Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim çok sagol görüşlerin için ama ben hiç bir adet zamanım böyle belirti görmedim geçen ay da sadece goguslerim sizliyordu karnim sismisti ve günüm gecti doktora gittim hemen ama kist olustugunu öğrendim daha so ra da 4 gun sonra hasta oldum zaten

Aaaa o zaman ayrı canım normalde adet belirtisi gebeliktekiyle aynı diye dedim ben ama senin adet belirtin öyle olmuyorsa ihtimal yüksek demektir. Vücudunu sen daha iyi bilirsin tabiiki. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindirr :))))

Ben psikolojik olacagını sanmıyorum öyleyse benim ovu testimde psikolojik olur
Amin canım.inşallah bu ay yüzümüz güler

Çok sagol canim dua et sen hepimiz için olur mu rabbim sana da selametle kucağına almayı nasip etsin..

Diyiremde :) ilk başda türkçe yazdımki birden o olmazsan :) xoş geldin. Getme Aytenin konusuna ora kıxdı. Ayten de kıxdı. Küsmüşem onnan
Qız saymır bizi day başqa konuda takılır neçe gündü pis qız
Mende kusmusem onan da menle evvelki kimi deyil.evvel her gun yazisirdiq ozelde indi ureyi istiyende y azir
Teze dostdar tapıbda özüne orda danışır day. Sen burda takıl boş ver onu. Ne vaxtsa gelecek bura. Onda diyeriy küsdüyümüzü :)
Oooo qizlar mende sizi xosh gordummmmjudy hec menim forumlarima gir kim meni etiketliyirdise onda girib yazirdim girendede senede yazirdim Shakoshum haqqima girmeyin evvelki kimi tez tez girmirem Nermin sebebini Shakomda biliraramiza girmeye calishma biz eski dostuz zarafat bir yana hamini cox isteyirem tebiiki HerSey_Guzel_Olucak la ilk onunla tanishdim ve cox shey paylashdig birbirimizle onun menim yanimda yeri ayridi

Merhabalarrr bende mayıs ayına hamile girmek istiyorum bat 10 mayıs. İlk defa deniyoruz bakalım inşallah ilk seferde gol olur.
""bat 10 mayis"" derken tam olarak ne demek istedin
Bat hamilelikle nasil bi alakasi var ki
Bn sozluyum bi yil icinde nisan evlilik olacak oyzdn evlenmeden once bu tűr konulari bilmek istiyorum

Ya varya Allah’a havale ediyorum onları

Her adet olduğumda ağlayan ben
Artık zerre kadar üzülmüyorum
Çünkü üzülmekten gına geldi
Saatlerce ağlayamam
Elimden geleni yaptım
Hergün 1 Meryem’imi de okuyorum mübarek 3 aylarda
Sene sonuna kadar 8 ay var
İnşallah haklarımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…