- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Tesekkurler.Günaydın canım
Şükür iyiyim
Konunu açamadım bile üzüntüden
Başın sağolsun
Hiç kolay değil hiç
Bende çok gördüm ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenleri inss sonuç istediğin gibidir birde gebelik testi yapsan yada kan tahlili netleşir durum en azındanCanım benim belirtilerimde senin gibi aynısı hatta benim de bat 23 nisan ben de 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti bugün ovulasyon testi yaptım aşagıdaki gibi çıktı ve bazı topiklerde sordum hamileliğini ilk bu testlerle öğrenenler olmuş daha sonra yaptıkları gebelik testleri pozitif olmuş senin de daha erken inşallah vardır ikimizde de
Soğan suyu yumurtaların büyümesini mi sağlıyor canımCanım geçmiş olsun .inşAllah tez bir zamanda düzene giree adetin.soğan suyu öneririm ben çok iyi oluyor
Tamam canım benim Allah razı olsunNe demek yardimci olduysam ne mutlu bna hayit tohumunu da deneyebilirsin bi arastir istersen
Allah razı olsun canım benim Yok dua topiklerindeyim genelde sende yoktun bayağı n’aptınGeçmiş olsun canım benim Allah tez vakitte şifa versin inşallah sen de bayadır girmiyordun buraya dimi
Canım inşallah benim de öyle olur pztesi test yapıcam zatenBende çok gördüm ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenleri inss sonuç istediğin gibidir birde gebelik testi yapsan yada kan tahlili netleşir durum en azından
Allah razı olsun canım benim Yok dua topiklerindeyim genelde sende yoktun bayağı n’aptın
Silkeledim bakalim cevaplari nolacakHi geldin mi ? Iyice silkele sunlari
Evet canım.hemde rahmi temizliyorSoğan suyu yumurtaların büyümesini mi sağlıyor canım
Keçen bu ay vaxtı 1.9du.indi 1.2di.inkişaf edire ama gec.en çoxda soyuğlama bi teher eledi meni.3 qat geyinirem yene keçir zibil.bu ayada ümidim qalmadı soyuğlamam qoymaz yeqin
Ayy çok tatlı konuşuyorsunuz cnm Azeri galiba bu şive çok hoşuma gidiyor benim.Caaan. Diyiremde çox iş görmeydendi men de diyirdimki vsedaa keçmiyecey mende bu soyuqdeyme. Camaat lüt gezir kef eliyir men altdan üstden geyinirem. Ama öyle diyilmiş işte :) çox şükür 3aydı soyuqdeymem yoxdu.
Veeeeee sonuç pozitif :) Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bu arada hcg 553 çıktı sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?