Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben yarın klomene başlıcam doktor 5gün sabah akşam iç dedi ayın 7sinde kontrole gidicem. Adetlerim hep düzenli olduğu halde pko var ded bir ay yasmin kullandım ama adetimi baya azalttı anlamadım bende neden öyle oldu. İnşallah klomenin faydası olur aranızda var mı kullanan

6mayisi bekleyemedim test yaptim pozitiv chikti. ikinciyi yaptim o da pozitiv. Allah kismet ederse. sizinde haberlerinizi duyalim insallah kizlar

Erken gebelik testlerinden ele can bu birisiler adamı çaşdırır. Sehv göstere bilir. Erken gebelikden ele garanti olsun :) inşaALLAH 6mayda qan verersen gözel xeberlerini alarıq

Erken gebelik testlerinden ele can bu birisiler adamı çaşdırır. Sehv göstere bilir. Erken gebelikden ele garanti olsun :) inşaALLAH 6mayda qan verersen gözel xeberlerini alarıq
erken gebelik testi nedi? InwAllah size qismet gozel xeberlerinizi alaq

erken gebelik testi nedi? InwAllah size qismet gozel xeberlerinizi alaq

Bu biri testler 50qepik 1manat zad olur. Erken gebelik testleri 3-4 manatdı bahalıdı ama bu biriler kimi yanıltmır. Varsa çıxır yoxsa çıxmır. Bu birilerde hamilelik olmayanda da çıxır bezen

Günaydınnn Güzeller
Nedir durumlar? Niye sessizsiniz?
Benim dün yumurtam çatladi sagdan sagdan dun degerlendirdik bakalim bu ay ne olacak

Hamilelikte garip garip olaylar oluyo ya. Benim baldız hamileyken geçici körlük geçirdi mesela
Kızzzz Judy, kadınların baldızı olur mu Okuyunca gülümsedim valla tatlı göründü gözüme, galiba görümce demek istedin Olay da çok ilginçmiş ilk kez duydum, tabi bünye değişiyor hamilelikte, tansiyonu şekeri her şey allak bullak olabiliyor.

Menim sragagun sagdan agrim oldu dedim oz ozme ki yumurtlayiram.))) Seher durub gordum yogun ag rengde axintim var daha da emin oldum :) ve degerlendirdik :)
Hadi inşallah canım, doktor bana o ağrıyı duyunca değerlendir demişti

Bizd3 baldız diyolar canım )))) o yüzden qarip geldi

aynen bende sonradan dikkat ettim doktrdan yeni gelmiştim o anki durumumda hiç dikkat etmemişim canım iyi güldüm ha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…