- 21 Nisan 2018
- 55
- 40
- 3
- 31
Canım adetine çok az kalmış. Senin bu söylediklerin bende gebelik belirtisiydi ama zaten adet ve gebelik belirtisi aynı hiçbir değişiklik yok. Ama sende acele etme bazı şeyleri düşünmek için. İnşallah hamilesindir. O idrar testlerinin çoğu yanlış çıkıyor. Önemli olan adetinin gecikmesi en önemli ve garanti tepki bu zaten. Biraz daha bekle adetin geçsin öyle test e yönel
İnşallah gebesindir canım benim ederim tabiiki her dua ettiğimde burdaki bütün arkadaşları dualarımda geçiririm illaki. Ama biraz daha bekle acele etme vücudunu çok dinleme. Bakalım eğer birsüre daha adet olmazsan o zaman bi test yaparsın
Canim çok sagol görüşlerin için ama ben hiç bir adet zamanım böyle belirti görmedim geçen ay da sadece goguslerim sizliyordu karnim sismisti ve günüm gecti doktora gittim hemen ama kist olustugunu öğrendim daha so ra da 4 gun sonra hasta oldum zaten
Ben psikolojik olacagını sanmıyorum öyleyse benim ovu testimde psikolojik olurMutlaka yapicam canim çok sagol rabbim senin benim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ins ben uykumu aldığım halde sürekli bi halsizlik uyku hali var ve bide ani sıcak basmalari da offf bilmiyorum ya InşAllah psikolojik değildir rabbim hepimizin yüzüne baksın
Aaaa o zaman ayrı canım normalde adet belirtisi gebeliktekiyle aynı diye dedim ben ama senin adet belirtin öyle olmuyorsa ihtimal yüksek demektir. Vücudunu sen daha iyi bilirsin tabiiki. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindirr :))))
Ben psikolojik olacagını sanmıyorum öyleyse benim ovu testimde psikolojik olur
Amin canım.inşallah bu ay yüzümüz güler
InşAllah canimsin çok çok amin
Diyiremde :) ilk başda türkçe yazdımki birden o olmazsan :) xoş geldin. Getme Aytenin konusuna ora kıxdı. Ayten de kıxdı. Küsmüşem onnan
Qız saymır bizi day başqa konuda takılır neçe gündü pis qız
Mende kusmusem onan da menle evvelki kimi deyil.evvel her gun yazisirdiq ozelde indi ureyi istiyende y azir
Oooo qizlar mende sizi xosh gordummmmTeze dostdar tapıbda özüne orda danışır day. Sen burda takıl boş ver onu. Ne vaxtsa gelecek bura. Onda diyeriy küsdüyümüzü :)
Koklarmiyim hicOzde tapsirmisdimki uzerime gul koklama
O uyuyodur şimdi 4te 5te uyanıyor :)
""bat 10 mayis"" derken tam olarak ne demek istedinMerhabalarrr bende mayıs ayına hamile girmek istiyorum bat 10 mayıs. İlk defa deniyoruz bakalım inşallah ilk seferde gol olur.
Ha şöyleSinerji sinerji sinerjiiii
Ya varya Allah’a havale ediyorum onlarıInanin hic kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama onlar çok acimasiz. Bizi düşünmek bu kadar mi zor. Bizi yalandan teselli etmeye çalışmalar, olur olur tıp gelişti tüp bebek var diyenler. Sirf yanlış anlaşılmasın diye bir hamilenin yaninda göz yasi dokmuyorum. Acaba kıskanıyor mu demesinlar diye. Gerçi sevinince de bir hüzünle bakiyorlar ama neyse. Onlar bize degil, biz onlara anlayış gostericez galiba :]
GunaydinGünaydın kızlar
Hadi uyanın
Evet :)))Gunaydin
Ama sanirim sesin pek kimseye gitmiyor herkes misil misil uyuyor
Gunaydin nasilsin,Meydan bana mı kaldı
Günaydın canımGunaydin nasilsin,
Her adet olduğumda ağlayan benBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
Bikucukbalik
@izm3506
Rabbim bu listedeki anne adaylarını korusun
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Gzd92 15 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@hng-ky 24 mart
@ftmclk 3 nisan
@Rapunzelk 8 nisan
minik_prince 9 nisan
@Psikolazzz 11 nisan
@seray ay 12 nisan
Judy_K 12 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
@MirAy92 17 nisan
@Gloke 17 nisan
TopraKahveBob 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@limelemon 19 nisan
@Alya_sura88 19 nisan
@Repse 19 nisan
@Zuhal budak polat 20 nisan
@gzdy 21 nisan
@Mrs black 21 nisan
Tweety22 23 nisan
@umtlazeynep 24 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@berrak4444 26 nisan
@Why name is 26 nisan
@Yasmin42423 28 nisan
@vals_dancer 2 mayıs
@aysh3n 5 mayıs
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Topiğimizin Hamişlik şarkısı. Şarkımız herkese uğur getirsin
Söz: @MirAy92
Müzik: Rafet el Roman
Sen bilemezsin, ne çektiriyor yokluğun banaaa bebişim,
Bitmez sorular, dinmez kederim
O düşünceler üzüntüler...
Sen sevgimizin küçük parçası,
Sen sevgimizin anlamı
Biz neler neler
Yaşadık beraber
Kalın bir roman, kitap gibi
Sen gelmeyince
Çaresiz kalır,
Aklım karışır
Rahat edemem
Moralim bozulur
Canım sıkılır..
Sen bilemezsin daha neler..
Bak ne diyorum
Gizlemiyorum...
Sensiz yaşamak
Zor geliyor bana..
Her ay beklemekten,
Kırmızı görmekten
Sıkılıyorum, sıkılıyorum.
Ve oooo... an gelir deee
İşte o an
Ben dayanamaaaam..
Dırı dırı dırıııı dırıııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?