Az o haqda dersimi çoxdan almışamher yerim kapalıda olsa bi yerden giryor arkadaş
Kapalı olmayan yerler de var demekki
Adetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Allah tamamına erdirsin canım çok güzel bir haber sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah. Benim 2700 küsür çıkmıştı adetim 2-3 gün geçmişti. Sen daha erken yaptırdın sanırım kan testini. Ama değişen birşey olmaz 1 hafta sonra yine kan testi yaptırsan katlanmış olur. Yani sonuçta gebesin tebrik ederim :))
İnşallah herkese de nasip etsin hayırlısı ile en hayırlı zamandaMikemmeeel nası olsun :) Rabbim sağlıklı hamişlik yaşatsın tatlışım benim
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKizlar test yaptım cift çizgi cikti akşam kan vermeye gidicem RABBİM isteyen ve bekleyen herkese de tez hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ALLAH bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallahHayırlı uğurlu olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım. Maşallah Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah.
amin canım darisd basina inşallah dua edicm sizedeHayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım. Maşallah Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah.
Tez vakitte bu duyguyu yasatsin RABBİM sanada inşallahamin canım darisd basina inşallah dua edicm sizede
Canim hadi insallah umitlendirmek istemiyorum ama kuzenim de boyle hamile kalmişti hadii insallah yaaaaaIyiyim canim sen nasilsin.
Akşam çok açık pembe lekelenmem oldu 1 damla kadar sonrasinda 2 3 damla kahve lekelenme oldu belki kırmıziya cevirir diye bekliyorum suan acaba diyorum yerlesme lekesi mi oluyor çünkü hic boyle bisey olmadı kahverengi lekeden sonra hemen kirmizi gelirdi tuhaf oldu bu ay
Amin canım silik çıkmıştı senin geçen dimi ??Kizlar test yaptım cift çizgi cikti akşam kan vermeye gidicem RABBİM isteyen ve bekleyen herkese de tez hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ALLAH bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah
Yok canım ovu testi yapmıştım köyü iki cizçi cikmisti bugün de öyle cikinca test yaptım pozitifAmin canım silik çıkmıştı senin geçen dimi ??
Bana daaaaaTez vakitte bu duyguyu yasatsin RABBİM sanada inşallah
Allah allh ben seni hamile hatırlıyorum hatta ben sana dememiş miydim ben sana iyi dilekte bulundum bi gün sora hamile oldun dieYok canım ovu testi yapmıştım köyü iki cizçi cikmisti bugün de öyle cikinca test yaptım pozitif
Yok canım yanlış hatırlıyorsunAllah allh ben seni hamile hatırlıyorum hatta ben sana dememiş miydim ben sana iyi dilekte bulundum bi gün sora hamile oldun die
Ya da nick inde “can” geçen birimiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?