Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben de anne adaylardn biriyim henüz hamile değilim 2 çalıştım geçen ay dikkat etmedim bu ay sadece çalıştm tutmadı ben yaza bıraktm şimdilik düşünmüyorum ama sizinle takılırım inşallah güzel haberlerinizi alırken sizinle mutlu olurum inşallah :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Teşekkür ederiz amin

Canim hadi insallah umitlendirmek istemiyorum ama kuzenim de boyle hamile kalmişti hadii insallah yaaaaa lutfen bna da haber ver guzel haberlerini bekliyorum

Amin canim ya insallah Ağzından bal damliyor ama insallah hayal kırıklıği yaşamam muhakkak haber vericem canim cok tesekk ederim

Canim seninki ne kadarlik. Hayirli ugurku olsun .

Biliyordum:) hayirli olsun
Allah allh ben seni hamile hatırlıyorum hatta ben sana dememiş miydim ben sana iyi dilekte bulundum bi gün sora hamile oldun die
Ya da nick inde “can” geçen birimiydi ?

O baska canim can09e

Eki Görüntüle 2139448 Burayı uzaktan yakından takip eden herkese gönlümden geçtiği için 2222 kere rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin

Allah razi olsun. Kabul olsun duan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…