatlım al yap her gün sabah akşam daha iyi takip edebilirsin 2 gün öncesine kadar halsizliğim yoktu yalnız iki gündür bir rahavet çöküyor erkenden uyuyup kalıyordum ki ben yarasa gibiyimdir çok geç uyurdum 2 gündür erkenden uyuyorumInşAllah canim ya ben pazartesi bide onu alıp yapayım o zaman halsizligin falan da varmı canim senin sürekli uyuma isteği gibi
Aynen tatlım al yap her gün sabah akşam daha iyi takip edebilirsin 2 gün öncesine kadar halsizliğim yoktu yalnız iki gündür bir rahavet çöküyor erkenden uyuyup kalıyordum ki ben yarasa gibiyimdir çok geç uyurdum 2 gündür erkenden uyuyorum
Kızlar ben yeni katıldım da aranıza 9 aydir evliyim bende de esimde de bi sorun yok benimde bat 25 nisan yumurtlama gününden önce sarı akıntıları geldi ara ara sonra yumurtlama günümde yumurta akıntısı şeklinde geldi 1 haftadie da sol kasigimdan ayaklarına vuran bir agri var benim de oyle goguslerimde çok sis ve bi yandan da gazın var ve iftara çok sık çıkıyorum dayanamadım bugün akşam üzeri test yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmaliyim
Evet canım hadi dedim ben normal batıma göre bekleyeyim diye 23 nisanı düşünüyordum inşallah bebiştir benim için du et canım senin duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?