- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
Ayni dönemdeyiz sağlıklı olurlar insallah canimbenim de 21 mart
Ben çok stres oldum aylardır olmadı tekrarİnşaALLAH canım hepimizin gelir.
Ben internette okudum kimyasal geçirmek iyi bişey diye. Kimyasaldan sonraki aylarda hamile kalma şansı yüksek oluyormuş
Ben çok stres oldum aylardır olmadı tekrar
6mayisi bekleyemedim test yaptim pozitiv chikti. ikinciyi yaptim o da pozitiv. Allah kismet ederse. sizinde haberlerinizi duyalim insallah kizlarXoş geldin gözel :) ekliyorum seni :)
6mayisi bekleyemedim test yaptim pozitiv chikti. ikinciyi yaptim o da pozitiv. Allah kismet ederse. sizinde haberlerinizi duyalim insallah kizlar
erken gebelik testi nedi? InwAllah size qismet gozel xeberlerinizi alaqErken gebelik testlerinden ele can bu birisiler adamı çaşdırır. Sehv göstere bilir. Erken gebelikden ele garanti olsun :) inşaALLAH 6mayda qan verersen gözel xeberlerini alarıq
erken gebelik testi nedi? InwAllah size qismet gozel xeberlerinizi alaq
Gunaydin canim ben bilmiyorum catladimi patladimiGünaydınnn Güzeller
Nedir durumlar? Niye sessizsiniz?
Benim dün yumurtam çatladi sagdan sagdandun degerlendirdik bakalim bu ay ne olacak
Menim sragagun sagdan agrim oldu dedim oz ozme ki yumurtlayiram.))) Seher durub gordum yogun ag rengde axintim var daha da emin oldum :) ve degerlendirdik :)Gunaydin canim ben bilmiyorum catladimi patladimiama calismalara devam ediyoruz tabiiki
Gunaydin. Ben safak sayiyorum gecmiyor su gunler. Sabah test yaptm dayanamadm negatif ciktiGünaydınnn Güzeller
Nedir durumlar? Niye sessizsiniz?
Benim dün yumurtam çatladi sagdan sagdandun degerlendirdik bakalim bu ay ne olacak
Kızzzz Judy, kadınların baldızı olur muHamilelikte garip garip olaylar oluyo ya. Benim baldız hamileyken geçici körlük geçirdi mesela
Hadi inşallah canım, doktor bana o ağrıyı duyunca değerlendir demiştiMenim sragagun sagdan agrim oldu dedim oz ozme ki yumurtlayiram.))) Seher durub gordum yogun ag rengde axintim var daha da emin oldum :) ve degerlendirdik :)
Bizd3 baldız diyolar canım )))) o yüzden qarip geldiKızzzz Judy, kadınların baldızı olur muOkuyunca gülümsedim valla tatlı göründü gözüme, galiba görümce demek istedin Olay da çok ilginçmiş ilk kez duydum, tabi bünye değişiyor hamilelikte, tansiyonu şekeri her şey allak bullak olabiliyor.
Kocanın kardeşine mi baldız deniyor canım bilmiyordum valla, biz de sadece kadının kız kardeşine baldız der kocasıBizd3 baldız diyolar canım )))) o yüzden qarip geldi
Evet canım her ikisi baldız geçiyoKocanın kardeşine mi baldız deniyor canım bilmiyordum valla, biz de sadece kadının kız kardeşine baldız der kocası
Kızzzz Judy, kadınların baldızı olur muOkuyunca gülümsedim valla tatlı göründü gözüme, galiba görümce demek istedin Olay da çok ilginçmiş ilk kez duydum, tabi bünye değişiyor hamilelikte, tansiyonu şekeri her şey allak bullak olabiliyor.
Azeriler görümceye de baldız diyorlarmış canım bilmiyordum benaynen bende sonradan dikkat ettim doktrdan yeni gelmiştim o anki durumumda hiç dikkat etmemişim canım iyi güldüm ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?