Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım cok mesaj var hepsini okuyamadım. Ama konunun başlıgına göre hamile kalmak isteyenler rabbim en kısa zamanda inşallah nasip eder hepinize. Benımde 1.5 sene Çocuğum olmadı ama şimdi cok şükür 5.5 aylık hamileyim herseyin bi vakti zamanj var inşallah sizde en kısa zamanda bu guzel duyguyu tadarsınız..

Bende çok gördüm ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenleri inss sonuç istediğin gibidir birde gebelik testi yapsan yada kan tahlili netleşir durum en azından

Allah razı olsun canım benim Yok dua topiklerindeyim genelde sende yoktun bayağı n’aptın

Benim de ev taşıma işlerim vardı canım biraz da kabuğuma çekilmek istedim açıkçası :) ilk ay sürekli belirtileri dinledim olacak mı olmayacak mı stresini çok yaşadım bir de buraya sürekli girince insan daha çok takıyor kafaya.. baktım olmayacak hiç bu konularla ilgilenmek istemedim kafam rahat olsun istedim yani

Keçen bu ay vaxtı 1.9du.indi 1.2di.inkişaf edire ama gec.en çoxda soyuğlama bi teher eledi meni.3 qat geyinirem yene keçir zibil.bu ayada ümidim qalmadı soyuğlamam qoymaz yeqin

Caaan. Diyiremde çox iş görmeydendi men de diyirdimki vsedaa keçmiyecey mende bu soyuqdeyme. Camaat lüt gezir kef eliyir men altdan üstden geyinirem. Ama öyle diyilmiş işte :) çox şükür 3aydı soyuqdeymem yoxdu.

Iyiyim canim sen nasilsin.
Akşam çok açık pembe lekelenmem oldu 1 damla kadar sonrasinda 2 3 damla kahve lekelenme oldu belki kırmıziya cevirir diye bekliyorum suan acaba diyorum yerlesme lekesi mi oluyor çünkü hic boyle bisey olmadı kahverengi lekeden sonra hemen kirmizi gelirdi tuhaf oldu bu ay

Ayy çok tatlı konuşuyorsunuz cnm Azeri galiba bu şive çok hoşuma gidiyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…