Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yaa deniyecem bende istiyorum aklımdan çıkarmayı takmamayı.

Kalbimden geçen ve başıma gelen herşeyi özetlemişsiniz
Inanin hic kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama onlar çok acimasiz. Bizi düşünmek bu kadar mi zor. Bizi yalandan teselli etmeye çalışmalar, olur olur tıp gelişti tüp bebek var diyenler. Sirf yanlış anlaşılmasın diye bir hamilenin yaninda göz yasi dokmuyorum. Acaba kıskanıyor mu demesinlar diye. Gerçi sevinince de bir hüzünle bakiyorlar ama neyse. Onlar bize degil, biz onlara anlayış gostericez galiba :]

Kızlar selamlar ben de arada sırada buraya bakabiliyorum eger kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum bat 23 nisan bu ovulasyon testim acaba anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Kızlar selamlar ben de arada sırada buraya bakabiliyorum eger kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum bat 23 nisan bu ovulasyon testim acaba anlayan arkadaşlar bakabilir mi?Eki Görüntüle 2139298

Canım ben ovulasyon testini hiç denemedim maalesef bi bilgim yok ama çift çizgi yumurtlama gününü gösteriyorsa adetin nasıl 23 ü olsun ki

Canım ben ovulasyon testini hiç denemedim maalesef bi bilgim yok ama çift çizgi yumurtlama gününü gösteriyorsa adetin nasıl 23 ü olsun ki
Canım ben ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 14 gün sonra adet olunuyor normalde ama benim bugün 16.günüm yarından sonra 23 nisan normalde de bat günümdü ben en son 27 martta adet olmuştum

Canım ben ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 14 gün sonra adet olunuyor normalde ama benim bugün 16.günüm yarından sonra 23 nisan normalde de bat günümdü ben en son 27 martta adet olmuştum
O zaman normalde senin 2 gün önce adet olman gerekiyordu çatlatma iğnesine göre ama 2 gün gecikmiş

O zaman normalde senin 2 gün önce adet olman gerekiyordu çatlatma iğnesine göre ama 2 gün gecikmiş
Evet canım hadi dedim ben normal batıma göre bekleyeyim diye 23 nisanı düşünüyordum inşallah bebiştir benim için du et canım senin duan kabul olur

Kızlar ben yeni katıldım da aranıza 9 aydir evliyim bende de esimde de bi sorun yok benimde bat 25 nisan yumurtlama gününden önce sarı akıntıları geldi ara ara sonra yumurtlama günümde yumurta akıntısı şeklinde geldi 1 haftadie da sol kasigimdan ayaklarına vuran bir agri var benim de oyle goguslerimde çok sis ve bi yandan da gazın var ve iftara çok sık çıkıyorum dayanamadım bugün akşam üzeri test yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmaliyim

Canım benim belirtilerimde senin gibi aynısı hatta benim de bat 23 nisan ben de 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti bugün ovulasyon testi yaptım aşagıdaki gibi çıktı ve bazı topiklerde sordum hamileliğini ilk bu testlerle öğrenenler olmuş daha sonra yaptıkları gebelik testleri pozitif olmuş senin de daha erken inşallah vardır ikimizde de

Eklentiler

• _20180421_231957.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 21

InşAllah canim ya ben pazartesi bide onu alıp yapayım o zaman halsizligin falan da varmı canim senin sürekli uyuma isteği gibi

InşAllah canim ya ben pazartesi bide onu alıp yapayım o zaman halsizligin falan da varmı canim senin sürekli uyuma isteği gibi
Aynen tatlım al yap her gün sabah akşam daha iyi takip edebilirsin 2 gün öncesine kadar halsizliğim yoktu yalnız iki gündür bir rahavet çöküyor erkenden uyuyup kalıyordum ki ben yarasa gibiyimdir çok geç uyurdum 2 gündür erkenden uyuyorum

Mutlaka yapicam canim çok sagol rabbim senin benim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ins ben uykumu aldığım halde sürekli bi halsizlik uyku hali var ve bide ani sıcak basmalari da offf bilmiyorum ya InşAllah psikolojik değildir rabbim hepimizin yüzüne baksın

Canım adetine çok az kalmış. Senin bu söylediklerin bende gebelik belirtisiydi ama zaten adet ve gebelik belirtisi aynı hiçbir değişiklik yok. Ama sende acele etme bazı şeyleri düşünmek için. İnşallah hamilesindir. O idrar testlerinin çoğu yanlış çıkıyor. Önemli olan adetinin gecikmesi en önemli ve garanti tepki bu zaten. Biraz daha bekle adetin geçsin öyle test e yönel

Evet canım hadi dedim ben normal batıma göre bekleyeyim diye 23 nisanı düşünüyordum inşallah bebiştir benim için du et canım senin duan kabul olur

İnşallah gebesindir canım benim ederim tabiiki her dua ettiğimde burdaki bütün arkadaşları dualarımda geçiririm illaki. Ama biraz daha bekle acele etme vücudunu çok dinleme. Bakalım eğer birsüre daha adet olmazsan o zaman bi test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…