- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
Amin sanada inşallah ☺Bana daaaaa
O zaman hayırlı olsunnnnYok canım yanlış hatırlıyorsun
Doktora gitmedim bilmiyorum akşam kan vermeye gitcemO zaman hayırlı olsunnnn
Sevindim canım yaa
Maşallah
Kaç günlük ya da haftalıkmış?
Tamam canım benim bekliyoruz heyecanlaDoktora gitmedim bilmiyorum akşam kan vermeye gitcem
Tmm sağol canım ☺Tamam canım benim bekliyoruz heyecanla
Tamam canım benim bekliyoruz heyecanlaDoktora gitmedim bilmiyorum akşam kan vermeye gitcem
Teşekkür ederiz aminMerhaba kızlar ben de anne adaylardn biriyim henüz hamile değilim 2 çalıştım geçen ay dikkat etmedim bu ay sadece çalıştm tutmadı ben yaza bıraktm şimdilik düşünmüyorum ama sizinle takılırım inşallah güzel haberlerinizi alırken sizinle mutlu olurum inşallah :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminn ALLAH kabul etsin inşallahEki Görüntüle 2139448 Burayı uzaktan yakından takip eden herkese gönlümden geçtiği için 2222 kere rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Canim hadi insallah umitlendirmek istemiyorum ama kuzenim de boyle hamile kalmişti hadii insallah yaaaaalutfen bna da haber ver guzel haberlerini bekliyorum
Gözün aydın canım darısı başımızaKizlar test yaptım cift çizgi cikti akşam kan vermeye gidicem RABBİM isteyen ve bekleyen herkese de tez hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ALLAH bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah
Aynen canım ama bitti temizlik de bitti kuran da bittiOoooyy bu ev temizliklerimiz hiç bitmez ki bizim :)) vur kafayı uyu erkenden canım vücut da dinlensin biraz
Selamlarr
Allah allh ben seni hamile hatırlıyorum hatta ben sana dememiş miydim ben sana iyi dilekte bulundum bi gün sora hamile oldun die
Ya da nick inde “can” geçen birimiydi ?
Eki Görüntüle 2139448 Burayı uzaktan yakından takip eden herkese gönlümden geçtiği için 2222 kere rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Çok teseteşe ederim bilmiyorum ne kadarlık olduğunu aksama kan vericem ama evet sen hamilesin demistin dogruymdo vlaaCanim seninki ne kadarlik. Hayirli ugurku olsun .
Biliyordum:) hayirli olsun
O baska canimcan09e
Allah razi olsun. Kabul olsun duan canim
İnsallah canim insallah rabbim yuzunu guldursunAmin canim ya insallah Ağzından bal damliyor ama insallah hayal kırıklıği yaşamam muhakkak haber vericem canim cok tesekk ederim
Amin canım tez vakitte inşallah size de nasip olsunGözün aydın canım darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?